• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MUSTAFA: tak to jo... :)
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    ADAMFC: pozor, to se týká zpracování těla a materiálů :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: já taky nic neřikam - já se směju tý zhejčkanosti iphonem :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADAMFC: vsak on to WP7 dozene - staci se podivat na konkurenci: iPhone je tu 4 roky a Android 2,5 roku, kdezto WP7 pul roku - pokud Mango splni to, co slibuje, tak rok po vydani WP7 bude umet vetsinu toho, co ted umi konkurence, a to neni spatny progress :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    apple ovečka zvyklá na dokonalost je největší vtip :))) Díky!
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    NECROMAN: volně bez závazku, i na týden zdarma pujčují!! ..ten šek je na výkup telefonu... (odkoupí od tebe starý telefon a když bude mít hodnotu nad 1000,-, tak ti ten šek za 1200,- proplatí + teda cena toho telefonu)
    Bral jsem ho takhle z prodejny jen proto, že jsem nechtěl čekat na dodávku poštou. Občas si takhle doplatim za okamžité zboží a lepčejší původ zboží.
    (Iphone 3GS jsem koupil na webu a přišla mi otevřená krabice a neseděl imei krabice, dodáku ani telefonu.. a co pak s tim dělat...

k tomu HTC .. zamykací tlačítko? jako mačkat to jak debil, aby zareagovalo?? tlačítko hlasitosti se v těle hejbe jak blázen.. sklíčko na objektivu je krytý ostrou hranou, přes kterou když přejedu, tak se tam cokoliv ořízne a zůstane to tam stlačený tim sklíčkem.. ty děrovaný plíšky pod/nad displayem? no děs
    (holt apple ovečka zvyklá na dokonalost asi, ale o to víc si pak tu pětku užiju)

připomínám, že základ WM7 se mi moc líbí :) Vychytat mouchy, bylo vy to v apple těle uplnej nářez :)
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    NECROMAN: ...mozno ze nie som az tak kriticky, ale po konstrukcnej stranke nemam vyhrady, spokojnost...vyhrady mam len k fotaku, kde na N a SE sa teda ndchyta a to mi teda vadi, inak velakrat ani nezapinamPC, vystacim si s HD7...netrpezlivo cakam Mango a silne dufam v ofline hlasovu navigaciu...inak nama chybu :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    JOSLIACKY: no fakt, ze ten zadni kryt baterky u HTC HD7 je ponekud forovy, stejne tak ta horni s spodni skvira na repro a mikrofon je takova, kde se rady drzi drobky, ale da se to prezit. Jinak nevim proc, ale ac ho mam uz tak 3 tydny, porad si s nim musim hrat, dobre padne do ruky, menu, web a mapy se hybaji neskutecne plynule, proste fajn.
    Jinak za 9999Kc vcetne Office 2010 a 1200 Kc seku, zajimava nabidka :) A to se zavazkem na 2 roky a tarifem 500Kc, nebo jen tak? Ja ho mel tedy za 7500 Kc z jednoho internetoveho mobilshopu a zatim tedy pohoda, az na par much systemu.
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    MUSTAFA: ...Chtěl bych si zanadávat na zpracování HTC ?
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    hlásím se s HTC HD7 - od O2 za 9999,-
    s bonusem v podobě šeku na 1200,- a MS Office 2010
    (prodal jsem ip4 a mam ho než vyjde 5. Chci si ten nástup 5 užít, ne jako z 3GS na 4, kdy to nic extra nebylo - myslím systém)

Chtěl bych si zanadávat na zpracování HTC, ale to sem nepatří :)
    Zato WM7 mě celkem zaujaly..
    ta provázanost lidí a fotek z FB s telefonem...
    řešení pohybů v menu a aplikacích taky fajn :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADAMFC: no dobra, stejne tam nahravam neco jednou za uherak. Take nejak zjistuji, ze ten HTC HD7 pouzivam nejvice jako prenosnou krabicku s pristupem na mail a Internet a az sekundarne na telefonovani, SMS, fotky, hudbu a budik.

Btw.
    SmartMania.cz • Zobrazit téma - Microsoft 24. května představí novinářům novinky z Manga
    http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?f=39&t=24361&p=206842#p206842
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    mně hlavně dělá radost ten podcast, co připravujou. Přes ten zune je to lámání přes koleno
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: já teda nevim, ale mně zune naprosto vyhovuje. Když mam nový album nebo tak, tak se mi to automaticky načte do Zune a tam jen kliknu na synchronizovat s telefonem... Lehčí než send to
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    New Mango features revealed, including Voice to Text, Turn-By-Turn and more - Windows Phone 7 Central
    http://windowsphone7central.com/articles/new_mango_features_revealed_including_voice_to_text_turnbyturn_and_more-05-08-11
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ANGELFREE: nejde to, ale muzes si stahnout aplikaci Google search, ktera funguje v pohode (autocomplete...), pripnout si ji na home a neni co resit.

Jinak dotaz - lze nejak nastavit Zune, aby slo nahravat hudbu a filmy do telefonu pomoci kontextoveho menu v pruzkumniku (send to..)? Ted je nutne si pridat do knihovny v Zune onu hudbu a odtamtud ji nahrat do mobilu, coz dost zdrzuje. Popr. lze to delat nejak jinak efektivneji?
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    nakonec jsem se rozhoupal a pořídil Samsung Omnia 7 (za těch 6.300,- mi to přijde jako dobrý kup). Jedna věc, dá se nějak nastavit aby se místo výchozího bingu používal google search?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dalsi zajimavy poznatek - u WP7 nelze posilat zadne soubory pres Bluetooth (zatim). Odpoved od Microsoftu:
    Unfortunately, there's no way to send images via bluetooth to another phone. The only bluetooth profiles that are currently on windows phone 7 are audio profiles (handsfree, headset...). We all hope that more bluetooth capabilities will be added to the phone in future OS updates.
    MELOP
    MELOP --- ---
    NECROMAN: Protože legislativa. Jde o to aby focený objekt měl měl aspoń teoretickou šanci zaznamenat, že ho někdo fotí.
    Není to WP7 specifická záležitost.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    A dalsi neuveritelne zjisteni - u WP7 pristroju nelze vypnout zvuk fotaku pri foceni :)
    Nasel jsem nejake workaroundy, jako napr. manualni nastaveni hlasitosti na 0 (nefunguje u vsech pristroju), nebo pustit mp3 skladbu, pausnout ji a fotit... ale proc tam neni nejakyu switch jen na zvuk pri foceni, to je mi opet zahadou. Prepnuti telefonu do vibracniho rezimu zvuk pri foceni nevypne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam