• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    TESSS
    TESSS --- ---
    SATHIK: a jak to delaji pri vjezdech do tovaren?
    STHENO
    STHENO --- ---
    SATHIK: to jo, ale otec jazdi spolu s kolegom a tomu by sa to nemuselo uplne pacit. Keby jazdil sam, tak by som nad tym uvazovala vaznejsie, ono vzdy pritomnost niekoho pomaha a otec ma tohto roku sesdesiatku, takze ak by jazdil sam, tak by mu psik pomohol udrzat pozornost a takisto by mal viac pohybu, ako ma takto. A otec miluje nemecke ovciaky. S jednym v bude vyrastal. :D
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    STHENO: já si naopak myslím, že psi kamioňáci se mají fajn, vem si že jsou furt s páníkem, nikdy se nenudí :o) Pokud je ten majitel slušný a má ho rád (a psek rád jezdí autem), tak to může být náhodou supr život :o))
    STHENO
    STHENO --- ---
    HYSTERIA: hned by som ho brala pre otca. lenze este nie je v dochodku a cestovat s nim kamionom - to by asi nebol najlepsi zivot.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Nový domov dnes našlo 7 pejsků! Lipo, Umbajkví, Tofu, Melounek, Mumínek, Damien a Čolíto! :)))
    Všichni se "rozjeli" po Praze a okolí :)
    Na fotce fenečka Čolíto s novou paničkou:)

    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    HYSTERIA: to je bomba....
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Na dobrou noc ještě zpráva z nového domova od páníčků Kyry. Kyra k nám přišla spolu se sestřičkou Šárkou v naprosto příšerném psychickém i výživovém stavu. Dnes je z ní už dámička (na fotce se svými psími kamarády, úplně vlevo).

    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HEKTOR

    Datum (rok) narození: 2009
    Velikost: Velká
    Kohoutková výška: 72cm
    Charakteristika: Hektor je zhruba 2-3 letý kříženec německého ovčáka.
    K lidem je důvěřivý, kontaktní a hodný. Evidentně byl zvyklý na děti. S fenama nemá žádný problém, s ostatními psy občas. Hektor je zvyklý na venkovní boudu, nebude mít tedy problém být nadále venkovním psem. Budí respekt svým vzrůstem (momentálně má 37 kg), možná by i zaštěkal, ale je to spíš mazel než hlídač. Na zadních nohách má paspárky.
    S domácí hygienou problémy pravěpodobně nemá - většinu času tráví venku, avšak když je doma, chodí se vyvenčit ven. Bojí se bouřky a ran, je tedy lepší, aby v takovýchto časech měl přístup do domu, kde se může "schovat".
    Nemá problémy s cestování autem, má rád vodu a umí základní povely. Po usměrnění umí chodit i u nohy. Je velmi chytrý a učenlivý - hodil by se i k dalšímu výcviku. Stejně tak by velmi rád uvítal i psího kamaráda (kamarádku).
    Hektor je očkovaný a očervený. Momentálně se nechází v Ratenicích - zde je možnost se na něj v případě zájmu přijet podívat.
    U Hektora bude podmínkou adopce kastrace!


    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    HYSTERIA: neskutecny. respekt ze na to mate este nervy...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    HYSTERIA: to mi řekni, proč si takovýhle lidi psy vůbec pořizujou. dementi!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Díky id Freetekk a Honzovi že včera poskytli svoje dodávky a svaly a pomohli nám se stěhováním věcí! Díky moc! :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: no handrkování o tom, že chtěj psy zpět atd.. nakonec se ani neozve a do teleofnu mi řekl, že snad mi má bejt jasný že když se neozval, tak že je nechce... lidi proste...
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    DLOUHA_POTVORA: kopíruju z FB
    Dogpoint: Pán chtěl mermocmocí obě fenky zpět. Lhůtu měl týden. Je to 14 dní a tak jsme ho naháněli. Dnes se nám podařilo dovolat a řekl nám, že je už nechce a je ochotný podepsat smlouvu o předání psů do naší péče.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    HYSTERIA: jakto?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ZNOVU K ADOPCI!!!!


    ASHLEY


    Datum (rok) narození: cca 2010
    Velikost: Malá
    Příběh: Ashley byla spolu se svou kamarádkou Adélkou zanechána svými majiteli v bytě. Ti se odstěhovali a nechali je tam s dopisem, že se o ně nemohou starat
    Charakteristika: Ashley je čistokrevná jorkšíří slečna, která v současné době važí něco málo přes 3 kila. Je hůře socializovaná než její kamarádka Adélka. Venku i doma je klidná a mazlivá, prostě alá "mouchy sežerte si mě".
    Je více lekavá a mnoho věcí nezná a je z nich nervózní. Není však agresivní! Na vodítku příliš neumí. S domácí hygienou je na tom velmi podobně jako Adélka - má trochu potíže, ale vše se učí, v tuto chvíli zvládá venčení na podložku. Toto přisuzujeme změně místa pobytu, avšak je dost možné, že ani nebyla pravidelně venčena a nebyla tudíž schopna se to pořádně naučit.
    S trochou trpělivosti je však velmi chápavá a učenlivá!
    Ashley nevyhledává společnost jiných psů a z koček má panickou hrůzu. Je tedy vhodná jako jedináček




    ADÉLKA

    Datum (rok) narození: 2010
    Velikost: Malá
    Příběh: Adélka byla spolu se svou kamarádkou Ashley zanechána svými majiteli v bytě. Ti se odstěhovali a nechali je tam s dopisem, že se o ně nemohou starat. Obě holky k nám přinesl majitel bytu, který toto po několika dnech zjistil.
    Charakteristika: Adélka je asi dvouletá kříženka jorkšírského teriéra. Je malého vzrůstu, nyní váží 4 kg.
    Venku je velmi akční, na chvilku se nezastaví a pořád někde běhá. V domácím prostředí je klidná a ohromně mazlivá. V tuto chvíli sdílí společnou domácnost s většimi psy a i přes prvopočáteční strach se rozkoukala a provokuje ke hře. Na vodítku příliš neumí. U nás také zažila poprvé stříhání, což jí trochu stresovalo. Bohužel nebylo zbytí, jelikož její srst byla silně zacuchána a to až u kůže.Je o něco lépe socializovaná než její kamarádka Ashley.
    S domácí hygienou má trochu potíže, ale vše se učí. Toto přisuzujeme změně místa pobytu, avšak je dost možné, že ani nebyla pravidelně venčena a nebyla tudíž schopna se to pořádně naučit. Je však velmi chápavá a učenlivá!


    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Děkujeme mnohokrát paní Petře Frauenterkové, za léky, veterinární vybavení, hračky, pelíšek a granulky!! :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    SEIBEI: jojo to byl Prášek jeden z Limuzáků :) Hezky se dal do kupy :)
    WAMI
    WAMI --- ---
    Je mi to moc líto... :(((

    Ale myslím, že Kelly přese všechno vyhrála. Vyhrála rok života, o kterým se může každýmu psovi jen snít, rok života, který by kdekoliv jinde neměla. Vyhrála náruč, která ji držela do konce a vyhrála i slzy, které znamenají, že ji někdo přese všechny problémy měl doopravdy rád.

    Lidi, děkuju za ni.
    SEIBEI
    SEIBEI --- ---
    Ahoj, dneska ráno jsme byli s Kairou na procházce a potkali jsme dalšího odchovánka Dogpointu, psíci se vzájemně poznali a parádně jim to spolu šlapalo. Panička našeho nového kamaráda mi mezi řečí zmínila cosi o Kelly a že s ní máte starosti. To co se stalo jsem ale opravdu nemohl tušit. Moc mě mrzí že to takhle skončilo, ale rozhodně nemáte co si vyčitat. Naopak po čechách běhá spousta vašich psíků a to je ohromná práce a ohromné dílo. Máte proč na sebe být hrdí! Upřímnou soustrast.
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: je mi to strašně líto...nedovedu už k tomu nic víc napsat, slova nestačí:-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam