• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    HYSTERIA: jde za tyrani zvirat jit do vezeni nebo se to resi jen pokutou? to je hrozny, jak nekdo mohl palit stene cigaretou?:-(((
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: byl k nám přivezenej. A tak logicky co první člověka napadne - zvíře v tomhle stavu určitě nemá majitele... tak jsme ho vzali.. no a nějací údajní majitelé se vyloupli, tka to teď řešíme...
    INXS
    INXS --- ---
    HYSTERIA: můj ty bože !!!!! kde jste k němu přišli?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Ještě jsem ho sem ani nestihla dát a už se jeho adopce odkládá...
    Artuš | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/artus

viz:

Možná adopce, či navrácení původnímu majiteli štěněte Artuše je momentálně pozastavena!
    Dle veterinárních záznamů došlo k porušení zákona o ochraně zvířat proti týrání - u psa byla zjištěna podvýživa, což je porušení zákona na ochranu proti týrání zvířat jeho § § 4 odst. 1 písm. c) a popáleniny v rozporu s § 4 odst 1 písm. h) toto je možné kvalifikovat jako trestný čin týrání zvířat s trestní sazbou 2 roky vězení. Celým případem se bude zaobírat SVS a PČR.

Ad případ "Artuš". Artuš se k nám dostal velmi podvyživený s popáleninami na obou zadních nohách (vypadajících jak od cigarety). Jeho stav byl zoufalý - kolaboval, nemohl se postavit na vlastní nohy a nebylo možné v něm udržet potravu. Trpí i zánětem análních žlázek. Momentálně má intenzivní péči a hledá se viník jeho stavu (foto druhý den po příjmu- tj. 11.2.2013).

MAIKA
    MAIKA --- ---
    EWICZKAAA: my jsme taky začatečníci a nasim cubam je micek kdesi :((
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    EWICZKAAA: jo to můžem, chlapy necháme doma, je to stejně nebere, a pojedem s čubama:)
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    TERRORIST: Tak až budou prachy tak se společně na podobnou akci vydáme, ovšem musí tam zase být uvedeno, že je to vhodné i pro začátečníky, abychom se s Kiwi moc neztrapnily:D
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    EWICZKAAA: to já míčkofila nemám a docela bych ráda jela, ale je to dost penez, který proste nejsou:D
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    SISTA: Jdi do toho hele!!!
    Mít peníze, tak by mě to taky lákalo... i když já mám pejska míčkofila teda:)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SISTA: neboj, tam je dost prostoru a možností, jak se psama pracovat tak, aby se nepožrali - a aportovat a balónkovat se dá i na stopovačce. Jenom jestli není pes zvyklý na kotec, tak to chce pořešit bydlení tak, aby se to nepožralo na pokoji.
    SISTA
    SISTA --- ---
    HYSTERIA: vy me tam snad dostanete. jen doufam, ze nebudete vsichni litovat :D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    SISTA: myslím, že přesně pro vás by to bylo :) Zmyjka potvrdí, že na branné dnu byli s argentinou a ten měl velké problémy s jinými psy. Tak od branného dne trénují s balónkem, jak jim bylo ukázáno a hlásili, že super, že už můžou na cvičák aniž by jejich pes měl tendence napadat jiné. prostě si hledí páníčků a balonku :) Takze super pomůcka, jak si trochu "poorganizovat" psa :)
    SISTA
    SISTA --- ---
    to je mi jasny, jen si nedokazu v praxi predstavit, jak to bude probihat, kdyz se cuba rozhodne, ze se ji tam nakej pes nelibi (jakoze se urcite minimalne jeden najde:) a bude ho chtit mermomoci sejmout:/
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SISTA: my jsme se prihlasili, pac L. jakykoli hracky nezajimaj, tak me zajima, zda nad zlomi v tohle ohledu hul profesional, nebo ne:)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    SISTA: je to i pro psy bez zájmu o míček.. :) aby se to naučili mít o něj zájem :)
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    SISTA: Právě být tebou bych to určitě zkusila, budeš v roukou profíka, košík se na výcvik sundá - čistě můj názor teda.)
    SISTA
    SISTA --- ---
    pro psy rvace bez zajmu o micek to asi moc nebude, coz? jakoze s kosikem by to asi moc nefungovalo..:)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HYSTERIA: doporučuju především lidem, kteří si myslí, že jejich pes zájem o hračku nemá ;)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Po úspěšném Branném dnu jsme pro vás připravili výcvikový víkend s profesionálním cvičitelem! Zde se můžete naučit, jak svého pejska namotivovat na hračku tak, že nebude mít potřebu rvaček s jinými psy a že se pro svého psa stanete středem veškerého zájmu. Tento výcvikový víkend bude pro vašeho psa super zažítek, jako víkend plný hry :) Vhodné pro útulkové pejsky se kterými potřebujete zlepšit vztah i pro "značkové" pejsky pro pokročilejší výcvik, pro začátečníky i pokročilé :)
    Více info: http://www.dog-point.cz/vycvikovy-vikend
    FB událost: https://www.facebook.com/events/419211224825866/?ref=ts&fref=ts

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    V poslední době dochází čím dál tím častěji k otravám a úmrtím psů a to nejen v Praze, ale i po celé ČR! Buďte při venčení obezřetní a kdykoli narazíte na podezřelou návnadu, nebo jste s vaším psem nedejbože přímými obětmi, neprodleně vše nahlašte na policii!
    Ať již jsou návnady úmyslné, nebo jen "neúmyslně odhozené", nic to nemění na faktu, že tyto skutečnosti jsou opět a jen z nezodpovědnosti nebo bestiálnosti lidského faktoru. A jako vždy tím trpí jen nevinná zvířata.

https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=201826120204851829461.0004d589a21de76bfae95

zdroj: http://www.vyletsepsem.cz/upozorneni

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam