• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Prosímpěkně - Kamarád má Nokia Lumia 610

    Hledá nějakej mapovej SW kterej by mu umožnil použít offline mapu včetně určování polohy na horách, konkrétně kolem Pradědu (opravdu při pohybu po horách). Není tam signál na data, takže potřebuje offline.

    Snažím se najít nějakou APP která by to umožňovala (pro česko tedy) ale nedaří se mi. Chápu to teda správně, že nic takovýho není? Nebo mi můžete něco doporučit?

    Nestačí mít jen mapu po který šoupu prstem, je potřeba aby to detekovalo pozici. Pokud neexustijí teda offline mapy, bylo by možný doporučit aspoň kompas kterej nepotřebuje data? Nebo ta lumia 610 potřebuje data na všechno?

    Díky moc!
    DIM_
    DIM_ --- ---
    BECKOU: Ja bych WP7 uz nekoupil.
    Nicmene kamos prodava asi pul roku starou 800, protoze si poridil 900, tak kdyztak napis.
    Ale WP jako operacni system ma muj palec nahoru, to rozhodne:)
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    zdravim, nemam zadnou zkusenost s winphony, ale dost se mi libi lumia 800, myslite, ze ted, kdyz uz jsou venku telefony s w8, to je bude jeste rozumna koupe aby mi telefon nejakou dobu vydrzel a byla rozumna podpora aplikaci apod? a vubec, mate s tim telefonem dobre zkusenosti?...dik :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MALIN: no uvidime, vime, jak to bylo loni s tetheringem :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    já už chci W 7.8 na svůj HTC TITAN... :-((((( Kdy to budeeeeee????
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JOOP: no, uprimne mi WP8 neprijdou jako moc velkej zazrak. 2x se mi brickla nokie, pak se mi jeste sama jednou restartovala do tovarniho nastaveni. Htc nastesti tolik nekravi
    JOOP
    JOOP --- ---
    SIRLOON: Kez by, bohuzel si jeste nejakou dobu budu muset vystacit s WP7.8
    MIRDAJS
    MIRDAJS --- ---
    mam dotaz mam nokii lumii 610 a chci si stahnout z marketplace whatsapp ale porad mi to pise ze je nedostupny marketplace ale rpitom jine aplikace jdou normalne stahnou jde ten pristroj nejak restartovat nebo tak
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KUBIS: cekej dal :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JOOP: kdybys mel WP8, tak ti zatleskam a privitam te v klubu...
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    nejake info o wp78 pro lumia 800? furt cekam a nic nic nic
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    já nepíšu v práci kódy, nedělam design, nepíšu elaboráty - musim řešit většinou věci, co někdo jinej udělal a posílat to dál/vracet/dělat rozhodnutí na základě toho. A protože pracuju přes časový zóny, tak musim využívat veškerej čas, co mam - protože třeba když jedu v šest z práce, tak v americe vstávaj a něco by ještě potřebovali - snažíš se to vyřešit rychle, abys doma nemusel datlovat
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: a opět - nebudu v metru vytahovat noťas, ale chci prostě využít čas - a co mam při ruce? Mobil. Dělam to tam, kde v tu chvíli můžu. Nejvhodnější je sedět v kanclu a psát to tam, jenže to jaksi při cestě dost dobře nejde. Ano, můžu mít tablet, ale zase když pak přestupuješ, tak akorát čekáš, kdo ti to vyrazí z ruky atd atd...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: a co je teda na tom "chytrýho" když vlastně akorát rozvádíš původní koncept telefonu... kdo mluví o "vytváření" mluvim o revizích
    MAGE
    MAGE --- ---
    ADAMFC: nevím že bych psal že mam mobil na hraní her. Mobil je u mě hlavně o komunikaci, získávání informací a občasné konzumaci. Dělat běžně na mobilu tabulky a prezentace je pro mě asi nepředstavitelné (když tu existují vhodnější nástroje). Ale každej je nějakej že =)
    NECROMAN: Takže je možné aby mě aplikace na počasí renderovala průběžně jako tapetu informace o počasí?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MAGE: aplikace mohou na lockscreenu ukazovat ikonu s cislem a/nebo kratky text na dva radky a/nebo obrazek na lockscreen, kam je mozne vyrenderovat cokoliv aplikace uzna za vhodne.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: no vidiš, jde to. Můžeš si nechat telefon na svoje whatsapp a hraní her a já si ho necham na svoje
    MAGE
    MAGE --- ---
    NECROMAN: a můžu si třeba už ve WP8 nastavit na lockscreenu výpis upozornění aplikace? Což by se mě hodilo třeba pro ten WhatsApp.
    ADAMFC: IMHO si nemyslím že je mobil na takovou práci vhodný. Na to je podle mě vhodný pravě ten tablet. Třeba u W8 kdy můžeš v "metru" vedle sebe mít ty dvě okna a přepínat mezi nima.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam