• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    TETA_JELENA: pokud je to evidentně dobrej žadatel a pes je k adopci, pak by ho měli dostat, to je jasný. jen řikam, že můžu existovat důvod pro to psa nevydat
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TETA_JELENA: ale jasne, ja ti rozumim, jen proste rozumim i ty druhy strane a jak rikam - konkretne ve skrivanech je v nabidce na webu jen to, o cem je majitelka presvedcena, ze udat chce... a stejne tam treba Orinka trci uz hafo let:(
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    PETRA_CHATEAU:
    HYSTERIA:
    MATHEA: ja si myslim, ze kdyz je pejsek k adopci a nekdo ho chce a je evidentne dobrej zadatel, tak mu ho nedat, protoze je tam dlouho....nemaji ho mit na webu.
    a s temi nemocemi? to je otazka no. ale prijde mi u starsich majitelu utulku, ze se s temi psy hodne blizce spoji a pak je proste nechteji dat, coz neni fer.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TETA_JELENA: Ve Skrivanech je docela dost psu na doziti, ktery ale ani nejsou na webu - max ve virtualni adopci. Ale taky se samozrejme stane, ze zajemum se ten pes nevyda, protoze nepusobej duveryhodne. Ono je to tezky, hodne lidi, co tohle delaj (zvlaste tech starsich, ktery uz videli a zazili hodne hnusu kolem zvirat) maj uz potom o ty zvirata hroznej strach a radsi si je nechaj u sebe..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TETA_JELENA: když jsou ty důvod opodstatněné, tak je chápu. Taky nedáme psa každýmu - a aby se nestalo,že jedou štreku a pak nedostanou psa, tak proto vyplňujou dotazníky a my pak podle toho také rozhodujeme, jestli je vhodné dát jim právě toho psa o kterého se zajímají....
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    TETA_JELENA: no to záleží na tom, jestli uvedou nějaký důvody. pokud tam přijde někdo, kdo si vybral psa, kterýho by evidentně nezvládal, tak pak je to na místě.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    holky, kluci. mam dotaz. uz jsem se s tim setkala vicekrat, ze mi nekdo rikal zkusenosti, ale az teprve dneska rano me napadlo se zeptat i vas.
    rano byla na NOve nejaka baba z utulku (bohuzel jsem nechytla co je zac) a mimo to, ze mi byla nesymapticka a davala najevo, ze uz to dela od roku 93 atd., tak zminila, ze dava k adopci v televizi mezi tema psama i pejska, ktery byl zamluveny, ale pani si nakonec u nich vybrala maltezacka, ktery byl po tezke operaci oci a nevidel a i kdyz ho meli k adopci, tak ji ho proste nedala.
    moje teta jela 250km pro pejska, ktereho si vybrala na webu utulku (moje teta je veliky milovnik pejsku, jakmile ji jeden umre, hned jede hledat nejakyho dalsiho a krasne se o ne stara) a baba ji na miste rekla, ze ho tam maji dlouho a ze ji ho neda. tak se tam dohadovali hroznou dobu, teta z toho byla vyrizena a nakonec vzala tedy jineho.
    neni to poprve, co slysim, ze si nekdo vybral pejska a na miste mu ho nedali z "nejakych" duvodu.
    debilita?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA:

Rufus našel domov!
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    HYSTERIA: tak je pravda, že jí znam jen venku, když lítá nebo si hraje
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    PETRA_CHATEAU: brzo bys vrátila :) to už tě vyjde nastejno pořídit si kočku:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    JANITA: že jo, kessi je můj oblíbenec, kdyby nebyla míši ale k adopci, tak už jí mam doma.)
    JANITA
    JANITA --- ---
    HYSTERIA: mě hrozně baví ten/ta na posteli.. :)))) čečetka super, doufám, že najde brzy domov..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA:

DOGPOINT: Čečetka hledá domov - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=cy9nZziA7WI
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ČEČETKA

Datum (rok) narození: srpen 2012
    Velikost: Štěně (mrně)
    Charakteristika: je kříženec labradora a tudíž bude v dospělosti i podobně velká. Je to pětiměsíční štěně, aktivní, hravé, kontaktní, bez známek psychické újmy.
    Velmi pěkně jezdí v autě, v bytě při dostatku hraček nic neničí a chápe i základní hygienu. Miluje ostatní psy.
    Bude vhodná do bytu nebo k domečku se zahrádkou s přístupem dovnitř a k lidskému kontaktu.
    K adopci od 19.1.2013

MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    za mě párty taky dobrá:))
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Oskar

Informace k adopci:
    Informace k adopci | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/informace-k-adopci
    Dotazník pro zájemce o osvojení:
    Dotazník pro zájemce o osvojení psa | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/dotaznik-pro-zajemce-o-osvojeni-psa
    Datum (rok) narození: 8.8.2006 Velikost: Střední
    Příběh: Oskar je šestiletý bígl. Paníček ho původně chtěl nechat utratit po tom, co ho kousl. Veterináři však našli jiné řešení, na které přistoupil i majitel a tak se ocitl u nás :)
    Charakteristika: Oskar je krásně zbarvený i stavěný dospělý pes. Pravděpodobně mu lidé zatím moc neporozumněli a tak občas neví, co se sebou.
    Je čipovaný, ale musí se nechat přeočkovat. Aktuálně je v dočasné péči, abychom zjistili více informací o jeho chování vůči lidem.
    Nesnese se vůbec se psy, ale fenky mu nevadí.
    Umí základní povely: sedni, lehni, pac, skákat a prosit :)
    Rozhodně by si zasloužil pána, který bude mít více zkušeností se psy a bude k němu laskavý a spravedlivý.

HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Andula

Informace k adopci:
    Informace k adopci | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/informace-k-adopci
    Dotazník pro zájemce o osvojení:
    Dotazník pro zájemce o osvojení psa | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/dotaznik-pro-zajemce-o-osvojeni-psa
    Datum (rok) narození: 1.7.2011 Velikost: Střední
    Handicap: Fraktura pánve, operace očních víček
    Příběh: Andulka byla sražena autem. Majitel nechtěl platit za operaci poškozené pánve, proto chtěl fenku utratit. Jeho rozhodnutí se nezměnilo ani potom, co operace nakonec dle veterináře nebyla potřeba. Nakonec se našlo řešení, dát ji do péče někomu jinému, a proto je Andulka u nás a hledá nový domov :)
    Charakteristika: Andulce je 1,5 roku a je to strašně hodná basetka. Podstoupila operaci očních víček. Srazilo ji auto, proto bude další dva týdny na klinice, kde by se ji měla zhojit zraněná noha po srážce s automobilem.

K adopci bude až po úplném doléčení - již teď má potenciálního zájemce.

SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TETA_JELENA:
    HYSTERIA: zitra to hodim do udalosti :) s reportem, dnes na to nemam mozkove bunky :)
    ZRK: do ted jsem myslela ze ne, ale jo, je to tam, vybralo se vic nez minuly rok, mam z toho radost :)
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    Bylo skvele, diky moc za akci a hlavne za uzel, uz je v zabehu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam