• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    MOREEN
    MOREEN --- ---
    Zdravím, mám otázku - prosbu.
    S bývalým přítelem jsme vzali křížence, zřejmě bulíka a argentiny, teď je mu tak 4-5let, z útulku.. Bejvalej je teď v brodě, léčí se.. K psovi se nechoval zrovna dvakrát hezky..
    Co vim, tak se hafan dostal tak na půl roce do útulku někde u Mělníka, ještě prý měl nezahojený uši po kupírování, prý ho trénovali na psí zápasy.. Pak si ho vzala paní se zahradou a třema fenkama, ale vůbec ho nezvládala, takže skončil v útulku v Chrudimi, odkud jsem ho brala já s bývalým..
    No, já úspěšně utekla, pes je znovu v útulku. Někdy v dubnu květnu už to bylo neúnosný, bil ho na každým kroku a pes byl pernanentně podrážděnej, uvrčenej, oháněl se jen při lehkém zvýšení hlasu.. Od září je v útulku, byla jsem tam za ním, naposledy včera. A musím uznat, že mu to prospívá.. Uklidnil se a už reaguje celkem v normě.. Fakt jsem z něj měla radost. Nechci ho tam nechat, je to miláček, ale člověk musí vědět jak na něj..

Já si ho chci vzít.. Je pravda, že je to komplikovaná povaha, ale znám ho přes rok a vím, co s ním bejvalej dělal a jak reaguje v různých situacích a troufám si tvrdit, že dokážu jeho chování do určité míry předvídat. Přiznávám, že jsem ještě žádného psa sama neodchovala... Ale pes mě má rád a poslouchá mě. Ráda bych vás poprosila o radu a názor - je to blbost, si ho brát?

myslím že ho zvládnu, ale.. A prosím, nezaobírejte se tím, proč jsem ho nechala aby ho bil a neutekla i s ním atd. Prostě to berte jako fakt - co má hafan zasebou. Díky
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HYSTERIA: Spolu vytvoří to správné hlídací jádro! :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HNDZCK:
    HNDZCK:

Proton i Neutron dnes našli nový domov. Budou společně hlídat :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---

Všem oznamujeme, že náš přesun na pozemek, který měl proběhnout 31.12.2012 se ruší. Dle informací by měl být stanoven jiný termín. Více zatím nemůžeme říct, čekáme na vyjádření města a právníků...

ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    SIMCIIQ: Kdyby bylo potreba jeste tisknout, tak muzu pristi stredu v praci.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Další zpráva z nového domova - tentokrát od maličké fenečky Olí (nyní Amálky), kerá byla adoptována letos v únoru :)
    Olí | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/oli-0

Děkujeme i páníčkům od Jerryho, kteří poslali další fotky!:)
    Jerry | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/jerry-0
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    a ještě jsem musela vyfotit krásné áčko, které nám darovala id ISCH. To se to bude propagovat, díky moc! :)

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    HYSTERIA: super, vypada bajecne, pravidelne jsem si na na DP web chodil prohlizet jak se mi libila.
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: Super, zrovna včera jsem na ní mohla oči nechat na vašich stránkách... :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA:
    Kájí dnes našla nový domov v Praze!:)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SIMCIIQ: tak jiz mam, dekuji za rychlost ! :)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    HYSTERIA: otcova žena dostala od dcery před pár lety štěně k narozeninám, na čubu nemá čas, krmí jí granulema darling, čuba je furt sama na zahradě a na procházku jde sotva párkrát do týdne, takže začla zdrhat. sečteno a podtrženo- štěně je fakt blbej dárek. jejich "péče" mně rozpaluje do běla, furt se jim snažim něco řikat, ale to je asi tak všechno, co s tim můžu dělat
    .... jo a pes smrdí jak hromada hnoje
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Prosim je tu nekdo ochotny, vytisknout v praci nekolik papiru na letaky na benefici? Naklady jsou vysoky a musime jet uz trosku punkove.. Ja bych je pak nekde prebrala a nastrihala a rozdala..
    [ Dogs and kids wanna play vol.2 / partyparty / 11.1.2013 / CR - Praha - Cover Place ]
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    HYSTERIA: vypada, že se má vyložene otřesne co :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Bez pár dní je tomu již rok, co byla adoptována Sárinka - odrostlejší štěně, které bylo odebráno z katastrofálních podmínek. Dnes je z ní krasavice a pohodářka!:)

Sárinka | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/sarinka-2
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    I my jsme se vyjádřili na téma "štěňátka jako vánoční dárky"... Jaký je váš názor na tyto živé dárky?

Štěně jako vánoční dárek? Útulky se připravují na nápor | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/rubriky/relax/domaci-mazlicci/stene-jako-vanocni-darek-utulky-se-pripravuji-na-napor_256029.html
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HYSTERIA: stastny a vesely i vam! :)

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Takže vážení,

všem díky za obrovský support! Užijte si pořádně ty Vánoce, svátky, silvestra a tak dále:)
    V roce 2013 rádi uvítáme vaše návštěvy v našem novém působišti:)

ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    HYSTERIA: Bambuli to moc slusi :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Něco o Bambi :))

Vánoce herečky Sandry Novákové: sushi a předčasný dárek, který běhá - iDNES.cz
    http://revue.idnes.cz/sandra-novakova-vanoce-071-/lidicky.aspx?c=A121222_094848_lidicky_ved
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam