• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dneska nám přibyli tito čtyři pejsci. Prozatím jsou u nás dočasně na žádost PČR, jelikož útulek Trója je odmítl přijmout. Další dva dny rozhodnou, co s nimi bude dál - zdá se vrátí majitelům, přesunou se, nebo budou hledat domov.
    vlevo nahoře - Hugo - kříženec tibetské dogy
    vlevo dole - Andula - brazilská fila (spíše asi její kříženec)
    vpravo nahoře - Nikita - kříženec Huga a Anduly
    vpravo dole - nevíme jméno, tak má pracovní jméno "Pavlíčková"

TEEAK
    TEEAK --- ---
    HYSTERIA: k nám občas zajdou na kafe .. prvně jsem jen naťukla, že má pán krásného psa a že mi připomíná Alana .. a on se tak usmál a říká: on to totiž je Alan .. vypadá opravdu krásně a opečovávaně .. a je to prý super kliďas/povaleč/parťák mezi lidi :)
    INXS
    INXS --- ---
    HYSTERIA: já jsem měla někdy před pár měsícema asi tři nepřijatý hovory od sestry (v 11 večer) a duvod? POTKALA JSEM ALANA! myslela jsem že se stalo něco s rodičema když mě takhle uhání...
    hele, nechcete prodávat plyšový alany? :D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: no na jenu stranu to pro páníčka musí být už dost otrava, když na každém kroku slyší "jééé není to Alan?" :D
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    HYSTERIA: jojo, jeho páníček říkal, že si pořídil největší českou psí celebritu :D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: jednou týdně nám někdo píše, že ho potkal. Alan je ostře sledovaný :D
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    Včera jsem potkala Alana a musím říct, že se má opravdu skvěle :) just FYI
    RETAL
    RETAL --- ---
    Psům jde v letních měsících o zdraví, zeleň je nutná k provozování depozita.
    Promluv si s účetní, neměla by ti takhle šlapat po krku. Teda jestli to není daňový poradce - ti mají v popisu práce věci do účetnictví nepouštět.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    HYSTERIA:
    ještě teda důvod: na výběh praží celý den slunce a není to zrovna fajn místo, kde by psi chtěli trávit den. Tak pro zastínění.

foto: aktuální stav z minulého týdne

OPI
    OPI --- ---
    HYSTERIA: aha, no já dokážu okecat všechno :D navíc někdo kdo by vyhodil zeleň z účetnictví by se pak po mé přednášce musel cítit blbě že nepodporuje přírodu a více čistého vzduchu :D
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    OPI: toto info mám od naší precizní účetní, co si hlídá každý prd :)
    OPI
    OPI --- ---
    HYSTERIA: určitě? já bych řekla že jo, taky si dáváme stromky do účetnictví (kontrolu jsme měli a cajk), a to jsme jen blbá prodejna..pro vás ten stín navíc tvoří důležitou funkci kvůli zvířátkům..
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Nemáte prosím někdo z vás známe v zahradnictví, co by mohli věnovat nějaké (byť třeba béčkové) rostliny?

Sháníme nějakou zeleň na útulek a bohužel tahle položka nám do učetnictví neproleze :(
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Perfektní akce u Prahy na konec prázdnin!

Kdo nezkoušel coursing a chtěl, tak tady má možnost :)
    Možnost dovézt si domácí mléčné výrobky z farmy (vegani prominou)
    zvířecí koutek pro děti
    možnost se nchat si vyfotit profesionálně svého pejska
    charitativní pochod

vybere si snad každý :)

více info zde: https://www.facebook.com/events/1609748495967332/
    a brzy i u nás na webu :)

SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    HYSTERIA: Jste šikovný, vypadá moc dobře ta nožka po zákroku
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HYSTERIA: Tříštivá zlomenina stehenní kosti ze zakopnutí. To je jak z toho vtipu, kde se chlap hájí, že mu ten druhej dvacetkrát upadl na nožík, kterým si on zrovna loupal jablíčko.
    Vyberte mu pak prosím nějakýho pořádnýho páníčka, ať mu to vynahradí.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Nejnovější přírustek je třináctikilový, zhruba čtyřletý kříženec Max.
    Majitel o něj údajně zakopl a chtěl ho na veterině nechat utratit.
    Max má tříštivou zlomeninu stehenní kosti. V sobotu byl operován a dnes byl převezen do domácího ošetřování, kde si bohužel pobude minimálně měsíc. Z toho první týden musí mít absolutní klidový režim.

Zatím je tedy v léčení a není nabízen k adopci.

Dnešní ranní info z veteriny:
    "Operace proběhla bez komplikací. Zákrok byl proveden v inhalační anestézii Isofluranem, před operací dostal Maxík nitrožilně antibiotika. Tříštivá zlomenina stehenní kosti, kde byly 4 fragmenty (úlomky), byla řešena nejprve fixací největšího fragmentu ke kosti dvěma cerklážemi a pak přemosťující ploténkou se sedmi šrouby. Cílem bylo zachovat osu končetiny, funkčnost kyčelního a kolenního kloubu a přiblížit úlomky co nejvíce ke kosti. Jak je vidět na pooperačním RTG snímku, krásně se to podařilo. Max bude brát ještě týden ATB, léky na bolest dle potřeby a modřina vzniklá během úrazu se mu bude mazat Heparoidem. Další RTG jsou plánovány 3-4 týdny po operaci. Zlomenina srůstá po operaci obvykle 6-8 týdnů.
    Dnes už byl Maxík téměř nebolestivý a na operovanou nožku se začal stavět. I jeho nedůvěřivost opadla a Maxík je teď mnohem přátelštější."

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dostali jsme hlášení, že v Brně někdo vybírá na ulici na naši organizaci.

Pokud někoho takového potkáte KDYKOLI, nebo KDEKOLI na ulici, tak volejte státní polici 158. Nemá to s námi nic společného a tuto formu získávání peněz zcela odmítáme.
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    HYSTERIA: skoda ze nemuzou mensi psi, mame jen 17 kil....
    by mohli brat min :)
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    Plus ma Mono za "plaketu", ne, ze je uz starej. :) Ale treba to povzbudi dalsi lidi, byt se jen zaregistrovat, ja mam taky feny mimo okruh darcu, bud vekove ci vahove.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam