• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    OPI
    OPI --- ---
    HYSTERIA: no páni od toho videa ze snídaně s novou pěkně vyrostl :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Limonádový Joe (vpravo) dnes odjel do nového domova:)

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Kdo jste nás nestihl na veletrhu FOR PETS tak nezoufejte! Všechny výrobky na podporu naší organizace najdete na našem eshopu :) http://www.dog-point.cz/eshop/

Postupně přidáváme a aktualizujeme všechny věci. Nově jsou zde již přidány naše nové věci: plyšové dečky a krabičky první pomoci pro znuděné pejsky!! :)

Jelikož mnoho věc vyrábíme sami, jsou tím velmi sníženy náklady a tudíž velká část peněz z nákupu jde právě na péči o opuštěné a týrané psy.

Děkujeme všem za podporu!

CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    ZMYJKA: coze, stanek s cukrovou vatou?=)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Ehm, speciální fotografie pro frekventanty Dogpointího kursu o agresivitě (ještě jednou děkuju, byl skvělý) - bude se tento pejsek chovat agresivně? :DDD

Nejdřív:

a copak to dostal na radar? :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HNDZCK: Našla domov :))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    JESSY

Datum (rok) narození: 27.4.2007
    Velikost: Střední
    Příběh:
    Dne 1.4.2013 byla přivolána veterinární záchranka PET MEDIC k případu rodící feny patřící jedněm z pražských bezdomovců. Na tom by nebylo nic překvapujícího, kdyby se po chvilce nezjistilo, že jde fence o život. Nikoli kvůli porodu samotnému, ale kvůli okolnostem s porodem spojeným. Do této chvíle stihla porodit dvě živá štěňata a jedno mrtvé.
    Fena byla nakonec za asistence PČR odevzdána do péče PET MEDIC, který fenku okamžitě odvezl na kliniku a celý případ následně předal naší organizaci.
    U feny bylo podezření na vyhřeznutí dělohy. Další věcí, jejíž původ nedovedou vysvětlit ani veterináři, byl otvor o průměru cca 5 cm, který se nacházel mezi análním otvorem a přezkou. Tento otvor nebyla čerstvá rána, nicméně celá oblast byla oteklá a veškerá okolní tkáň byla poškozena – a právě tímto otvorem, který v těchto místech nemá co dělat, přicházela na svět štěňata. Jednou z teorií veterináře bylo, že rána vznikla po nárazu (ať už vlastním nebo cizím zaviněním) na kovovou tyč.
    Po cestě na operační sál stihla ke svým dvěma štěňátkům porodit ještě jedno – nakonec má tedy trojčátka a všechno fenky.
    Charakteristika:
    Fenka se jmenuje Jessy, je jí šest let a jedná se o křížence baseta a pravděpodobně bígla. Je velmi milá, kontaktní a starostlivá. Za něco dobrého k jídlu je ochotná udělat cokoli.
    Bude se teď zotavovat po náročnější operaci a všichni pevně doufáme, že vše bude probíhat bez komplikací jak pro ni, tak pro její potomky, aby mohli být v budoucnu nabídnuti k adopci.

HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Fazolka opět k adopci http://www.dog-point.cz/fazolka

Domácí pes štěně nepřijal. Jeho problémové chování je hluboko zakořeněné a majitelé to s láskou přehlíželi. Zlomem byl až příchod Fazolky..

aktuální foto:
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: Den končí, apríl odchází, Teppich s ním :D :D
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    HYSTERIA: :-))
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    MAIKA: je to tak
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    HNDZCK: me to nejde otevit, pise to ze to je soukrome video :(
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dnes, 1.4.2013, jsme přijali do naší péče cca dvouletého pejska - věk nelze přesněji odhadnout. Pojmenovali jsme ho Teppich. Má pouze jediný handicap - bývá často špatně vidět. K adopci pouze dnes!

PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    WAMI: plus si myslim, že ne na každýho psa se to dá použít. shodli sme se na tom ve volenicích i s romanem šmatlákem. lola má hodně silnej loveckej pud a v lese mi zdrhá po stopách, jenže je zároveň i hodně lekavá. občas se něčeho lekne tak, že vyjekne flákne sebou o zem. no a na to mi roman řekl, že ona by takovej eo mít nemohla, protože by se z toho nejpíš úplně složila.

ale je pravda, že jak sem ho tak poslouchala, tak už mi to taky nepřipadá jako pekelnej instrument
    WAMI
    WAMI --- ---
    Neříkám, že je to vyloženě špatný - je to jen pomůcka a je na každém, jak ji použije... :)
    Jen říkám, že co se mě týká, láká mě vzdělávání s lidma, kteří dělaj věci bez toho ;)))
    MOREEN
    MOREEN --- ---
    HNDZCK: Kamarád dělá u hasičů, má labradora se všemožnýma zkouškama - v podstatě služební mazlík.. A EO si nemohl vynachválit. Když neměl pár týdnů čas se psem procvičovat, použil ho. A říkal, že stačilo jen naťuknout a pes si delší dobu nepoužívané povely oživil o dost rychleji, než kdyby to dělal bez něj.. Takže jo, ale musí být soudnost..
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    WAMI: šmatlák má nastavenou úroveň impulsu 3 ze 30. Když sme to zkoušeli na sobě, tak se to dá přirovnat k poklepání prstem. Škubnutí vodítka je v tomhle případě nesrovnatelně citelnější.. jak píše hysteria, v rukách člověka, kterej ví, je to báječná pomůcka, ale k tomu aby věděl, je třeba mnoho zkušeností. Ty spousta lidí, který to používaj nemá a pak maj EO pověst mučících nástrojů a hrozí jim zákaz ( což možná taky neni na škodu)

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: nebo takhle to řeknu... byla jsem zásadně proti používání EO. Ale v rukou pravého odborníka (ne jen těch, co si hrajou na to, že to s EO umí) je to výborná výcviková pomůcka.
    Já osobně bych si na to sama netroufla - určitě bych si tím psa ošklivě pokazila.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    WAMI: tady by ti EO nikdo necpal - navíc na videu není použit ani jednou. A když by byl, tak bys viděla, jak to asi má vypadat, když se teda sprvně používá EO. :)
    já toho taky nejsem zastánce.
    WAMI
    WAMI --- ---
    HNDZCK: dyš já nějak pořád nejsem na ty EO, tak jak na to koukám, i když jsem původně litovala, že je to daleko, protože jsem byla zvědavá... tak už mi to nevadí... O:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam