• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    CAMELLA: tuto nabídku jsme jen sdíleli,fenu neznáme...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    hlavně tu fenu pořádně hlídejte, protože pokud má takové šílené falešky, je jen otázka času, kdy to odnese zánětem dělohy nebo nádory, bohužel.
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    HYSTERIA: Tak jasný, já právě už přemýšlela taky x krát, že zkusím "nabídnout" :)) Nazarku, protože ona od cca šesti let na falešku trpí (teď je jí osm).. Co jsem tak ale koukala, v době její falešky nikdo nesháněl kojící fenu, tak jsme pořád ne a ne se rozhoupat k dotazu :) Tak ale tímto mne ber v případě taktéž v potaz a pokud budeme moct, tak rádi pomůžeme. Teda Nazara :) Myslím, že vadit ji to nebude. Ty falešky má šílený, mlíko z ní teče.. Většinou ji vozim k našim aspoň na týden, aby přišla na jiný myšlenky. Tam má kámošku, mamčinýho psa, tak si říkám, že aspoň blbnou a tak. Doma totiž likviduje pelech a dělá hroznej brajgl - já na to od ní přitom vůbec za normálních okolností nejsem zvyklá. Kastraci sme nechtěli a nechceme..

Takže tak, momentálně jednu falešku máme za sebou, ale počítej s náma, Hysterko.
    :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    WERUMI: většina fen po odstavu štěňat nijak netrpí tím, že potomci odchází. Taková Lily by nejradší po 14 dnech už mrňata ani neviděla.
    Rozjetá falešná březost je na psychicku feny dle mého horší.

V těchto případech je ale fajn, když se někdo ozve - neustále někdo vyhazuje velmi maličká štěňata, pro která je nejlepší věc, že mají matku (pokud je tedy fena přijme), byť to není biologická matka.

Také mi přijde lepší, že když už něčí fena trpí na falešky, zkusit nabídnout tuto pomoc, než si říct "tak si udělme vlastní štěňat,a třeba to na falešky pomůže". Což je blbost jak hrom.

Pokud máte někdo jiný názor, sem s nimi :)
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    Chtěla sem se už dávno zeptat, jak to vlastně je s faleškou a kojením? Koukám na fcb, kde se Dogpointu nabídla paní s fenkou, která má falešku a nedá mi to prostě... Je to vůbec dobrý pro tu fenku, nemá to pak vliv na psychiku? Není to pro ní pak stresujicí, když ji mimča sajou mlíko a pak ji jsou sebrány?? Neberte to prosím jako prudu, jen se ptám.. Jestli se to tady už probíralo, tak se omlouvám a budu ráda, když mě odkážete :)

Dík
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    me na tom teda nic neprijde zminit, ze to je prislusnik, aspon to neni tak anonymni
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Já znám většinu příslušníku PČR nepříliš milé... tenhle pán byl vyloženě rozněžnělý a udělal by první poslední, aby byl tím nejvhodnějším zájemcem. Všichni osvojitelé jsou fajn, ale někteří holt víc utkví v paměti :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ATUARFIK: paradoxně tyhle komentáře jsou vždy od těch stejných lidí :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HYSTERIA: Však už vás tam za to komentující masírujou... :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Magi dnes našlel nový domov! Odjel směr Brno:)
    Na FB jsme uvedli jako zajímavost, že pán je zaměstnancem PČR - má doma ovčáky a také má viditelný cit pro psy. Neváhal jet celou štreku, aby se na pejska přijel jen podívat a pak opět neváhal vážit celou cestu, aby si ho vyzvedl.
    Tak proto jsme výjimečně zmínili i více info než jen že pejsek našel domov a kde :)

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Abby a Barnabášek byli jedni z několika útulkových pejsků, kteří se fotili s hereckými hvězdami! Více podrobností o tom "co-proč-jak" najdete v odkaze :

Focení s hereckými hvězdami | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/foceni-s-hereckymi-hvezdami
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    HYSTERIA: jak tam spásaj tu zahrádku :D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dnes jste nás mohli vidět v pořadu "Chcete mě?" při rozhovoru na téma domácích depozit a dočasných péčí. K vidění i Lily mrňata, která už z větší části našla domov :)

Chcete mě?: 21. 10. 2012 — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1095970013-chcete-me/212563221300031/
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Pár foteček z nového domova od Špagetky, nyní Huberta. Špagetka k nám přišel spolu s bráškou Štaflíkem v roce 2011 :)
    Špagetka (nyní Hubert) | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/spagetka-nyni-hubert-0
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    DRAKKA: tak tady to bylo teda, že paní psala tyhle všechny důvody a že jak to vyřešíme.. tak jsme řekli, že okamžitě vrátit..
    Co takovým lidem taky říkat no. Kdyby chtěla, mohla napsat o radu, nebo mohla jít někm na cvičák/ do psí školky.. Tyhle lidi nemají ani snahu, takže je to naprosto zbytečné...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    HYSTERIA: co vlastne rikate lidem kteri vam vrati stene z takovehohle sileneho duvodu? ja bych se asi neudrzela a poslala je nekam :-(
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    BARNABÁŠ

Datum (rok) narození: srpen/září 2012
    Velikost: Štěně (mrně)
    Příběh:Barnabáš je štěne od bezdomovců, kteří ho zanechali na pospas na ulici.
    Charakteristika:Barnabáš je zhruba 2 měsíční štěně.
    Je křížený pravděpodobně s něčím ohařovitým (rodiče nejsou známí).
    Má kratší srst a v dospělosti bude střední až větší velikosti.
    Barnabáš je unikátní štěně - nebude to pes pro každého.
    Je to velmi sebevědomý a aktivní pes, který velmi urputně zkouší, kde až jsou hranice, za které nesmí.
    Je to neohrožený "pirát", kterého nejde jen tak unavit. Pravděpodobně byl oddělen od matky příliš brzy - nechápe tedy základní pravidla chování v psí smečce.
    Oproti tomu je však neohrožený a chytrý.
    Barnabáše nedoporučujeme nezkušeným lidem, či lidem, kteří mají málo času se psovi věnovat.
    Také není vhodný k malým dětem. Naopak ho doporučujeme k lidem, kteří by chtěli energického psa, který velmi rád pracuje.
    Je vhodný jak na nejrůznější práce tak i na aktivní sport.
    V případě nesprávného vedení a nedostaku výchovy hrozí u Barnabáše riziko, že se nebude umět slušně chovat jak ke psům, tak k lidem, protože k tomu má předpoklady.
    K adopci od 27.10.2012
    Dne 20.10.2012 podsoutpil Barnabáš PAT test (test povahových vlastností)
    Více info na http://www.dog-point.cz/barnabas

ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: Jedině dobře imho, tihle si ji nezasloužili! A super, že ji vrátili takhle brzo. Je to prtě neasi. Jsem zvědavá, za jak dlouho vrátí miminko, až zjistí, že taky kaká a čurá, že pořád řve a že max po roce života sem tam taky něco znčí... :)
    RODWY: Taky. Pořád na ni chodím koukat :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Nový přírustek ABBY. chtěla jsem ji zvěřejnit, až bude mít i po testech, ale objevili jste jí dřív :) Takže jen odkazem a tentokráte i s výsledky PAT testu (jo, je už starší, ale co - sedí to na ní hezky):)

Abby | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/abby
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dnešní den byl ve znamení odchodů do nových rodin pro štěňata od Lily.
    Dnes tedy našlo domov pět ze sedmi štěňátek - Granko, Batman, Bandží, Mocca a Sunar :)
    Přejeme páníčkům mnoho radostí a trpělivosti :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam