• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    PEPPE_LOPEZ
    PEPPE_LOPEZ --- ---
    Neví někdo proč se mi vypíná samsung ativ S , doinstalován skype , potom i odinstalován , ale stále se mi to stává.
    PADRTA
    PADRTA --- ---
    dík za info,nepátral jsem na netu.na účtu bylo,že stál 5000 tak mi to přišlo adekvátní.
    Známý ho potřebuje prodat
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PADRTA: novou lze sehnat za 3 tisice, tak doporucuji upravit nabidku :)
    Nokia Lumia 610 od 3 078 Kč - Heureka.cz
    http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-lumia-610/
    ESY
    ESY --- ---
    PADRTA: realna cena je tak 1.5
    TWARR
    TWARR --- ---
    PADRTA: nova stoji tri a pul, takze jestli to co uvadis je cena prodejni, tak hodne stesti.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Router je v tomhle naprosto marný. Nicméně podlehl jsem nutnosti a pořídil wi-fi do USB. Ve finále jsem to přeměnil na výhodu, koupil dvě a z jednoho mobilního netu si zahrajeme oba. Ona má sice v telefonu vlastní, ale její tarif je snad jen na 1GB, takže to je lepší si nechat na takové to brouzdání v na cestách po městě. Já mám neomezená data, takže je mi to jedno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: prave, ze koupe te wifi karty stoji za to, abys nemusel prehazovat simku :) Ano chapu, ze by to MS mel umet, ale bohuzel neumi. Takze, bud muzes nadavat a nehrat, nebo travit cas prehazovanim simky, nebo si holt povzdechnout, jaci to jsou curaci, a koupit si ti wifi kartu.

    Jeste me napadlo kouknout jestli tvuj router neumi chytat signal z wifi...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MAGE: HTC 8X
    MAGE
    MAGE --- ---
    ETHAN: mas nokii?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MAGE: Tohohle jsem si poslechl, zaradoval se, zkusil, vzdal to a napsal sem. Tenhle postup totiž po tom prvním kódu ukáže servisní menu na testování světel a vibrací a tím to končí.
    MAGE
    MAGE --- ---
    PEPPE_LOPEZ
    PEPPE_LOPEZ --- ---
    Zdarvím, koupil jsem si Samsung ATIV S a pokouším se nastavit pracovní email, na serveru nám běží Kerio Connect (Kerio outlook conector v.8) . Neustále mi to vyhazuje chybu 85010001 , neví někdo ?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MAGE: Ne, mám normální internet přes optiku, rychlost up i down skvělá. Ale bohužel v posledních asi 14 dnech se několikrát stalo, že někdo tu síť tak zahltil, že to kopalo z online her, případně to lagovalo tak, že se to prostě nedalo hrát. Problém řeší, ale ještě se jim to nepodařilo. V telefonu mám internet bez omezení (haha, ale tak víme, o čem je řeč), takže mě logicky napadlo, že nemusím ve chvíli, kdy se problém objeví, jen sedět se založenýma rukama, ale můžu v klidu hrát dál. Mám ověřené z dřívější doby, že ten telefon to v pohodě utáhne tak, jak je třeba. Jenže ouha, můj nový telefon to neumí. A ten starý je zase příšerný křáp, do kterého se mi nechce přendavat simku a ještě kvůli němu instalovat iTunes, protože bez toho malware nefunguje tethering po kabelu.
    MAGE
    MAGE --- ---
    ETHAN: to by me docela zajimal ten use case, ty pouzivas mobilni internet v mobile jako hlavni pristup k Internetu pro desktop?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NECROMAN: Za sebe můžu jen říct: kéž by to bylo obráceně. Bluetooth jsem nepoužil snad nikdy, ale internet potřebuju skoro celou dobu, co jsem vzhůru.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ETHAN: chapu nazor, ale nic vic s tim bohuzel ted nenadelame. Vime, jaky je Microsoft moloch a nez se k necemu rozhoupa, tak to docela dlouho trva. WP7 treba neslo posilat nic pres Bluetooth protoze si Microsoft rekl, ze to nikdo uz nepouziva a cloud rulez. A ono ne a uzivatele mu to omlatili o hlavu, a ve WP8 uz to je :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ADAMFC: Zkoušel, nic se nestalo.

    NECROMAN: To je argument jak přímo od výrobce :o) Z pozice uživatele ale není relevantní, kdy co šlo na trh, ale když je to na trhu vedle sebe, tak aby to bylo konkurekceschopné, musí to umět stejné věci (i když tedy třeba v případě UI jinými způsoby).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ETHAN: WP je tu o dva roky kratsi dobu, nez Android. Jsem si jisty, ze pokud o tuto funkci bude zajem, tak bude pridana:
    Feature Suggestions: Hot (25365 ideas) – Feature Suggestions for Windows Phone
    http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ETHAN: zkousel si pripojit k poci proste? Ja mam takovej pocit, ze u 7.8 mi to proste zacne sosat pres telefon, kdyz mi vylitne net..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam