• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    NOFU
    NOFU --- ---
    SNAKESK: Jak jsem předpokládal, dík za info.
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    Takže mapy v najnovšom navigone sú teda Q42010, dajú sa updatnút na Q32011 z Android verzie. Zatiaľ teda používam V3 keďže je tam SK jazyk (CZ je aj vo V4 ale neni zapnutý, bohvie prečo)
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    NOFU: No ja som schválne nahodil v3 (z jedného jediného dôvodu, SK jazyk, Navigon Live Services a priamy prístup ku kontaktom mi veru chýbať nebude), a CZ má normálne pomenované ulice, aj čísla domov.
    NOFU
    NOFU --- ---
    SNAKESK: Tak kruháče mě netrápí, jde mi hlavně o adresy, tušim že ve 4/2010 ještě čechy nejsou řádně zapracovány.
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    NOFU: Ja som navigon používal asi tri mesiace už, vtedy sa mi ťahali mapy z Q2/2011, teraz sa ťahajú (aj keď neviem s istotou) Q3/2011. To u vás v CZ každý týždeň prestavávajú križovatky či čo sa o to toľko bojíš? iPhone mapy fungujú tiež, takže ak bude update na jednu z týchto platforiem, môžeš ich inštalovať.
    NOFU
    NOFU --- ---
    NECROMAN: Fajn, rozumim, díky.

    K interop unlock pod Mangem: k tomu stačí oficiální dev-unlock a pak provést to hafo kroků z návodu na XDA? Jde mi o to, pokud si počkám na novou řadu telefonů Samsung (Focus S nebo Omnia W), bude možné plně odemknout telefon na Mangu se studentským developerským účtem?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NOFU:
    ChevronWP7 udělá to samé co oficiální dev-unlock
    Ano
    Prostou instalaci deseti homebrew aplikací
    Ano
    editaci registrů, přístup k file systému atd.
    U NoDo a starsiho OS - Ano
    U Mango - ne, pro tyto ucely je treba mit telefon Interop-Unlocked. Jak na to se popisuje na XDA, je to na dlouhe rozepsovani
    NOFU
    NOFU --- ---
    Nedaří se mi pochopit, jak je to s těma unlockama telefonů, co vlastně co dělá. ChevronWP7 udělá to samé co oficiální dev-unlock? Co mi umožní? Prostou instalaci deseti homebrew aplikací nebo i něco navíc (editaci registrů, přístup k file systému atd.)?
    NOFU
    NOFU --- ---
    SNAKESK: Jseš si jistej, že se tahaji ty nejnovější?
    DIM_
    DIM_ --- ---
    SNAKESK: "Kdyz s nama vyjebou, vyjebem my s nima":) Tak tak:)
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    NOFU: Však mapy idú teraz od NAVTEQu, teraz sa ťahajú najnovšie mapy čo sú k dispozícii. Update máp si neviem predstaviť ako bude robený, IAP na WP7 zatial neni dostupný, takže by sa mali distribuovať najnovšie mapy, zatiaľ ma to nejak netrápi, SK/CZ/AU/PL/HU tam je, viac nepotrebujem, a to že tam neni jeden kruháč zakreslený, tak na to sa môžem akurát vieš čo :D

    Cena tiež odpovedá tomu, že updaty budú k dispozícii, a ak aj nebudú, neni problém si ich doinštalovať načierno, hejže? ;)
    NOFU
    NOFU --- ---
    SNAKESK: To jo no, podle zkušeností uživatelů (co jsem četl) se ti stahnou mapy klidně tři čtvrtě roku starý, při stížnostech s tebou vyběhnou, že si máš koupit aktualizace (právě za těch 99€). = chyrtá obchodní politika. A pokud je mi známo, tak pořádně zmapované čechy byly přidány v předposlední aktualizaci, tak abysme je nepotřebovali.
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    NOFU: Však komplet mapy sa ti stiahnu pri prvom otvorení aplikácie, zaberajú dosť veľa (2,3GB), takže nejaké povymazávam aj tak (napr som si istý že do Andory nepôjdem určite)
    NOFU
    NOFU --- ---
    To neni tak hrozný. Blbý je, že to neprodávaji v balíčku s aktualizacema map, takhle to ještě znamená časem minimálně 99€.
    SNAKESK
    SNAKESK --- ---
    NOFU
    NOFU --- ---
    JOOP: Už dobrý, narazil sem na mobil pohotovost, tam jej mají, již jsem ho viděl/ochmatal. Díky, za nabídku!
    Videa bohužel nestačí, v těch se zdálo, že je to tak deset let starej telefon. V reálu to působí úplně jinak.
    JOOP
    JOOP --- ---
    NOFU: A klasicky unboxing nebo review videa nestacej? Preci jen staticky obrazky obcas zkresluji, ale na videu, kde se s telefonem otaci apod. si muzes udelat lepsi predstavu.
    No a pokud ti video nestaci, Omnii mam a v pze jsem taky, tak se muzem domluvit.
    NOFU
    NOFU --- ---
    Kua, tu omnii nikde nemaji fyzicky, aby se na ní dalo mrknout, na fotkách vypadá zezadu dost divně :( Neni tu někdo z phy, kdo by mi ji mohl fyzicky ukázat?
    NOFU
    NOFU --- ---
    SNAKESK: Aha, jsem idiot, mě zmátlo že je to MobileNavigator7, považoval sem to za navigátor pro WP7, což neni, je max pro 6.5. Rozhodně to ale vypadá na slušnej soft.


    JOOP: Tomuhle řikám důvod proč mít odemknutej telefon :)
    JOOP
    JOOP --- ---
    NOFU: Pro unlock phones zatim jen takhle:
    Navigon pro WP7 v nové verzi 3.0 - První automobilová navigace - WMMania.cz
    http://wmmania.cz/software/gps/navigon-pro-wp7/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam