• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    HYSTERIA: božínku ty jeho vděčný kukadla jsou nezapomenutelný!!!!!
    KA4A
    KA4A --- ---
    HYSTERIA: no to je frajer :D mám z něj radost, ještě najít skvělí domov!!!
    BIG_SCHADE
    BIG_SCHADE --- ---
    HYSTERIA: super, udelalo mi to radost :) hodne sil do zivota Ti preji, jsi bojovnik :)
    ZMATENAA
    ZMATENAA --- ---
    HYSTERIA: To je skvělé. Takového krasavce by byla veliká škoda.)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    taky ma krev nekolika rarachu :))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Artuš už pořádně řádí, není to žádný andílek :)

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HNDZCK: a já dohazuju ultrarychlý report z nového domova :D

HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    HNDZCK: Monty dnes odešel do nového domova

KA4A
    KA4A --- ---
    HYSTERIA: jéé to jsem ráda, že se Artuš lepší, sleduji jeho případ a je dobře, že mu je lépe, bude z něj silný jedinec :) jen tak dál artuši :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Pro zájemce:
    už zpracováváme tento čtyřdenní kurz, než spustíme přihlašování, tak můžete promyslet - vypadá to, že se kurz bude rychle plnit.
    Z vlastní zkušenosti doporučuju.

ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    HYSTERIA: Pane jo,ten dole uprostred vypada jak skritek z Harryho Pottera.. Snad se vsichni brzo uzdravi.
    ZRK
    ZRK --- ---
    HYSTERIA: Jsem žila v představě, že se to děje jen velkým psům... To je mi líto :(
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    a bohužel ještě jedna smutná zpráva:(

Opustil nás Oskar. Během noci k němu došlo k torzi žaludku a již mu nebylo pomoci:(
    Velmi nás to mrzí, jelikož již měl být nabídnut k adopci:(
    Oskárku, budiž ti země lehká...

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Před pár dny nás kontaktovali z terénních programů pro osoby bez přístřeší a informovali nás o štěňatech, která potřebují pomoc. Dnes jsme tedy štěňata odváželi - už jen vstup do tzv. "ubytovny" nebyl dvakrát příjemný, čpavý zápach byl všude kolem. Prckové byli drženi v jedné místnosti, která smrděla snad ještě hůře.

Štěňata jsme tedy z tohoto místa odvezli a vzali je rovnou na veterinu, jelikož většina z nich měla velké a mokvavé boláky na zádech. Dvě štěňata skončila na antibiotikách, zbytek nemá rány tak velké a mělo by se vše v pořádku zahojit. Nejhůře je na tom fenečka, která nejenže dostala antibiotika, ale ještě má dva dermoidy vedoucí pravděpodobně až k míše :(

Jelikož máme nyní v péči velké množství pejsků, spojili jsme se s Útulek Libeň, kde vzali část pejsků pod sebe a postarají se o ně - v péči mají dvě fenečky a psího kluka, který je v tuto chvíli na antibiotikách a je to oboustranný kryptorchid. Za tuto pomoc jim moc děkujeme!

V péči Dogpoint zůstala fenečka (která také bere antibiotika a má na krku dermoidy) a psí kluk.

Všechna tato štěnda budou v dospělosti většího vzrůstu. Nyní jim jsou tři měsíce a ač jsou hůře socializovaní k lidem a vnějšímu prostředí (neznají manipulaci, ani svět "tam venku"), tak jsou velmi dobře socializovaní k ostatním psům (do tří měsíců byli se sourozenci a fenou).

Pro více informací o těchto štěňátcích sledujte oficiální weby nebo FB Dogpointu a Útulku Libeň.

Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/
    Azyl opuštěných zvířat v Libni
    http://www.utulek-liben.com/

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: nové info:)

Tak tato akce vypadá na většinově "nyxí párty" :) Ještě máme 2-3 volná místa na turistické ubytovně (pokojíky obložené celé dřevem - moc pěkné:)

Přihlášky budeme brát ještě do úterý - poté již nikoli.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ZNAJ: urcite sbiraj i na jiny pejsky:)
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    artus je proste muj oblibenec, fakt uzasnej. dneska dorazila vyplata, sbirate na nej jeste kacky?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    HYSTERIA: pasak!
    OPI
    OPI --- ---
    HYSTERIA: páni já ho pořád vidim jako toho malého bobečka vleže a on už je to takový čipera, ten bude mít dlouhý život :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Artuš děkujeme všem dárcům a vzkazuje, že už nabírá síly:)

Artuš a Mejzí - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=A4HyTqPNVv8&feature=youtu.be
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam