• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.

OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HYSTERIA: :_((
    SATHIK: ufff tak z toho, jak to napsala, jsem se zvedla ze židle.. přesně kvůli těmhle lidem vzniklo slovní spojení BOJOVÝ PLEMENO.. omg.. já chápu, že je naštvaná, ale hovado je páníček ne pes..
    FRANCIS
    FRANCIS --- ---
    HYSTERIA: Dolní Břežany? Moje známá je majitelkou toho napadeného koně, četla jsem od ní zprávu na FB a "lidská demence" chování majitele psa docela vystihuje.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: majitele propustili z vězení na podmínku, takže zas dostal psa zpět. Jelikož na něj dost kašlal, tak mu pes utekl a napadl koně a ten ho usmrtil...
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    HYSTERIA: co se stalo ??
    RODWY
    RODWY --- ---
    HYSTERIA: uff:(
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    dneska se snad svět v prdel obrací
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: Don se stal obětí lidské demence a dne 14.5. odešel za duhový most...:(
    JANITA
    JANITA --- ---
    JANITA
    JANITA --- ---
    JANITA
    JANITA --- ---
    JANITA
    JANITA --- ---
    BOTINKA: no já měla svoje štěndo od 4 týdnů, protože majitel matky byl debil a já si jí musela vzít takhle brzo... takže jsem se tady na nyxu nakontaktovala na HYSTERIA: a Míša mi říkala, že mají v dog-pointu fenku s o 2 týdny staršími štěňátky :) No a tak jsme za nimi párkrát byli, Sana s nima spala v pelíšku a já jim od té doby říkám adoptivní - nevlastní - sourozenci, protože jí přijali skvěle.. sice trošku mordovali, ale byla mladší, tak je to normální.. :) Kuk, mám fotky:
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Díky paní Pavlíně se podařilo dopátrat odkud pejsek Bagú je. Upozorňujeme, že byl nalezen v Kmořanech, vyhozený z auta! V inzerátu je telefonní číslo, když jsme na něj volali, slečna nebyla schopná nám podat jakoukoli informaci, nebo dát dohromady souvislou větu a její chování bylo naprosto chladné. Takže nevíme, jeslti ho opravdu někomu PRODALI nebo to byli právě oni, co psa vyhodili... Inzerát zde:
    Kříženci (Kríženec) - Prodám štěňátko ridgebacka
    http://www.inzerce-psu.com/krizenci/138951-prodam-stenatko-ridgebacka/
    OKENA
    OKENA --- ---
    BOTINKA: No...jo, já už s tou myšlenkou koketuju asi rok a teprv teď mám pocit, že to i zvládnu. Už jsem se slečnou domluvená, zahltila mě fotkama a já se zamilovala, doufam, že to bude láska oboustraná :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OKENA: domluvíme se v poště:)
    OKENA
    OKENA --- ---
    Zdravím. Koukala jsem na web dogpointu a měla bych zájem o pejska. Konkrétně o Mášu, voříška, kterýmu jste mimochodem vymysleli super letní sestřih :)

Nenašla jsem ale žádnej mail, jen tel. čísla a momentálně mám blokej tel.
    Kam je možné se jet na Mášu podívat, seznámit se, okouknout a tak.

Předem díky.
    JANITA
    JANITA --- ---
    HYSTERIA: se nedivím, že štěká...
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    JANITA: Ale tak s tou socializací to není nejhorší. Lidem věří, ale potřebuje chvilku čas. jinak štěká..
    JANITA
    JANITA --- ---
    HYSTERIA: už jsem zamilovaná teď a to jsem ji ještě neviděla.. :))
    JANITA
    JANITA --- ---
    HYSTERIA: takže je asi málo socializovaná a moc lidem nevěří??? přijdem se podívat!!!!!!! je úžasná :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    JANITA: jj, je :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    JANITA: byla držená na řetězu a dost často i bez přístupu k jídlu a vodě. Byla vyhublá a ustrašená, pak od těchto lidí odešla (vzdali se jí) k jiný lidem. Ti ji měli měsíc a dali ji pryč - a k nám se dostala ž přes dalšího člověka, který si ji vzal, ale nemuze si ji nechat (nemaji na ni penize)...
    JANITA
    JANITA --- ---
    BOTINKA: ježiš, není to Sany adoptivní brácha???? :)))))))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam