• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    HYSTERIA: Ahoj dog pointe:) právě jsem váš inzerát na pozemek přeposlala všem našim makléřům (pracuji v realitce) a uvidime jestli by někdo mohl něco nabídnout. Nebo kdybych něco sama objevila dám určo hned echo.
    OKENA
    OKENA --- ---
    Hm hm, díky, to určitě natrénujem! Mášena je celkem skokan, takže by jí to mohlo jít.

    Tak díky za inspiraci vážení !
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    OKENA: musíš to dělat postupně. nejlepší je začít sedíce na židli, ňamku v ruce. Potom když tohle dává bez problémů, tak se opřít o zeď a pomalu ze sedu postupně zvedat až budeš skoro stát, ale u menších pejsků se stejně vždy nechává alespoň na odraz jedna polopokrčená noha. A ňamka můžeš mít pořád v ruce, kapse nebo cokoliv a nebo na to pejska lákat aby vyskočil a když vyskočí, tak ho odměnit :)
    OKENA
    OKENA --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: Dobrá připomínka! a taky jenom za suchýho počasí :)
    A jak to učíš? Já jsem si řikala, že bych si dala do pusy mnamku ( má je celkem chutný) Já bych to pojmenovala "zachraň se" :D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: asi ano, nejsem žádný tintítko a doma posiluju s čínkama pravidelně :)
    ale teda ty drápy au au au a děláme to ještě s jejím rozeběhem, ať vyskočí fakt do úrovně mých roztáhnutých paží :)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    SIMCIIQ: tak to musíš mít mnohem lepší fyzičku a svaly jak já :D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: tak tohle já trénuju i s 25 kilovým hovadem a je to povel pojd na mou hruď beruško :)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    OKENA: hele vyskočení do náruče s malým psíkem te´d taky trénujeme a doporučuji zkoušet zásadně v džínách... po dělším opakování jak 2x to je na nohách fest poznat. Hlavně bacha-NIKDY nenechat psa spadnout...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    OKENA: high five je nejvíc jednoduchý, když umí pac, jen jí ty tu ruku jinak nastavíš. a další krok je dát tu ruku dál a ona bude jakoby mávat.)
    OKENA
    OKENA --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: High - five se mi líbí, "styď se" už vlastně taky trénujem :) Ještě bych chtěla aby se naučila vyskočit do náruče.

    PRGA: Mrtvoku taky docela umí, ale přítel jí to naučil jako "hají" zní to trochu teple, ale co naděláme :D


    Já snad tu její sestavičku taky natočim :)
    Občas, když jí trenujem delší dobu v kuse, tak aniž by jsme řekli, udělá všechny triky v pořadí, jak je zvyklá:D
    Takže ted to děláme napřeskáčku, aby s náma nemohla vyběhnout:)!

    PRGA
    PRGA --- ---
    mrtvolka je taky dobrá :) nebo známýho pes umí "poď na bar" a to si stoupne předníma na něco vysokýho a stojí a "čeká na pivo" :D
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    OKENA: já se vsadim, že angelika ho naučí i uvařit kafe

    lola umí eště tak nějak zamávat, chodit cik cak mezi nohama a to je zatim všechno, ona holt neni taková komediantka. pak teda docela ochotně zdolává překážky na hřišti
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    OKENA: pokud se jedná o cirkusové triky, doporučuji "beng" , "poklonu" , "high-five" , "pápá nebo ahoj" (zamávání packou) "kuk", "Plaz se" , "kulhej" , "styď se" , "zmiz mi z očí" a podobně :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    OKENA: nam by se ted hodilo treba "uvar" nebo "prebal" :)
    OKENA
    OKENA --- ---
    HYSTERIA: To je vtipný :) Ale ještě by to mohl umět zapnout a naservírovat :D

    Zrovna přemýšlíme, co ještě Mášenu naučit. Je dost chytrá a baví jí se učit nový věci. Už umí "překul se" to udělá takovou otočku v leže, "pac", "druhou", "štěkej", napadá nás ještě "zatancuj" Je taková cirkusačka docela. Nějaký nápady, co umějí vaši pejsci?

    Jinak základní povely sedni,lehni, ke mě, k noze a tak pochytila za pochodu uplně sama. Chodí bez vodítka téměř pořád. Fakt nám nemoh dogpoint dát lepšího psíka:)
    DAIA
    DAIA --- ---
    HYSTERIA: to je vtipny..hec, muj pes umi novej povel: krasne poklada chleba na toaster:)..davat pac umi kazdej druhej..je to sikula!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Tak se nám poprvé stal malý zázrak... Naše bývalá svěřenkyně Ela, která již našla domov, porodila štěňátka. Dle kalendářních výpočtů se k nám dostala již čerstvě nakrytá a vzhledem k tomu, že se u nás moc neohřála (pouhý týden) nebylo zjistitelné, že je březí:( Elinka u nových majitelů porodila 9 štěňátek - 7 kluků a 2 holčičky. Ve středu jim posíláme baštu na přilepšenou a budeme pro ně shánět nové domovy. Maminka Ela je povahově skvělá - aktivní, chytrá, hodná a bez známek jakéhokoli špatného chování. K odběru budou koncem sprna (ve věku 2 měsíců). Kdo tedy shání krásné kříženečky většího vzrůstu, nechť nás kontaktuje. V srpnu je naleznete i u nás na webu.

    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HYSTERIA: tyjo dost dobrý :DDD
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Máš bývalý svěřenec Shorty poctivě trénuje, aby z něj byl nejšikovnější pes pod sluncem! Panička Shortyho je krásným důkazem že když se chce, tak to jde!:) I přes počáteční minimum zkušeností se psy a adoptováním odrostlejšího pejska z útulku nasadili laťku opravdu vysoko! :)

    Druhá časť tréningov - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=hkZtSw9VfRY&feature=youtu.be
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    I přesto, že máme již od minulého roku rozjednané nějaké pozemky, zatím stále není nic jisté a proto nepolevujeme v usilovném hledání. Bezprizorních psů co potřebují pomoci je stále dost a naše kapacity jsou nyní velmi malé. Opět tedy prosíme i Vás o pomoc...Děkujeme i za každé přeposlání...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam