VACA: Nedávno jsem se taky k tomuto hobby dostal. šel jsem asi klasickou cestou "nechci kourit - zvejkaci tabak - nasal snuff" a snuff mi momentalne sedi nejvic. Zacal jsem samozrejme na klasikach, co maj v kazdy trafice, takze Pöschl. Je to fajn na start ale jsou to vsechno zvlhceny, celkem nahrubo namlety tabaky a imho vsechny az moc mentolovany. Prava legrace zacala, kdyz jsem to trochu zacal prochazet a "s hruzou" zjistil, kolik vlastne tech tabaku je po celym svete. Najednou jsem zjistil ze to neni jen o mentholu ale o stovkach tuznejch prichuti. A pak jsem se dostal k tabakum od Toque (UK vyrobce). Nu a na tom jedu posledni cca 3 mesice. JE TO BOMBA! Neskutecnej vyber chuti, typek si fakt dava zalezet na tom aby nepouzival zadny umely dochucovadla, perfektni chut tabaku, ruzny sily nikotinu a proste neda mi to abych aspon jednou za 20 minut neotviral plechovecku a nedal si poradnej pinch.
Jinak typek to ma v 10g (1,8 libry), 25g (2,99 libry) a nektery prichute i v 100g a 200g "economy" pytlich. Krom toho nabizi jeste US varianty, ktery jsou torsku sladsi, silnejsi a dost dobry (Whiskey & Honey mmmm) :D Objednavka mi vetsinou dojde za cca 5 pracovnich dni, coz je taky super :) Takze doporucuji :)
Sem tam si samozrejme dam rad klasickej Schmalzler typu Pöschl, ale tady ty UK (potazmo US) varianty me teda bavi neskutecne vic!