• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    KACJU
    KACJU --- ---
    INXS: :D ja sem si taky koupila Dogpoint vanoce
    INXS
    INXS --- ---
    HYSTERIA: nevadí, to jsou Vánoce Iva sobě ;D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA: pitbulka Kačka dnes našla nový domov :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    INXS: no, tak aby to dorazilo:) Máš tam červeně, že objednávky věcí s potiskem do 24.11..nemůžu bohužel zaručit, že to ta česká pošta nepotento... víš jak :(
    INXS
    INXS --- ---
    a já u vás taky objednala vánoce :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    Tak mi konečně dneska dorazila (miluju českou poštu) taška a tričko, díky moc, je to parádička :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Tak tady jeden výsledek záměrného množení merle x merle, protože "můj pejsek je krásnej, proč by nemohl mít štěňátka..

JASMÍNKA

Datum (rok) narození: 29.5.2014
    Charakteristika: Jasmínka je půl roční fenečka border colie bez průkazu původu.
    Je velmi chytrá, aktivní, mazlivá, společenská, přátelská a k ostatním pejskům zcela nekonfliktní.Ovládá základní povely : ke mě, sedni, lehni, k noze, chůzi u nohy, zůstaň, na místo a k tomu další triky a to vše za pomoci ruky.Vzhledem ke své aktivitě bude potřebovat domov kde by se jí dostávalo pozornosti. Je zvyklá pobíhat celý den na zahradě a vyžaduje společnost lidí a nebo ostatních pejsků. V případě adopce Jasmínky bude poskytnuta konzultace ohledně výchovy i výcviku a zároveň ukázka znakových povelů, které již umí.
    Jasmínku má v péči naše dobrovolnice Zuzka, která má zkušenosti s výcvikem hluchých pejsků.

MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    HYSTERIA: kdyz uz neco delat, tak poradne, to je jasne:))), jen je mi teda lito tech melnickych pejsku ("neumistitelnych"), co uz tam nejspis dozijou, ale tak hold to tak ma byt a vy se aspon do Dogpointu budete moc poradne oprit:)). Hlavne ta lokalita, tam se bude vencit jedna basen:))))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    MIKEYLA: jojo, taky jsme byli překvapení - tím, že to táheme oficiální cestou, tak jsou ty požadavky vysoké. Ale zas to bude takové, jaké to má být...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    HYSTERIA: Misul, dle meho jste se vydali spravnou cestou a moc vam fandim:)), novy projekt je super, tesim se na jeho sledovani:)) a jsem v soku, kolik investic bude potreba, kazdopadne uz jen z tohoto duvodu je dobre, ze budete ve svem:)))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ATUARFIK: ono to zas tak blízko Kolína není :) Je to krásná bývalá hájovna, lesní podnik se o to dobře staral :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HYSTERIA: Dobrá volba. Škoda, že ještě trvají autorská práva, heslo tohoto útulku by mohlo být "náš bývalý svěřenec a jeho nový páníček - potkali se u Kolína." :)
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ATUARFIK: Ano, toto je jiný pozemek. Od smlouvy s Mělníkem jsme odstoupili po tom, co úředníci předváděli s útulkem před volbama, to už pro nás byla poslední kapka, rozhodli jsme se tedy jít vlastní, jistou cestou, než čekat dalších několik let, než se někomu začne něco chtít dělat (a než přijdou další volby, kdy se zas nikomu nebude chtít nic dělat:))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HYSTERIA: A Mělník tedy definitivně padnul, tohle je jiný pozemek?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Největší novinka roku 2014! :)

Můžete kouknout, v jaké fázi už jsme :) http://www.jaksestaviutulek.cz/

PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ZLAJA: musí dohonit všechno mazlení z minulých let no .)
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    ZLAJA: Kdykoli chci doma pohladit kočku, přilítne Karlík a čumákem jí odšťouchne a plynule se mi nacpe pod ruku, abych jako mazlila jeho:D
    Musím to natočit, je to tak rychlý, elegantní pohyb.. :D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Tak si dovolíme tady malinko pootravovat s DMSkama :)

Zasláním jedné SMS
    ve tvaru: DMS DOGPOINT
    na telefonní číslo: 87 777
    přispějete na pomoc opuštěným a týraným psům.
    Tato SMS vás bude stát 30,-Kč a z toho celých 28,50,-Kč půjde právě na pomoc psům v nouzi.

Vaše podpora může být o to štědřejší, když odešlete jednu SMS
    ve tvaru: DMS ROK DOGPOINT
    na telefonní číslo: 87 777
    a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč, na psy v nouzi tedy přispějete celkem 12 x 28,50,- Kč.

Více o projektu: http://www.darcovskasms.cz/…/pomoc-opustenym-a-tyranym-psum…

Mockrát všem děkujeme!:)

ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    Tak zas jeden Karlík. :D
    Aneb vůbec to není žárlivá vtěrka..

"Prevíto, koukej nahoru, ať si tě vyblejsknu."

Karlík: "Néééé, vyfoť mě!"
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    HYSTERIA: šmarjá, kalendáře...díky za připomenutí, jdu objednávat! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam