• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.

OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    PHUSHI: byla šikovná :) vypadá, že má jen naraženou nohu, jinak vypadala šťastně, že už je u páníčka :)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    Lili nalezena! Je odrena, vystrasena atd., ale celkove snad v poradku. Dekujeme vsem za pomoc!!!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    EWICZKAAA: samozrejme ze rozvesil
    dekuju, snad se najde
    ted volala pani ze ji videla v noci
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    LA_PIOVRA: Rozvěsil jsi ty letáky sem?
    Vetnemo | Úvod
    http://www.vetnemo.cz/uvod

Držím palce...!!!
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LA_PIOVRA: kdybys potreboval jeste zas jeden par oci, jeste jsme v Praze dojizdet budu nekdy navecer asi, do ty doby jsem k dispozici.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    V 6:20 volala pani, ze ji videla cestou na autobus, jak se mota kolem popelnic a pak si na zastavce precetla letacek tak se vratila, ale uz tam pry nebyla. Hned jsem tam jel a zas to tam s dalsima dvema lidma prohledal, ale nic. Nalepili jsme dalsi letaky.

Mela ji videt v bode (B)
    Misto, kde zmizela je bod (A)
    http://mapy.cz/s/6hmh

Samozrejme mohla kecat pod vidinou odmeny, ale znela vcelku pricente a to misto je pobliz a de facto nejbilizsi civilizace kde by se dalo najit neco k jidlu apod.
    BIG_SCHADE
    BIG_SCHADE --- ---
    jsem modranskej a taky pejskar, jestli ji nekde potkam, urcite dam vedet !! budu poradne koukat !!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Dekuju vsem za pomoc s hledanim, napady a za podporu.
    BOREC
    BOREC --- ---
    LA_PIOVRA: preposilam kamosum z modran
    WAMI
    WAMI --- ---
    LA_PIOVRA: drž se...! dovedu si to představit, snad se trdýlko černý co nejdřív najde. Hodím to na FB i s tvými iniciály, snad to pomůže...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Je mi jako kdyby mi nekdo vyrval srdce.
    Doted jsme behali vsude kolem mist, kde se ztratila, jini lide lepili plakatky a tak.
    Ted uz v podstate muzu jenom doufat.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Ztratila se mi Lilinka.

V neděli 10.2. asi v 16:00 se na okraji Modřanské rokle ztratila fenka Lilinka.
    Je spíše menšího vzrůstu, asi tříletá, černá, na krku a hrudníčku má dvě bílé skvrnky a má bílé špičky zadních tlapek. Má špičatý čenich a nápadná vztyčená ouška.
    Na krku má svítivě žlutý obojek s reflexní vrstvou.
    Slyší na jméno Lili, poslouchá, ale k cizím lidem je spíše nedůvěřivá.

Moc děkujeme za jakoukoli zprávu na tel. 603 266 941 nebo na mail squzza@seznam.cz

Za nalezení nebo informaci vedoucí k nalezení rádi vyplatíme odměnu 10 000,- korun.
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    HYSTERIA: a tam psi u bowenek leží?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    JULYZ: jj, taky jsem viděla, ale věř tomu, že dokud to nezkusíš, tak nevíš.. opravdu trvá, než člověk chytne ten správný grif a žádný pes ti nevydrží tak dlouho ležet a dokud to neumíš, bude to psovi hodně nepříjemné...
    Co vím, tak ještě tdy bowenky dělá Koleňová - ale ta to má taky podmíněno, že se to nejdřív člověk musí naučit na lidech...(má tam 2 dny učení a z toho jeden na člověku - ale to je tak krátká doba, že je to nereálný se to naučit dobře - já byla na lidech 4 dny a stejně to ještě není úplně vončo:)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    HYSTERIA: ľudského nemám. ak je to teda fakt nezbytne nutné, tak by som do toho asi šla i s touto podmienkou. ale videla som kurzy boweniek i na slovensku a tam práve psie boweny nepodmieňovali ľudskými ani som sa nikde nestretla s tým, že by masáže psov museli byť absolvované najprv na ľuďoch. zdá sa mi to byť zvláštne, kór bowenky čo sú dosť jemné techniky.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Velké díky patří id LA_PIOVRA za štědrý dar 10.000,- Kč! Po dohodě s ním bylo nakoupeno přes 200 kg prémiového krmiva pro útulkové pejsky ze spolupracujícího centra Dog center Ajax. Velké díky také patří p. Řeřichovi z Husse Praha, že za tuto cenu poskytl takovéto velké množství krmení! Této pomoci si opravdu vážíme a ještě jednou děkujeme!

TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    HYSTERIA: Tyjo, tak to bych měla taky zájem... teda záleží bohužel na finanční situaci, ale to se do tý doby snad nějak vyvrbí...
    A byla by to jednička pro lidi a jednička pro psy nebo jednička pro psy se základem na lidech?
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    NICKIE: tak pokud mate zaznam na kamere, tak to by mohlo pomoct i pri pripadne kontrole,ne?
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    ahoj, mam dotaz ohledně týrání pejska. V hostelu, kde pracuje přítel bydlí pár (Belgie, Holandsko) a má 7měsíčního křížence vlčáka a rotwailera. Vztah je hodně nestabilní a psa neustále týrají. Nevenčí ho skoro vůbec, nestarají se, je hubený na kost a na kameře je možná záznam jak ho dnes surově mlátili, až se počůral a pokadil pod stolem kam zalezl. Možná se nám pokusí přesvědčit je, aby se ho vzdali, je to povahově úžasnej veselej a přátelskej pes, ale pokud ne, můžem udělat něco dalšího pro jeho odebrání? Předpokládám, že pokud pozvu nějakou kontrolu, žádnou závadu v tom momentě neshledá.. Je to strašná škoda úžasnýho zvířete a ukázka lidské demence.. Kdyby se ho vzdali, mohli byste ho převzít do péče? díky
    M0R
    M0R --- ---
    nj, Ovce rulez :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Máme za sebou víkendovou akci s názvem Branný den 2013, který jsme uspořádali s cílem "dát do těla" páníčkům a jejich psům, případně dopřát všem účastníkům nové zkušenosti (mohli si ozkoušet vyhledávání, obrany, poslušnost...) a myslíme si, že se podařilo uspořádat akci, kterou by si mnoho z účastníků rádo zopakovalo, což nás velmi těší :) Přinášíme report, co vše se dělo :) A díky všem za super atmosféru!

Z nyxáků to tam všem natřela Ovce od Zmyjky :D

http://www.dog-point.cz/report-branny-den-2013
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam