• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LANNADOGPOINT - soukromé depozitum pro opuštěné psy
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LA_PIOVRA: Malé tornádo Lady dnes odjela do nového domova za dalšíma pudlíma kamarádama. Bude bydlet v Praze.

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LA_PIOVRA: Po 14 dnech ještě pořád nejsou holčičky připravené k adopci, ale jejich stav se lepší a každým dnem jsou blíže k tomu, aby začaly nový skvělý život.
    Monentálně jsou vykoupané a jsou v dočasné péči u naší dobrovolnice, aby se lépe naučily soužití s člověkem a přestaly se bát vlastního stínu.

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Na Instagramu mě najdete jako @utulek_dogpoint. Nainstalujte si aplikaci a můžete sledovat moje fotky a videa. http://instagram.com/download/?r=2933079192
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Ahoj, jsem Lady, jsem v útulku nová, není mi ani rok a hledám supr páníčky.
    Jo a jsem pudlík :)

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LA_PIOVRA:
    A ještě někdo jel dneska domů.
    Pro Valentýna si přijel nový páníček až z Brna

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LA_PIOVRA: Čenda jede domů! Konečně se dočkal i náš černý pes salámovitý
    Třikrát hurá!

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Jeden ze dvou dnešních přírustků. Mini-mikro pejsky často nemíváme, tak je to pro nás tak trochu rarita:)
    Prozatím v karanténě. Více info o pejskovi a možnosti adopce brzy.

HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TABO: Tabo, nemáme, jsme úplně vybraní od Vánoc :(
    TABO
    TABO --- ---
    Dogpoinťáci.
    Nemáte prosím někde zbylý ještě jeden nástěnný kalendář? :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Včera večer nám přibyla tato dvě malá nešťastná štěňátka. Jejich stav není zrovna nejlepšé:(
    Minimálně jsou chuděry hrozně smradlavé, plné červů a s průjmy.

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---

BOXXIE - HLEDÁ DOMOV

Pohlaví: pes
    Evidenční číslo: 23016
    Datum (rok) narození: 1.5.2011
    Velikost: Střední
    Poznámka ke stavu: dobrý zdravotní stav

"Kdyby neměl jméno, budeme mu určitě říkat "Ňuchňáček". Malá hebká lísavá koule chlupů."

Boxxie je pětiletý kříženec westíka a bišonka. V současnou chvíli váží 7,5 kg, ale malinko přibrat by mu neuškodilo. Byl zvyklý žít v bytě, k nám se dostal po té, co majitel dostal na výběr “buď pes nebo vnoučata”. Boxxie na malé děti vrčí – špatnou zkušenost s nimi nikdy prý neměl. Vzhledem k tomu, že se mu příliš nelíbí ani zvedání do náruče, předpokládáme, že si pouze hlídá svůj osobní prostor a je potřeba na to brát zřetel.

Dle slov bývalého majitele zvládá i samotu doma.K jiným psům je u nás nekonfliktní. Umí několik triků, kterí za odměnu rád předvádí. Je to veselý a aktivní pes. Jeho srst bude potřebovat zvýšenou údržbu.

KONTAKT:
    tel: +420 607 018 218
    e-mail: info@dog-point.cz
    Dogpoint
    http://www.dog-point.cz/nasi-psi/boxxie
    Jsme tu pro vás | Dogpoint
    http://www.dog-point.cz/kontakt

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LA_PIOVRA: Něžný Lupeš dnes odjel domů!!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---

Freddy

Freddy je u nás v útulku už skoro dva měsíce. Mezitím se naučil perfektně spolupracovat s člověkem - miluje cvičení poslušnosti, miluje běhání, miluje tahání kola, miluje kousání na peška.
    Natočili jsm pro vás video, abyste viděli, jak je to skvělý pes.

Freddyho profil: LA_PIOVRA:

Freddy
    http://www.youtube.com/watch?v=Ajw8ME_DYfs
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Krásné úterní odpoledne z útulku přejí naši tři štěněcí nováčci. Po uplynutí karanténní doby budou hledat nové domovy

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Boris (Paris White Envisan), 11 letý královský pudlík s PP dnes odjel do nového domova. Bude bydlet u Karlových Varů.
    Také jsme ho nestihli ani pořádně zveřejnit - tímto děkujeme komunitě "pudl v nouzi".

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LA_PIOVRA: Dnešní infarkt ve zkratce:
    "Brali jsme si od vás v pátek Maxe, dovezeme vám ho zpátky"
    ---infrakt, infarkt, infarkt, stokrát lidem vysvětlujete jak se pes chová a na co bacha atp----
    "Kecáme, je skvělej, koukněte na fotky na mejl".

"Tak vás teda zdravím z nového domova v Praze Řepích. Máme se tady všichni rádi. Až bude hezčí počasí tak se na vás přijedeme podívat. Panička mě včera prohnala v oboře Hvězda. Já bych běhal dál, ale paničce se po čtyřech hodinách už skotačit nechtělo, tak jsme šli domu. Pěšky asi pul hoďky. Tak jsem se přivítal s páníčkem a šel jsem si lehnout.
    Ahojda váš Max "
    žuch...

LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Někteří pejsci to mají jednodušší, než jiní. Třeba tady Czara, tu jsme stihli dát jen na web a měla skoro tolik zájemců jako Karel Gott slavíků.
    Bude bydlet v Praze a její malá panička jí přejmenovala na Žofinku.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam