• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    HYSTERIA: dík moc za ochotu, já to asi nechám až jak se bude vyvíjet jeho zdravotní stav a začnu to řešit až si budu jistá, že v sobotu bude v pořádku.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LAETATIO: přihlášky má na starosti Lucka, tak kdyžtak zkus napsat jí, jak to aktuálně vypadá, bohužel nemám dnešní nejžhavější info: LuckaN89@seznam.cz :)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    HYSTERIA: dík :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    LAETATIO: dokud je místo :) dá se případně dohlásit i přímo na akci, ale záleží na zaplněnosti. Kapacita je 150 účastníků max. :)
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    HYSTERIA: do kdy je nutné se přihlásit? Moc mě to láká, ale pes má syndrom mrtvého ocasu a zatím nevím nakolik bude v sobotu ok...
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Kdo nemá plán na sobotu 7.6.2014 a chtěl by udělat radost nejen svému psímu parťákovi, útulkovým hafanům, ale i sobě (trénink figury do plavek *mrk mrk), tak se může přihlásit na charitativní sranda závod, který opět pořádáme s Pesoklub Dobříš. Na místě bude i program v podobě ukázky bull sportů, přednášky Marka Beneše a soutěže pro hafany:) Samozřejmě že na vítěze čekají hodnotné ceny a poháry :)

Přijďte se pobavit a omrknout, co se bude dít Těšíme se na vás!

INFO FB: https://www.facebook.com/events/212678368917751/?fref=ts
    INFO WEB:http://www.dog-point.cz/hafcup-2014

FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    OPI: :)
    OPI
    OPI --- ---
    OPI: jo jsem debil, už to vidim
    OPI
    OPI --- ---
    FIFAJZ: aha..v tom případě odkaz?
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    OPI: Ja fejs taky nemam. :) Ale funga mi to skrzeva verejnej profil dogpointi, coby video.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OPI: se zpracovává zrovna na youtube (už asi 3 hodiny, nějaký problém někde:)
    OPI
    OPI --- ---
    a třeba video i pro nás co nemáme fejs?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Tak to je fakt naprosto uzasny!:)))
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    Smekam, pred vama, pred nim. To je pan frajer, vypada den ode dne lip, jak mu uz prestala lebka vycnivat a celkove se obaluje. V nem vidim spis nez husksprsk akitosprsk, ten az nasrsti, obali se, to bude majestat!
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ATUARFIK: :) pohoda, jak kdyby měl za týden běhat agility :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Týjo, právě jsem viděla video na facebooku, jak si to tam Alan štráduje. To je neuvěřitelný.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ATUARFIK: no, ja uz to moc na torpedopsa nevidim, kdyz mu je osum. Ale to neva, urcite si bude uzivat prochazky i normalni chuzi :-)
    Jinak koukala jsem, kolik lidi chytl Alan u srdce a prispelo na jeho ucet, musim rict, ze uplne celej tenhle pripad "Alan" me neskutecne dojima, vcetne tohohle...
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Reportáž o Alanovi z neděle:

čas 13:03

Naše zprávy - 2.6.2014 | Barrandov Týden.cz
    http://www.barrandov.tv/video/22338-nase-zpravy-2-6-2014
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HYSTERIA: Očividně šťastnej jak blecha. Už se těším, až se zotaví a začne chodit, co to bude za torpédo.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OCTOPUSS: on to nějakej husksprsk asi trochu bude no:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam