• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TESSS: já v tom tedy trochu urážku cítím;)
    nicméně k tomu dodám - u nabízených psů s pohnutým osudem jsou emoce používány záměrně - kdo se v tomto pohybuje tak ví, že na emoce lidé slyší a bývá to jen a jen ku prospěchu nabízených zvířat.
    Co se týče toho, na který příspěvek reaguješ, tak si troufám říct, že prohlášení není psáno emočně, nýbrž fakticky. Moje vyjádření, které jsem k tomu připsala, emoční je, to ano - nejsem robot, a pokud člověk do něčeho vkládá svoje fyzické a psychické síly, na úkor svého osobního života a někdo mnohem labilnější pak udělá toto a ještě se ohání výhružkama atd, tak ano, je pro mě obtížné, se k tomu za sebe nevyjádřit emočně, kór ještě my ženské jsme na to víc citlivé.

Jinak ano, dokud člověk není silněji zainteresován do této "branže" tak neví, jak moc emočně nestabilních lidí se zde pohybuje. Což si troufám říct, že my mezi ně nepatříme:)
    TESSS
    TESSS --- ---
    HYSTERIA: proc porad budite takovy emoce, nebo jsou lidi, co se motaji kolem zvirat nejak labilnejsi? /bez urazky/
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Tak tu máme článek k ročnímu výročí, kdy naši kluci začali s figurantským výcvikem.
    Začali kvůli tomu, aby mohli rozvíjet a využívat vlohy psů, které nikdo nechce a poskytnout jim dalším možnosti uplatnění, nejen jako gaučáci a mazlíci.

FULL SIZE ZDE
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    HYSTERIA: :O to je teda drsný...!!!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Malá Múza našla nový domov, a to i přes její handicap. Mockrát za ní díky.
    Bude bydlet s psí kamarádkou..

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Ač nás to netěší, že vše nabralo takovýto spád, jsme díky napadání a výhružkám druhé strany dotlačeni ke zveřejnění případu, který má v rukou policie.

My jsme pro štěně udělali vše možné, po konzultaci s několika veterináři vyplynul závěr, že nejhumánnější v případě Buráčka bude eutanazie. Namísto toho byl "ukraden" odvezen stovky kilometrů, kde údajně umřel (nebyl vzbouzen z narkozy) při operaci (což ale stále není potvrzeno:()

Sama za sebe, nikoli teď za Dogpoint píšu, že humánní eutanazie v rukou známého pečovatele by byla z mýho pohledu mnohem laskavější, než stresující převoz stovky kilometrů někam, kde štěně "dostalo šanci" umřít jinde. :(

Prohlášení - nechodící štěně Buráček | Dogpoint o.s. - depozit pro opuštěné a týrané psy
    http://www.dog-point.cz/prohlaseni-nechodici-stene-buracek
    ZMATENAA
    ZMATENAA --- ---
    HNDZCK: Měla jsem na mysli hlavně změnu věci na zvíře, jak konkrétně se to dotkne vaší organizace v praxi.
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    ZMATENAA: změna z věci na zvíře, zkrácení některých lhůt, změna o.s.. co konkrétně?
    ZMATENAA
    ZMATENAA --- ---
    Zajímalo by mě, zda se vás, jakožto organizace nějakým způsobem dotkne připravovaná novela občanského zákoníku a popřípadě jak konkrétně?

Slyšela jsem, že útulků se to dotkne, ale zatím nemají tušení, jakým způsobem budou po novém roce fungovat.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Mockrát děkujeme paní Janě za Tazíka, našeho bývalého svěřence, který našel domov v roce 2011 - to co společně dokázali je neuvěřitelné, a troufáme si tvrdit, že je to krásný příklad toho, jak i nechtění psi mohou dostat šanci být výjimečnými...

Zde su můžete přečíst článek: http://www.zijushandicapem.cz/zivot-a-zabava/spolecnost/tazy-signalni-pes-z-ulice.html

Držíme palce a pokud by chtěl někdo Janě a Tazíkovi přispět, budeme vám vděční. Oba si to zaslouží :)
    Signální pes Tazy
    http://www.pestraspolecnost.cz/index.php/signalni-pes-tazy
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Dneska je to rok, co jsme si privezli uzlicek - Lilusku.
    Dneska vazi o 40% vic, umi radu picovin a hezky cvici (kdyz ji to nekazim), ma spoustu psich kamaradu a dokonce uz i par lidskejch.
    Kazdopadne diky, bez D-P bychom ji nemeli.
    A diky vsem tady na Nyxu, ktery nam pomohli, je vas moc, ucite bych na nekoho zapomnel, kdybych mel jmenovat, takze aspon takto neadresne:*

Liluska, listopad 2012

Liluska, listopad 2013
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: 13.11.2013 vyjde v časopise Psí kusy článek o Quinny. O tom, co se dělo, jak to vše bylo a také samozřejmě zakončené happy endem a fotkami z nového domova! :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Děkujeme všem za zájem o kalendáře! Letos jsou totiž obzvláště povedené a plné pozitivních zpráv - neváhejte, rychle ubývají :)

Charitativní obchůdek
    http://www.dog-point.cz/eshop/

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: Bohužel nejsem dnes poslem dobrých zpráv..

"Systolický šelest III. st. p.o. mitrale i tricupidale, dýchání zostřené sklípkové, puls slabý, bez deficitu. Echokardiograficky těsná subvalvární stenosa aorty, pokročilé sekundární změny - excentrická hypertrofie levé komory s velkou hypertrofií stěny, dilatace levé síně. Konkurentně je přítomna dysplasie trojcípé chlopně s její insuficiencí. Prognóza - vážná".

Štěně zatím zůstává v dočasce, netrpí, nemá bolesti, je veselé a hravé. Noví majitelé musejí počítat s tím, že by štěňátku možná dali jen krátkou chvíli hezkého života:(
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HNDZCK: Siréna dnes našla domov u Kralup nad Vltavou:)
    OPI
    OPI --- ---
    HYSTERIA: ano jde to i nám :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    A tady video Ozzyho z nového domova. Včera se byl seznamovat s koníky. Ozzy si prostě ze změny prostředí nedělá vůbec nic :D
    Doufám, že video půjde spustit i neuživatelům FB:)

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201629461036474
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: Jajka dnes našla nový domov v Uhříněvsi:)
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    HYSTERIA: Super - za toho mám obzvlášť radost:)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Ozzy právě odjel do nového domova do Zlína :) Bude s paničkou chodit ke koním:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam