• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    ZRK
    ZRK --- ---
    Na mě je bohužel 9:15 moc brzy. Než to tu pofackuju, vypravím dítě k "hlídačce" atd...tak bych mohla v ten čas spíš tak vycházet z domu. Tak uvidíme, kdybychom se hodili i třeba o hodinu později, tak bychom se poskytli ;)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    Ivet je moc dobrá veterina, chodím tam s Miou už cca 4 roky. Já mám zítra dopo čas cca do 11:30, pak musím do práce, ale Amirek má 20 kg max., spíš by měl ještě přibrat, tak nevím, jestli je vhodný...
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: držíme palce.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    IVET - ulice ke kamýku, praha 4. bylo by to cca na 9:15... dám vědět večer, teď máme ještě fofry:(
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: Taky se ptám, kam bychom měli dorazit - jsme z Prahy.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ZRK: tak se dohodni s misou a pripadne mi pak do posty napis instrukce od kolika do kolika bych hlidala.. do cca 4 mam cas..
    EWICZKAAA: kamoska se o ni velmi vazne uchazi.. tak snad to vyjde, prej je, ale zajemcu vic..
    LANIT
    LANIT --- ---
    HYSTERIA: Ja bych s fenkou taky mohla. Ma tesne pod 30 kil a i nekdy dopoledne by byl cas.
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    HNDZCK: Ooouuu, tak to mě velmi zasáhlo... ale nemůžu riskovat jestli by s námi od jara zvládla půlroční trip po Španělsku... snad se brzy najde někdo vhodný pro tuhle krasavici!!!!!
    ZRK
    ZRK --- ---
    SIMCIIQ: má 35. Kam je potřeba dorazit?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    taky bych nabidla maju, ale ma cca 26
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ZRK: jestli ma appu nad 30 a chtela bys do toho jit, pohlidam ti maxika..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    na zítra dopolko, kdybyste někdo pro jistotu mohl, tak by to bylo fajn :) uz máme rozpíchané tři naše psy :)) Dopolko právě většina lidí nemůže, tak je to horší no:/
    Ale určo by to chtělo nějakýho, co má alespoň 30 kg.
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    Benny také. Mladý, zdravý, nedávno důkladně klinicky vyšetřený (kvůli uchovnění), vetka sama říkala, že by byl vhodný dárce. Je středního vzrůstu, 30 kg.

ZRK: tady jsem našla k dárcovství krve u psů článek, snad tam obsažené údaje jsou správné a platné (píše to veterinářka, tak snad ano).
    Pes - dárce krve | Veterinární ordinace a kliniky v ČR
    http://www.veterina-info.cz/odborne-clanky/pes--darce-krve-166.html
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Majla

Informace k adopci: http://www.dog-point.cz/informace-k-adopci
    Datum (rok) narození:2010-2011
    Velikost: Malá
    Příběh: Majla je nalezenec z pražského Barrandova. Byla nalezena s "ponožkou" nataženou přes hrudník, která smrděla naftou., s poleptaným břichem, potlučená, nateklou pravou zadní nohou a hnisající ránou na hlavě. Pár dní byla v péči nejbližší veteriny a nyní se dostala k nám. Neměla na sobě žádný obojek, není čipovaná a doposud její ztrátu nikdo nehlásil ani na policii ani na městský útulek. Charakteristika: Majla je cca 2-3 letá parson russel teriérka (či kříženec tohoto typu). Je menšího vzrůstu - váží 6 kg. Je to maličko ustrašenější fenečka, ale jinak milá a kontaktní. Jak k lidem, tak ke psům. Umí pár základních povelů a má hygienické návyky. Zatím největší lásku projevuje ke psí tašce, ve které velmi ráda bivakuje.
    Momentálně se doléčuje (bere ATB, doléčují se poleptaná místa a rána na hlavě) a čeká jí odčervení a pokud se nenajde původní majitel, tak i očkování a čipování.

ZRK
    ZRK --- ---
    Appoušek by asi taky mohl, kdyby byl někdy potřeba! ;)
    Nevím, jak je to u psů s vhodností krve a podobně. Ale pokud budete do budoucna zařizovat nějakou databázi vhodných dárců, zjistím potřebné a rádi se do ní zařadíme...
    INXS
    INXS --- ---
    Bony je taky k dispozici
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    HYSTERIA: kdyby jste Míšo potřebovali dalšího psa na transfuzi, tak Amir je docela velký..., třeba bychom vám mohlli pomoct...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    a ja si skaknu pro letlampu a zmobilizuju particku sfetovanejch negru :[
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dnes dostal další plazmu, jeho stav je pořád stejný... uvidíme zas večer...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    ZRK: taky taky :´((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam