Zdravim, kdyz jste tu zabrousily do toho programovani, mel bych dotaz. Nesetkal se nahodou pri programovani (WP7.1) s tim, ze by melo ovladani touch screenu lehounce zpozdeni nez dotece tam kde to chci v kodu resit?
Zkousel jsem to pres Silver Light(eventy) i XNA(ruzne si ten touch input vzorkovat sam) u obou zpusobu mi prijde, ze furt citim lehky zpozdeni. Na emulatoru to nedela, kdyz to nahraju do telefonu, tak se to projevy. Prijde mi, ze je to neco kolem 100ms, ale nevim.
Zkousel jsem to na Samsung Onia 7 a aplikacka se tyka generovani zvuku v realnem case, takze je tam jeste latence vlastniho zpracovani signalu (velikost bufferu), ale ta je urcite niz, schvalne jsem sel s vzorkovaci frekvenci co nejniz aby byl buffer co nejkradsi a furt to trvalo.
Je mozny ze to co tady pisu je nejakej nesmysl zavinenej moji chybou, venova jsem tomu zatim asi 2 odpoledne a ten touch input jsem zatim moc neresil. Ptam se na to driv nez nad tim budu laborovat, treba uz se stim nekdo setkal, nebo nekdo rekne, ze to neni mozny, ze touch screen prece reaguje ihned.