tak, koukam ze ceska komunita ma dalsiho prirustka ;] vitam reflexi ;] ...
... a co bych ja mohl napsat po prvnim dni hrani? po tom co me to vyplivlo doprostred zpustosenyho sveta a vynikajici dejove linie kde me nakonec poslali do minulosti abych byl spasa sveta a vsechno napravil ... to se mi hodne libilo a priznam ze sem slintal blahem. questy sou delsi a narocnejsi nez u wowka (clovek si neda pozor a uz je potravou pro tlupu mobu co jsou proste blizko a pohromade ... parada ;]) i s tankem sem si kolikrat pripadal jako nakej stinovej bojovnik pac i pouhapouhe tri prisery pro me znamenaly smrt ze :D pak sem prehodil na beastmastera abych vyzkousel peta a zjistil ze se tak hodne dobre expi a razem poznal ze i u tehle hry se da dat lvl 20 behem prvniho dne hrani aniz bych vylezl z freemarche ... co budu delat dneska? dneska si pozaviram zbytek riftu na to abych byl vybavenej vsema soulama a jeste i ve freemarchi me napada takovejch moznejch zpusobu zabavy ze mam dojem ze ta hra mam leveling kontent daleko lepsi nez naky wow ... well done Trion ;]
a zaverem muzu rict ze me ta hra opravdu chytla a bude me doufam bavit stejym zpusobem i nadale