• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    VIRTUALVOID:
    NECROMAN:
    Díky, našeptávání T9 při psaní sms lze vypnout ? A telefonní kontakt si vytahnout na "plochu" jde ? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EXAGE: v Mango beta ano :)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    lze
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Pokud teď na WP7 píšu sms a potřebuju si něco najít v IE, opustím sms, například zkopíruju text v IE, lze se do rozespané sms vrátit nebo ne (a smaže se) ?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KYTT: multitasking je uz ted v Mango beta, je uz celkem pouzitelny, ale jeste by chtel potunit - treba ted neni mozne zavrit bezici aplikace z toho prepinace, je treba se prepnout primo na danou aplikaci a tu zavrit.
    Rychle jsem si na to ale zvykl, je to dobra vec - je mozne psat SMS, prepnout se do IE9, najit si treba cas a misto odjezdu, vratit se do SMS, copypastnout to a hotovo.
    Jediny problem je, ze pro rychle obnoveni ze suspendu je treba upravit samotne aplikace, aby s tim pocitali (zbuildovat proti novemu SDK), vetsina aplikaci z Marketplace s tim nepocita a pri obnoveni se normalne restartuje, takze to ted funguje poradne jen u tech zabudovanych.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    KYTT: podle mě to zustane stejně jako je to teď - opravdovej multitasking pro MS aplikace. Fejk (aplikace se pauzne/restartuje) jako teď pro ostatní.

    A ty mapy mě tam fakt serou - to je jedna z těch věcí, co mě fakt vytáčí

    NECROMAN: to demo fakt vypadalo mocně s těma osmičkama. Jen to fakt chce poladit a ne tam mít blbosti jako nemožnost multitaskingu. U telefonu to v klidu přežiju, ale u tabletu by to bylo na pěst
    KYTT
    KYTT --- ---
    jak to bude v Mangu s tim multitaskingem? Prý to nebude true multitaksing, ale spíš takový switcher aplikací...půjde si třeba, plácnu, pustit písničku z youtube a přitom bejt v twitter aplikaci?

    jinak sem dneska čet špatný zprávy o český lokalizaci v Mangu. Prý nebude český našeptávač slov např. při psaní SMS a bohužel, což mě sere mnohem víc, ani český vyhledávání ulic v Bing mapách...

    source: http://windowsteamblog.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2011/07/06/windows-phone-around-the-world-language-support-in-mango.aspx
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    sice mam v ICQ asi 150 kontaktu, ale pravidelne ho ted pouziva asi jen 5 lidi. S ostatnimi komunikuji mailem/SMS a no problem - doba jde proste dal a zatracovat smartphone jen proto, ze nepodporuje "historicky" kanal - dalnopis a Gopher protokol WP7 take neumi a obejdu se bez toho :)
    Hlavni silou WP7 je predevsim uzasne UI a ovladatelnost - hral jsem si nedavno se Samsung Galaxy Tabem s Androidem a to bylo neskutecne pomale, trhane, grafika UI divna... uz se moc tesim na tablety s Windows 8 - pokud neco MS nezkoni, tak to bude killer produkt.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DEMONOFANARCHY: já osobně mam jen málo důvodů proč bych se win zbavil - a to, že na to nejsou aplikace rozhodně neni ani jeden z nich. Zatim cokoliv sem chtěl, tak sem našel, plus to pracuje s Exchange serverem naprosto suprově a s mangem to bude ještě o řád lepší
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    já sem ani od jednoho z vas nějaký konkrétní stěžování neslyšel - slova typu "nejsou na to aplikace" mě fakt bavěj. Přijít do auditka a říct - meh, já to nechci - je na úrovni obcházení linuxáckejch fór a rozjíždění jak sou windows lepší a naopak.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    MUSTAFA: tak ho vyjeb z okna a vyhon si nad nakusnutym jablkom...
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    VIRTUALVOID: stěžuju si na vlastní WP7, jsem tu správně
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    DEMONOFANARCHY: Copak jsem začal nějáký flame ? Zeptal jsem se na věci co mě zajímaly a dají se zjistit spíš praktickou zkušeností než z různých recenzí. Nakonec jsem se rozhodl 7ky nezvolit protože mi jejich uzavřenost a nedostatek aplikací přijde jako příliš limitující.
    Nechápu, že se musíte hned rozčilovat jak malý haranti na pískovišti, když člověk nevychválí zrovna to, co používáte.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    ADAMFC: "..že telefon s WIN7 vlastně ani není smartphone, protože do něj člověk v ČR skoro nic nedá.. :-/" Rozumněj tomu tak, že na to zkrátka nejsou aplikace. O ICQ nepadlo ani slovo.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    EXAGE: neni to smartphone, protože tam neni icq. Word!
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    chodte si pindat do iFail fora,...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    iphone může bejt dobrej jak chce, ale tu auru mu nic nesmaže - to bych si radši uříz obě ruce
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    EXAGE: jj nech to být... já blbec vyměnil iphona4 za HD7 a ted toho lituju... jakmile vyjde jabko, pokorně se vrátím :)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    NECROMAN: Díky, zjišťuju, jak tak víc a víc zkoumám, že to asi nechám být. Chtěl jsem si na nějákou přechodnou dobu pořídit Mozarta (stojí teď do 6000,-), ale fakt by mi asi chybělo, že telefon s WIN7 vlastně ani není smartphone, protože do něj člověk v ČR skoro nic nedá.. :-/ U Androidu mi zase vadí, že telefony s ním nevydrží pomalu ani den v provozu (viz Galaxy SII :) počkám teda asi co představí jablíčkáři :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    tak ono icq se používá akorát v turecku, čechach, rusku a trochu v kanadě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam