MATHEA: to je presny s tou mamou, ta nase mi vyhrozovala pres skype, ze jestli si poridime tretiho psa, tak ze k ni vubec nemame jezdit, ze ona ctyri psy ve svym byte v zadnym pripade nechce, ze jeji Cedrik uz by byl to uz neprezil, a at zapomeneme na to, ze by nam je hlidala. No ale my si pro nej stejne jeli, ze jo. A ze teda s tim, ze do Cech holt budeme jezdit bez nich, ze je dycky dame na hlidani k chovatelce.
Tak jsem ji volala a kameru rovnou namirila na nej. A mama vykrikla jeeeeezis, oni ho fakt maj!!!!!!! A pak po dvou vterinach vydechla "boze ten je krasnej" :-D Tak ji rikam, no jo, tak ho uvidite, az k nam prijedete, my uz mame s Karin domluveny, ze nam bude minimalne jeho pokazdy hlidat. A mama hned "coze?? to byste mi neudelali, ne? Vsak muzete prijet, ALE NEMYSLETE SI, ZE MI JE TU VSECKY TRI NECHATE A ODJEDETE SI NA NOC DO PRAHY!!!"
A ted do CR poprvy jedem i s celou smeckou, samozrejme budeme vsichni u mamy a ta nam je preochotne vsecky pohlida, kdyz pojedeme na svatbu kamaradce. Ty mamy jsou fakt vtipny nekdy :-))