• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    Organizace Dogpoint vznikla se záměrem vybudovat depozitum pro opuštěné a týrané psy. Naším cílem je fungující komplexní centrum pro péči o psy, které bude poskytovat špičkový přístup nejen ke zvířatům, ale i k lidem.Stále se snažíme vzdělávat a posouvat naše možnosti.
    Čím více odpovědí na problematiku, nejen opuštěných psů, získáváme, tím více otázek vyvstává.

OFICIÁLNÍ WEB
    FACEBOOK

Č.Ú. pro finanční pomoc : 2500155876/2010 (transparentní účet)
    pokud chcete přispět na určitého pejska, či určitou věc, připište to prosím do poznámky. děkujeme
    rozbalit záhlaví
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OCTOPUSS: on to nějakej husksprsk asi trochu bude no:)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ty uši!!! Co to je?? :D
    A má zvláštní "masku", jako by to byl nějakej huskysprsk...
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ma ty usi dostrany jak kozel :D
    KIA
    KIA --- ---
    HYSTERIA: Ma uplne nadherny oci... Hlavne at je mu brzy co nejlepe:)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    NE7RA: ono to půjde:)

2.6.2014
    Alan toho sice sám moc nenachodí, respektive bez dopomoci ještě neujde nic, ale snaží se a je to na něm vidět! No a protože se říká, že kam nechodí slunce, chodí lékař, tak si Alan dneska dal chvilku zdravotní pobyt na čerstvém vzduchu a evidentně se mu to moc líbilo :)

NE7RA
    NE7RA --- ---
    strasny - ja vas obdivuju, ja bych se neudrzel a tem lidem neco provedl. drzim mu palce, pasakovi. Urcite zabojuje a bude z nej krasavec!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Do Alánkova alba byly přidány nové fotky. Abychom vše shrnuli - Alan je pořád strašně slabý - sám se nedokáže postavit na nohy, natož chodit. S podpíráním je schopný ujít pár kroků, pak si lehá, je unavený. Bodejť by ne, když mu jeho vlastní tělo z hladu požíralo svaly, o které úplně přišel. Je schopný sám pít a krmit se a baští s chutí. Nejdříve musí trochu zesílit a dobrat antibiotika, než se bude pokračovat s další léčbou.

Dnes jsme z vašich darů objednali Alanovi savé hygienické podložky, na kterých může ležet a při "nehodě" se tak může jednoduše udržet v čistotě a kvalitní masové konzervy s přírodními přípravky pro pomoc při rekonvalescenci.

Také děkujeme všem, kteří mu donesli během víkendu dárečky a příspěvky přímo na kliniku - za vaše dary dostal další kvalitní konzervičky:)

Tu galérie: https://www.flickr.com/photos/104452188@N06/sets/72157644507627627/

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MATHEA:
    HYSTERIA: bojím se, že se uchytí název i křížení :))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    MAR_TINA: pinčava byl pracovní název speciálně pro ně - protože to byli kříženci něčeho jako pinče a čivavy :))
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    MAR_TINA: No nastesti je to (alespon zatim) jen ta slovni hricka.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HYSTERIA: pinčava je vtipná slovní hříčka nebo se to vážně kříží a tak jmenuje?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dnes je to přesně tři roky od oficiálního založení Dogpointu!
    Takže nalít rychlý špunty, připít a mažeme na veterinu:)

Děkujeme všem za podporu a slibujeme vám, že se pokusíme pokračovat v neustálem zlepšování, protože jsme taky jen lidi a máme své chyby a víme to:)

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ještě teda se s váma musíme podělit o to, jakou spolubydlící má pinčava Píďa :)

LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    MATHEA: to je presny s tou mamou, ta nase mi vyhrozovala pres skype, ze jestli si poridime tretiho psa, tak ze k ni vubec nemame jezdit, ze ona ctyri psy ve svym byte v zadnym pripade nechce, ze jeji Cedrik uz by byl to uz neprezil, a at zapomeneme na to, ze by nam je hlidala. No ale my si pro nej stejne jeli, ze jo. A ze teda s tim, ze do Cech holt budeme jezdit bez nich, ze je dycky dame na hlidani k chovatelce.
    Tak jsem ji volala a kameru rovnou namirila na nej. A mama vykrikla jeeeeezis, oni ho fakt maj!!!!!!! A pak po dvou vterinach vydechla "boze ten je krasnej" :-D Tak ji rikam, no jo, tak ho uvidite, az k nam prijedete, my uz mame s Karin domluveny, ze nam bude minimalne jeho pokazdy hlidat. A mama hned "coze?? to byste mi neudelali, ne? Vsak muzete prijet, ALE NEMYSLETE SI, ZE MI JE TU VSECKY TRI NECHATE A ODJEDETE SI NA NOC DO PRAHY!!!"
    A ted do CR poprvy jedem i s celou smeckou, samozrejme budeme vsichni u mamy a ta nam je preochotne vsecky pohlida, kdyz pojedeme na svatbu kamaradce. Ty mamy jsou fakt vtipny nekdy :-))
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HYSTERIA: No uci se od nich rychle:D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    MATHEA: z Arnošta bude zlaťák v malém "plesnivém" těle :D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    HYSTERIA: Jehe, Arnost posila pozdraveni segram!:)

Jinak info od nas po 8 dennim souziti:) Vcera jsem si smotnovala novou, vetsi postel, abychom se vesli:D Dneska jsme dorazili do Chlumce a rovnou jeste s vecma jsme vyrazili aspon na chvili na nase oblibeny vencici misto (jsem se za ten tejden diky praci, alergiim, snum a tka moc nevyspala, tak jsem prochrapala dnesni odpoledne a do Chlumce dojela az vecer), Arnost byl opet nadsenej... Az me mrzi, ze ho musim vlacet mestem, kdyz je v prirode tak hrozne happy. Nicmene dneska jsem nemohla uz odolat tomu, abych ho aspon na chvili z ty snury pustila... Vsude kolem je bezpecno, takze jsem to asi tak na 4 minuty riskla, aby se mohl aspon chvili uplne svobodne probehnout... A bylo to uzasny!:) Drzel se Balouse, na jmeno reagoval :) V civilizaci neznamy to ale zatim vubec nebudu riskovat. To jsem teda nenatacela, zato mate jeho prvni (a obavam se, ze na dlouho posledni:D) dobrovolny vstup do reky:D A taky je vycvicenej pro boj ve vysoky trave:D

Poprvé "ve vodě"
    https://www.youtube.com/watch?v=GbCsvYRBMHw&feature=youtu.be

Dneska jsme byli chvili socializovat na dvou pivech v klidny hospode, nechal se prokrmovat, mazlit, ale jistej si samozrejme neni, kor bez opory zlataku (coz teda dela hrozne moc). Ma uzasnou schopnost se sam vymotavat z voditka/snury:) No jsem na nej obrovskej hrdopych:) Dokonce vcera zvladnul i 2x1hodinu doma sam se zlatakama uplne v pohode. Zejtra ho predstavim mame, ocekavane reakce? Prvni pul vteriny nasrani, ze sem si ho fakt poridila... a pak totalni zjihnuti:)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: PíĎa našla dneska domov v Neratovicích:) a Merry v Praze:)

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    HYSTERIA: ...já zrovna místo Alánek čet Análek :P
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    CAMELLA: no jasně, že jo.. :D taky jsem to psala někdy o půlnoci polospící. :)

asi jako posledně místo "pinčavy" jsem napsala "PIČAVY"... :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    HYSTERIA: promin, je to smutný případ samozřejmě, ale "katechický pes" je fakt vtipny přežblept :)
    (předpokládám, že jsi myslela kachektický .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam