• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    juch, jak byla dopadena? Diky letaku? Netu?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    PETRA_CHATEAU: Bylo to stejné jako před dvěmi lety s Kyrou - nakonec se nakýblovala k někomu cizímu do kuchyně :D
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    HYSTERIA: skvělá zpráva. podařilo se jí chytit paničce nebo vám?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: Eliška už je doma:)))
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    MATHEA: na omluvu majitelky musim rict, ze to nebyla jeji chyba ale spatne kamaradky, ktera nezavrela dvere od auta, sama majitelka je vic nez psychicky rozhozena a dela vse co je v jejich silach... Vim ze tohle je pruser ale dela uplne vse pro to, aby ji odchytla! Ma pro ni pripraveny zivot plny lasky a dobrot, Eliska je ale uplne plache zviratko, ktere ani momentalne nevi co dela...
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    PETRA_CHATEAU: bohužel. Jarka mi ráno do telefonu řekla, že ty kotce nechtěj, protože to nemá podlážky.

Hlavně že neustále zveřejňují jejich kritický stav s kapacitou.. Achjo prostě, tohle mě fakt mrzí:(
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    HYSTERIA: v mělnickým útulku by si asi radši nechali usekat nohy a ruce, než by přijali pomoc od vás. ach jo
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Stále nabízíme pomoc útulkům! Máme možnost zapůjčit montovatelné klecové díly, ze kterých lze sestavit kotce na ustájení nadkapacitních zvířat z důvodu povodní. Stejně tak máme ještě k dizpozici deky a bavlněný textil. Útulek Mělník tuto naší nabídku nevyužil, takže nabízíme pomoc dále! Klece jsou uskladněny v Panenských Břežanech u Prahy, jsme ochotni pomoci s převozem a montováním. Avšak je to cca 1,5 tuny váhy. Dejte nám v případě zájmu vědět!

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Vzhledem k tomu, že bohužel nemůžeme nijak více pomoci přímo zvířatům z míst postižených záplavou, tak jsme alespoň dnes předali na sběrném míste v Dobřichovicích materiální pomoc v podobě plného auta dek, pro zvířata, která to potřebují. Hasiči zde dnes celý den tahají zvířata z vody a mají plné ruce práce. Další materiální pomoc je již nachystaná pro další dvě sdružení, která se zabývají pomoci zvířatům a bude předána co nejdříve.
    odkaz na dnešní malou pomoc: https://www.facebook.com/PomocKonimPovodne2013?fref=ts

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MATHEA: vcera vystourala kapitalni srnu v krovicku prakticky jeste ve vsi (Kunratice), kde bych to fakt necekal, nastesti se za dve tri minutky vratila. Jasne neco jinyho, ale myslim, ze jsem mohl jedna lip jak preventivne, tak jsem na miste, odkud mi tenkrat zdrhla, mel cekat dele atd.
    To je hezky sen, ja si vcera prohlizel fotky z nalezu, holcicky jedny:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LA_PIOVRA: ale u tebe to bylo prece jenom neco jinyho... btw nedavno se mi zdalo, ze sem Lilusku nekde nasla a vezla ti ji domu:)) Ale jinak fakt bohuzel, i kdyz to lidem rikas furt a furt, vysvetlujes proc, tak se najde spousta dobraku, ktery toho psa proste prvni/druhej den pustej, protoze je prece tak hodnej..
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MATHEA: aha, to jsem nejak predpokladal samo sebou, nejak jsem myslel, ze udelali nejakou "sofistikovanejsi chybu".
    (ze to rikam ja zrovna, kterymu se L. zabehla 3 mesice po osvojeni, ehm ze)
    ISCH
    ISCH --- ---
    HYSTERIA: Jako na jednu stranu jí chápu, taky bych to asi brala jako svoje selhání... Tak budu držet palce, ať jí najdete.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LA_PIOVRA: jak píše mathea... že si musej v prvních dnech dávat fakt majzla... :(
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LA_PIOVRA: asi ze utulkovyho psa nemaj poustet bez jisteni, dokud si nezvykne, nenaaze se na ne a tak?:/
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    HYSTERIA: co se muze lidem vtloukat do hlavy?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ISCH: Bohužel nedala... Když jsem jí volala, tak mi řekla, že se strašně bála nám to zavolat... Dostala pár rad a ráno moudřejší večera:(
    ISCH
    ISCH --- ---
    HYSTERIA: Jsem se mazala, když mě napadlo se podívat na Vás FB....
    Majitelka Vám nedala vědět sama?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ISCH: bohužel.. zrovna jsme to nasdíleliu na FB... a informaci mame z internetu, majitelka se nepochlubila :( Takže zítra máme výlet do Zlína...

Člověk to těm lidem může 100x do hlavy vtloukat... :(

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: Eliška dnes odjela do nového domova:) Bude bydlet ve Zlíně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam