• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ja uz by som celkom rad zaplatil walshiemu tych 9$ :)) nema niekto blizsie info o tom JB?
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    NECROMAN: Otazkou je, jak to bude az vyjde Mango oficialne.

    Protoze stejna situace byla i u XBoxu, kdy MS tise toleroval Live ucty cechu, kteri meli nastavenou UK nebo US. Kdyz pak prisla oficialni podpora XBox Live do cech, tak umoznil zmenu zeme u uctu.
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    NECROMAN: na kontakty stačí windows live mail, v pc je máš v kontaktech a pak je nasypeš do novýho účtu.. ne?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Trochu jsem hledal - Zune ucet je provazan 1:1 k LiveID, Zune ucet ma napevno nastavenou zemi a pres Zune se nakupuje hudba a aplikace ve WP7. Pokud mate ted ve WP7 telefonu LiveID treba se zemi USA nebo UK a planujete po vydani Manga nastavit si jako zemi CR, tak se pripravte na to, ze bude treba zalozit si nove LiveID a k nemu novy Zune ucet.
    Dale pro zmenu LiveID, se kterym je sparovany vas teleon, je treba provest reset telefonu, ktery smaze vsechnu hudbu, videa, aplikace, fotky a uvede telefon do tovarniho nastaveni.
    How do I change the Windows Live ID I'm using in Windows Phone 7?
    How do I change the Windows Live ID I'm using in Windows Phone 7?
    http://support.microsoft.com/kb/2430020

    Nevim, jak to funguje s kontakty - pravdepodobne by melo jit sparovat telefon s novym LiveID a pote pridani toho puvodniho sekundarniho LiveID, kde jsou ted vsechny vase kontakty.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ROTTWEILER: tak tri z tech peti odkazu vubec nejedou, ten ctvrty tam ma jen uvodni stranku a zadny kod a ten paty vyzaduje IronPython a ani to nevypada, ze by to bylo nekdo dokoncene, takze asi bohuzel :(
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    NECROMAN: Špatně si hledal ne? Já jich tam vidím 5. http://lua-users.org/wiki/LuaImplementations
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    NECROMAN: to je celkom dobry dovod na to, napisat LUA komplet v C# ;) tieto low-level veci mozem, asi to aj skusim vo volnom case.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak existujici LUA skripty podle vseho nepujde pouzit ve WP7 aplikaci, protoze neexistuje zadny nativni C# kompilator techto souboru, pouze wrappery, ktere volani C++/CLI knihovny pro LUA :(
    Takze pro Fish Fillets bude treba manualne precist, pochopit a prepsat do C# vsechny levely - vsechny rozhovory, reakce na pohyb, cas, udalosti - to bude dilo :-(
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    BLACKSUN: zune.net, tam se zaloguj
    dej vpravo nahoře TvojeLiveID - Account
    Otevře se ti stránka s tvym účtem, tam máš hned jako první položku jméno a vedle ní Update - tak na to cvakni.
    Ukáže se ti stránka, kde je jméno a adresa - zemi nemůžeš změnit, je tam na pevno.
    BLACKSUN
    BLACKSUN --- ---
    KYTT: No jestli nic nezmeni a dal nepujde zmenit hlavni LiveID ucet, tak s tim tak nejak pocitam.. po zakoupeni telefonu tech restartu uz bylo nez jsem rozjel market..

    ADAMFC: No krome jineho jsem nejak nezjistil, kde se vlastne kouknout na locale se kterym je dany liveid zalozeny... v detailech profilu normalne zobrazis a zmenis nastaveni Country/region ale to na tohle nema vliv (nebo aspon se mi to tak zda)..
    mam jeden starej liveID, ktery pouzivam primarne, a ted ho nemam v telefonu primarne protoze nejel marketplace, kdyz jsem ho zadal a s novym uctem to slo.. a netusim jak u toho uctu zjistit jeho region.. nevite tu nekdo?
    KYTT
    KYTT --- ---
    NECROMAN: s tim novym LiveID uctem bacha, prý pak lidi museli dělat hard reset :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BLACKSUN: Tohle jsem nakonec Googlením zjistil taky, ale to, že když nastavím v LiveID jinou zemi, a že ji nezměním jsem se nedočetl... Sakra :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    BLACKSUN: čimž sem řek, že to určitě nezměněj mangem, protože to je MS policy
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    BLACKSUN, NECROMAN: to je problém LiveID, kde je Country braný jako jeden z unikátních atributů. Lidi se s tim začli potýkat předevšim u xboxu. Dřív to MS na zavolání měnil, ale pak zrušili to a teď se s tim nic neudělá. Já sem si nastavil tenkrát profil UK a ještě mam jeden US a sem rád, že sem tak udělal. Je pak ovšem problém s kreditkou mam takovej pocit. Ty jejich Live money se musej kupovat přes kupony (něco jako když byste dobíjeli kredit na telefon), jenže ty sou v čechach drahý jako prase. To se zas řeší nákupem přes ebay nebo přes krámy z anglie, kde sou ceny hodně příznivý. Nevim ovšem, jestli se přes to daj kupovat aplikace - muzika normálně jo
    BLACKSUN
    BLACKSUN --- ---
    NECROMAN: JJ mam taky regulerni LiveID a pak tohle co jsem zakladal kvuli WP7 s lokaci US co je momentalne v Zune a tak.. Jsem zvedav jestli tohle nejak MS nezmeni s vydanim Mango.. no uvidime..
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    BLACKSUN: Pozor, nevim,zda to tu uz padlo, ale jakmile si jednou nastavis ve svem Zune profilu lokaci, tak uz nejde nijak zmenit! Ani kdyz si zmenis zemi v LiveID - je to znamy problem a neda se resit, ani kdyz se clovek regulerne stehuje. Ja mam ted lokaci jako UK, protoze Cesko neslo nastavit. Uvazuji, ze si pri vydani Manga zalozim nove LiveID a Zune ucet s lokaci CR.
    BLACKSUN
    BLACKSUN --- ---
    ROTTWEILER: Podobně jako nákupy na marketplace v telefonu.. pokud máš založenej zahraniční (US) live účet, tak už zbývá změnit jenom locale windows (nesouvisí se zobrazeným jazykem ani jednotkama..) a najednou se celý Zune změní, celkem mě to překvapilo.. v pravém horním rohu pak máš signin, a musíš se přihlásit do nějakého live účtu co je spárovanej s telefonem a má nastavené zahraniční locale, který je navíc stejný s locale windows (jinak to dá error při loginu)...
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Jde prohlížet nějak Market ze Zune? Jsem to zkoušel a mělo to problém s mou zemí...
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Už mi jde vytvořit účet. Je rozumný dát do Publisher name diakritiku? Chci si tam dát jméno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam