• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    Nedával Dogpoint k adopci (Praha) štěně, černou fenečku, v současnosti tak čtyř, pětiměsíční? Prý byla ze čtyř vyhozených štěňátek...
    Včera jsme se totiž při venčení potkali s paní, která se o tom zmínila; já bych jen chtěla říci, že štěně je úžasný, veselý, spokojený, má se dobře a je to velice aktivní čertice:D
    S mým psem (ze kterého se stává dokonalá psí chůva) řádili a lítali hodinu, pak malá odpadla.
    Paní si domů odváděla velice klidné a hodné štěňátko a jen si libovala, že takovou probíhačku by prckovi potřebovala dopřávat denně aspoň třikrát :D
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    VESTIGIA: nejspíš x pit nebo něco podobnýho
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    HNDZCK: co to je za rasu - mix (aspoň přibližně)?
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Externě inzerujeme: Džina
    čtyřletá fena amstaf/boxer mix. Podle popisu trochu divoká, ale to pro zkušenějšího a aktivního člověka nebude žádný problém...) Džina půjde na naší smlouvu, takže hned, jak jí udělám profil, je možno vyplňovat dotazníky.)
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    dnes nalezen v čimicích u popelnic.
    pracovní jméno "Fanoušek", kříženec bůhvíčeho, věkem asi necelé dva měsíce,.. veselý, hravý, mazlivý.)
    Koncem příštího týdne by mohl jít, pokud se nic nepokazí, do náhradní péče.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    PETRA_CHATEAU: starou rozmazlenou cubu :-D :-D tak to bych ani nechtela vedet, co mam doma za vejlupky ja :-D teda ja to vim, mlady rozmazleny vejlupky
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    já loni byla taky a za 900 sem se dozvěděla akorát to, že mam starou rozmazlenou čubu. dogpoint mám ráda a podporuju, ale na výcvik s r. šmatlákem už mě nikdo nedostane
    SISTA
    SISTA --- ---
    TATEREZA: ja loni taky byla se startovaci cubou a bylo to uplne v pohode.)
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    HNDZCK: no, mozna bych spis hodila predtim nejakej individual a videlo by se. ja uz jsem s tim startovanim chodila na cvicaka venovala tomu hodne energie, ale jsme na takovym mrtvym bode. a co jsem se odstehovala z letny na vesnici, tak jsem trochu usnula na vavrinech, protoze tady na bezny fungovani staci tak, jak je. psa tu potkas jen za plotem.
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    TATEREZA: vůbec nemusíš mít strach přijet, i tohle budem probírat.)
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    HNDZCK: skoda, ze mam asociala. micek to je jeho a mne zrovna moc nejde fungovani na micek prevest do fungovani bez micku
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Na květen připravujeme další výcvikový víkend ve Volenicích na téma motivace na "balonek". Balonek je v uvozovkách z toho důvodu, že se minulý rok motivovalo na kdeco, velmi často na velké plyšáky.) Cílem je pomoci zejména majitelům psů, kteří mají problém svého psa dostatečně zaujmout a z toho pramenící potíže. Pro zájemce bude probíhat třeba základ stopování a vyhledávání, zkrátka, jako minulý rok, bude program variabilní a bude čas i na individuální řešení problémového chování.

Celé akce je vhodná pro "začínající majitele" psů, ale i zkušenější si přijdou na své.

Zatím jen takováhle pozvánka. Propozice a další podrobnosti připravíme později. Případný otázky rád zodpovím.)

HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    tak ještě taková koláž před a po opravě.) a vrtící video;) http://www.youtube.com/watch?v=kE5v6SWAXdA&feature=youtu.be

HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    Jeníček se jmenuje Lopes. Ztratil se 13.2. v pozdních večerních hodinách ve Vonoklasech. Patří bejvalý družce pána, co si ho vyzvedl. Se psem žije od štěněte a protože se o něj "majitelka" nezajímá, bere veškerou zodpovědnost na sebe.
    Ač se pes nechal od personálu hladit a všechno, jeho chování se s příchodem pána změnilo, na obou byla vidět upřímná radost ze shledání. Lopes se hned začal celej vrtět a zkrátka ho vítal seč mu síly stačily. Nebylo pochyb, že k sobě mají velmi blízko.

Rány si vyžádaly bezpočet stehů ( ošetřující doktorka je po určitý době přestala počítat) a následně dvanáct drenů. Ještě sme mu stihli dát náš čip, kdyby se náhodou zase chtěl ztratit.
    V úterý přijedou do Stodůlek na kontrolu a vyndání drenů. Ve středu se na ně pojedu podívat domu.

Doufejme, že nenastanou nějaký komplikace a že se to nebude opakovat.

My máme vše papírově vyřešeno, teď už je to jen na obci a policii, která si pána přizve k podání vysvětlení.

Takže velký dík všem zúčastněným, zejména páru, co psa našel, pánovi, co vše ohlásil, měšťákům z Řevnice za ochotu, starostovi Vonoklas za to, že se k tomu postavil čelem, lidem z Pet-medic a Vetcentra za to, že svojí práci dělají na plno. A samozřejmě všem těm, kteří nabídli pomoc a dočasnou péči.

A pro nás ostatní je to takový varování, abysme si svoje psy pořádně hlídali a nenechali je někde lítat a utíkat a honit divočáky a podobně!

SIEGR
    SIEGR --- ---
    HNDZCK: Tak jak to dopadlo?
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    LAETATIO: k večeru dáme vědět víc.. zatim nebudem předbíhat, ale pravděpodobně to má opravdu od prasat.
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    HNDZCK: a je teda nějaké bližší info jak se to psisku stalo?
    HNDZCK
    HNDZCK --- ---
    HNDZCK: tak majitel se nejspíš našel!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    RODWY: diskuze na FB vždycky LOL :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam