• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HELCIK
    HELCIK --- ---
    TOY_BOX: ¨pořád se drží na praze 3, evidentně tě hledá :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Vím, že jak sem nedám obrázek, tak to moc nezaujme, ale nemám na to sílu už:)
    Obrázky jsou v článku:)

    Minireport - voříškiáda Lysá nad Labem 2012 | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/minireport-voriskiada-lysa-nad-labem-2012
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    BOTINKA: parádní! :)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    HYSTERIA: YOP!!jsou vyborny!!kam se hrabe kanadsky list,.-)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYBNERKA: Je super, že mu granulky sedí. Sedí mu dokonce i víc než speciální od Hill´s:)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    A lidi z baraku samozrejme vypozorovali u nas dalsiho psa..a tedka to je,no to je falco tady mladejch,chudak byl tejranej,.-D jsou fajn,.-)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    MATHEA: ne,knirac rikam,.-)..sakrys,kde sem to tu videla..chjo..odkaz byl i na fb..nemuzu to za boha najit,.-(

    Jinak Falco je nejvetsi vtipalek..v noci spi s nama v loznici a ma pelech na strane u pritele..kazde rano,kdyz uz to je na nej moc dlouhy se rozhodne,ze ho vzbudi..zacne nejdriv fouskama na tvar,pak pozoruje primym pohledem a kdyz furt nic,tak natvrdo tim studenym cumakem zacne dloubat a hauvovat,dokud nevstane,.-DD jeste,ze spi na jeho strane,.-D

    Predevcirem zase pobavil tim,ze se mu konecne podarilo vlezt do komory(protoze mlada byla venku) a ukoristit kost,prihopsal s ni vitezoslavne jak stenatko,.-D
    tak sem ho nechala 2krat zdibnout do kloubu a musela mu ji s tezkym srdcem sebrat..takovyhle radovanky uz nejsou na jeho zazivani..

    Zazivani ma ted super!!mame z toho velkou radost..Jak pan Rericha dovezl jeho jehneci,obrat o 100 procent a od ty doby stolice jak vino,.-))takze pomalu na chodniku poradame cimbalovku za kazdy tvrdsi hovninko,.-DD

    Je to nas medved,.-)
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    HYSTERIA: NEEEE! achjo :(
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Včera ve 21.30 byla viděna (asi Geisha?) v ulici želivského. Pokoušeli se jí odchytit, ale jen utíkala.... :(
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    A velké díky patří i klinice Regiavet na Chodově, kde mají k pejskům špičkový a profesionální přístup a zároveň nám vycházejí neskutečně vstříc, co se týče financí. Moc děkujeme panu doktoru Královi, paní doktorce Valentové (která si od nás mimochodem osvojila fenku Žížalu z Limuz) a ostatním členům veterinárního týmu za v podstatě téměř charitativní spolupráci. Zatím jsme s nimi 100% spokojeni a opravdu všem doporučujem! http://www.veterinarniklinikachodov.cz/
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Pejsek Peewo, který se ztratil a vzápětí našel (takové štěstí v neštěstí) je již pár hodin po operaci (resekce obou kyčelních kloubů) a je již doma, kde o něj pečuje jeho psí kamarádka Kina. Za pár dní se začíná se cvičením a brzy by se měl opět dostat do formy a měl by začít běhat s ostatními pejsky. Momentálně je ještě dost bolestivý a zafačovaný, ale každý další den pro něj bude znamenat úlevu. Jako pacient byl naprosto vzorný a myslím, že se v posledních dnech velmi sblížil s lidmi, pochopil totiž, že mu chtějí všichni jen pomoci a rozdával pusinku na potkání. Peewo byl tedy dočasně přesunut do sekce "v léčení".


    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---

    no, ja se musim podelit s jednim svym offtopicem, snad to nikoho neurazi. dneska prisel vibracni obojek od koudyho a zacali jsme cvicit podminenou reakci (tj vibrace - piskot, vibrace - piskot, piskoty ma milada spolu se specialnim krmenim v umirneny mire doporuceny) navzdory vsem reakcim typu "staryho psa novejm kouskum nenaucis" a ukazalo se, ze jednak teda pomerne rychle pochopila, ze vibrace znamena otocit hlavu ke me pro odmenu. sice to dela pomalinku anebo to trochu dyl trva, ale rozdil v jeji pozornosti je markantni, za druhy ji nekdo evidentne nekdy ucil "sedni" protoze to chovani zacala sama nabizet. pamatuju si presne tenhle okamzik u bankrota, kdyz zjistil, ze prisun dobrot neni zavislej jen na lidech a jejich libovuli, ale ze kdyz neco udela, zacne se jejich pocet zvysovat - uplne tak radostne zaknucel. a s ni je to neco podobnyho... uz zacina delat: hele ja sedim, kde jsou piskoty? coz je proste oproti tomu pasivnimu mouchy snezte si me psu kterej pomalu nepresel obyvak hroznej rozdil. no takze mam radost :)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    TOY_BOX: jeste jsem tady nekde videla,ze se hleda dalsi knirac,ten podle fotky byl ale rozhodne vetsi,cerny..a muze ci nemusi mit ruzove voditko..
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    MATHEA: jestli je to ta co myslm,tak dostala par pamlsku,.-)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    RODWY: je vrhací..
    RODWY
    RODWY --- ---
    HYSTERIA: a da se ta sit strilet nebo jen hazet!
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HYSTERIA: Jee, tak tam moc pozdravujte jak poradatelky, tak !nasi" ovcackou bonsai Jenny.. My bohuzel nemuzm, jelikoz ja jsem na antibiotikach a jeste hrozne chrchlam a kamosku zlobi auto:( Zensky ze Superpsa jsou bezvadny:) A snad vam vyjde lepsi pocasi nez nam loni!:)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    V neděli, 22.4.2012 se zúčastníme se stánkem i našimi pejsky (Rita, Míša) voříškiády v Lysé nad Labem. Budeme se na vás těšit!:)
    Více info http://www.dog-point.cz/voriskiada-lysa-nad-labem



    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    PETRA_CHATEAU: tak to je dobře.. já se v tomto místě nevyskytuji, tak moc nevím..

    strašně držím pěstičky, ať už se odchytne..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam