• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.

OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    ROMALA
    ROMALA --- ---
    HYSTERIA: To skvělá zpráva!:)
    moc vám to přeju
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    HYSTERIA: juppppppíí jej:)), tak já hned začnu točit pokračování toho našeho dokumentíku:)))
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    HYSTERIA: huráá! gratuluju, už se těšim na první brigádky :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: No slááááva! Mám radost za vás!;)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    S radostí všem oznamujeme, že od 1.1.2013 naleznete Dogpoint na nové adrese!
    Dnes nám přišla zpráva, že jsme, ve výběrovém řízení vyhlášeném městem Mělník, byli vybráni jako noví provozovatelé místního útulku!
    Po dlouhém roce vašeho čekání se tedy opět připravte na mnoho pořádaných akcí, brigádek, setkání a dalších aktivit! Děkujeme všem, že jste nám zachovali přízeň i po dobu, kdy jsme fungovali pouze na bázi domácích depozit, a doufáme, že společně s vámi dokážeme pomoci těm němým tvářím, co naši pomoc potřebují, a to ve vetším rozsahu a stoupající kvalitě!
    Více info brzy na našem webu: http://www.dog-point.cz

BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Tak už mám doma kalendář :) Musím pochválit, moc povedený .)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    AIZA: jj, nestasna nahoda nejpravdepodobne. Tedy napada me jeste pro nekoho mozna trochu nechutna varianta, ze prezervativ byl pouzity a jeho zajem mel gastronomickou povahu:)
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    AIZA: Ježeček a gumička od prezervativu byla spíše nešťastná náhoda...
    AIZA
    AIZA --- ---
    LA_PIOVRA: pořád nedokážu pochopit, jak někdo může ublížit zvířeti. Např., že mu dá gumičku na nohu a nechá ji zarůst atd. Sama mám týranou fenku a raději nemyslím na to, kolik takových parchantů běhá po světě :-(
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Jo a jete aby toho pozitivna nebylo malo, tak prvni de co byla na prochazce bez voditka nasla v krovi malinkyho (350g) podvyzivenyho jezecka, uz zpola apatickyho a s nepohyblivou predni pacickou, cimz mu de facto zachranila zivot.
    V teple zacal jezecek jist, odblesili jsme ho, odcervili a sel do zachranny stanice, kde mu dali narkozu, nozicku mu operovali a zjistlili, ze ji mel v "rameni" zakrcenou namotanou gumickou z prezervativu, ktera mu zarostla do masa a ted se zotavuje.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LA_PIOVRA: nevím přesně, ale určitě vcelku krátkou dobu. Jméno také neutšíme..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HYSTERIA: skvely jmeno:)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    HYSTERIA: jak dlouho tam vlasne byla? A nevíš, jak se "puvodne" jmenovala?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ještě máme feedback z nového od pejska Umbajkví :) roste z něj typickej voříšek:)

Umbajkví | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/umbajkvi-0
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LA_PIOVRA: tak to je super :) víme o ní, ale fotili jsme do začátku jen pejsky, kteří čekali na svůj domov déle. Tak je super, že vám padla do oka :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    :) je krasna, navic poslusna a povahove skvela
    vzhledem takovej typ toulavyho parijskyho psa z orientu, coz se mi libi:)
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    LA_PIOVRA: nadherna, moc mi pripomina nasi cernou certici
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Lili (Lilinka, Liluška...), kterou jsme si vzali z Dogcenter (původní jméno neznáme), ke kterému jsme se dostali přes Dog-point. V nabídce Dog-pointu jsme jí neviděli.
    Původně asi bytová, pak vyhozena v chatové koloni, pak těhotná, štěnata ihned po narození "odebrána".
    Uz 16 dnů bydlí s námi, je báječná, hodná, klidná, poslušná, mazlivá, hřeje a hladí tlapičkou. Je ješte trochu ustrašená, ale ne moc navíc se to lepší. Moc ráda louská vlaššké ořechy, mám hypotézu, že se jimi živila v době svého života venku.

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: tak už i Kelseya našla domov!:)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    dneska našli domov Kerria, Kadsura, Kalimero a Kaštan :) na fotce Kerria s paničkou :)

SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    HYSTERIA: taky už ho mám konečně doma !!!!!! je fakt super :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Scan z časopisu STYLE. ač slečnu Andreu neznáme, tak jí za to děkujeme:)

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OPI: Díky moc, jsme rádi, že se líbí!:)

Kdo by měl také zájem, tak kalendář je pořád ještě možné objednat zde:
    Kalendář Dogpoint 2013
    http://www.dog-point.cz/eshop/index.php?route=product/product&path=70&product_id=168

:)
    OPI
    OPI --- ---
    včera jsem dostala váš kalendář a je moc krásný, děkuji :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam