• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORIMRift
    KOCH
    KOCH --- ---
    a muzu se zeptat jak je to na cloudbornu s ceskou komunitou? sem na cesky guildy celkem zvyklej a mam s nima dobry zkusenosti. takze shanim dobry cesky zazemi ale zas trosku anglictiny do toho aby clovek nehloupnul:-D:-D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KOCH: Litaci mounti nejsou. Co se tyce casove narocnosti.... no jako nemusis nikam spechat, leveluje se celkem v klidu a rychle, ale abych se priznal, bavi me to tolik, ze celkem zavislacim, jako na wowku ze zacatku :) Necekam, ze by to byla hra, co budu hrat este za dva roky, ale zas to ma skvelej potencial a sem rad, ze sem to chytnul od zacatku to hrani.

    PvE kontent je celkem uchazejici a oni planujou pridavat raidy, takze nudy bych se nebal. PvP kontent asi nebude tak slavnej, pac uz jedna gilda leavnula server s tim, ze dosahli maxima a koncej, ale to sou karieristi, nas co bavi world pvp, to bude bavit porad. A diky nehorazne velky skale kombinaci buildu nikdy nevis na koho si narazil, coz se mi faaaakt libi :)
    KOCH
    KOCH --- ---
    hm zajmavy ... zejtra to pravdepodobne prijde na postu ... jen doufam ze tam bude kvalitni high lvl content aby se clovek nenudil s mainem a zaroven aby to nebyl takovej zrout casu jako wowko ... proste neco k cemu si clovek sedne parkrat do tejdne a neceho dosahne bez toho aby proparil vikend 8 hodin denne a dostal jedny rukavice :D ... jak je to s litacima mountama? jsou nejsou? to byla vec ktera se mi libila v hodne mmo ;]
    FANAE
    FANAE --- ---
    KOCH: Hraju mesic a neco a jsem porad nadsena:) Jediny na co si hodne lidi ztezuje je PvP - prilis mnoho CC atd. S warriorem to bylo peklo, jako cleric si zatim nestezuju:)
    PvE je super - od instanci, po rifty a sbirani ruznych artefaktu, achievmentu, petu atd. A ty questy ze nemusis litat vetsinou pres celou mapu 3x sem a tam maji hodne co do sebe:)
    CORIM
    CORIM --- ---
    Mno - v zasade je to docela fajn - hlavne kdyz se zacnou otevirat novy Rifty jak je ted ta invaze tak je to docela husty.

    Co se tyce instanci - tak jsem byl zatim jen Iron Tombs a to bylo docela zajimavy - od nedele jsem s warriorem na lvl 20.

    Kdyz to porovnam s WoWkem tak lepsi dynamika hry, prece jen realisticteji provedene brneni - coz mne tesi. To same pro zbrane. Questy na sebe navazuji - kdyz uz te nekam poslou tak ti vetsinou daj vsechny questy pro lokaci nebo aspon neni ke quest giverovi daleko. Plus teda daleko vic moznejch kombinaci duší - mas class - tj. warrior, cleric, rogue, mage - a ty kazdy maji 8 nebo snad 10 talent stromu.
    KOCH
    KOCH --- ---
    mohl by se tu nekdo rozepsat o tom jake dojmy ze hry ma? chystam se kliknout na "order" a rad bych vedel jak to tak ve hre vypada, nakolik se autori priblizili slibovane dynamice atd vsak to znate ;]
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Me nejde moc opit, mam zaklopku s tou se neda nic moc delat :P Co ty vlastne, paris neco? :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    však vím, počkej až to zjistí, najde si tě v reálu a opije tě, jako mě:-D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Je to muj otrok :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    koukám že s váma hraje i Kid:-)
    FANAE
    FANAE --- ---
    A kdyby mel nekdo zajem s nama hrat, hrajeme na EU serveru Cloudborne - pvp
    FANAE
    FANAE --- ---
    tak par obrazku:)

    ImageShack Album - 4 images
    http://img714.imageshack.us/g/20110313165439.jpg/
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    V riftu je nejdulezitejsi smashovat a kdyz nejde smashovat, tak bashovat.
    FANAE
    FANAE --- ---
    Super, konecne to nekdo zalozil:)
    CORIM
    CORIM --- ---
    Hm .... tak to tu snad nekdo hraje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam