• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nokia 'amber' Windows Phone 8 update coming in July, enables FM radio and more | The Verge
    http://www.theverge.com/2013/5/14/4327026/nokia-lumia-windows-phone-update-fm-radio-july
    BOPA
    BOPA --- ---
    SLUPKA:
    ESY:
    Kucííííí, bylo by tu super... já mohu přispět jen finančně.... Buňky na programování nemám :-(((
    ESY
    ESY --- ---
    SLUPKA: bych se na to mohl asi podivat az dodelam jednu svoji wp8 apku..
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    NECROMAN OPRAH: Něco jsem zkoušel já (s voidem), zdrojáky jsou veřejné, jednu chvíli jsem tu i pár lidem rozdal betu. Má se to tak, že na to absolutně nemám čas to dodělat, mám moc povinností. Problém je v tom, že na WP jsem nenašel žádnou pěknou controlu na zobrazování html obsahu, naprogramoval jsem si vlastní, ale podporuje mi jen základní věci (obrázky, odkazy, základní formátování). A u diskuzí chybí doprogramovat otevření na určitém id příspěvku a scrollování vpřed i vzad, pokud si správně pamatuji. Pokud by se v tom chtěl někdo povrtat, můžeme se domluvit, dám zdrojáky a konzultace, aby se to dodělalo. Jo a taky tam chybí nativní notifikace, ale nejsem si jist, jak je to s podporou ze strany nyxu, jen jsem si všimnul, že se tu něco mihlo.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    OPRAH: neco tusim zkousel Virtualvoid, ale nevim, jak to dopadlo
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    Nějakej nyx klient pro WP se asi nechystá, že?
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    MAGE: se liší aplikace od aplikace, výrobce od výrobce, překvapivě...
    MAGE
    MAGE --- ---
    Nevsiml si nekdo jestli po vydani WP8 verze aplikace pak vydavaji i 7.8?
    DWAY
    DWAY --- ---
    STARE_CASY: Vyzkousej tu aplikaci co ma W8 pro synchronizaci s WP, treba zjistis, ze nepotrebujes iTunes.
    DWAY
    DWAY --- ---
    PANORAMIX: mam a sem maximalne spokojeny :) slape to moc slusne. Trosku me sere ze hardwarove search cudlitko je defaultne nastavene na bing a nejde zmenit. (cekal bych aspon ze v aplikaci to pouzije vyhledavani te aplikace)

    A pobavil me zajimavy bug, ze kdyz v prehravaci necham dlouho pauznutou hudbu a pak ji rozkliknu, tak se otevre whats app. Ale to jsou fakt drobnustky. Co se rychlosti a tak tyce, tak maximalni spokojenost :)

    Jo teda jeste nedostatek aplikaci, ale to neni ani tak bug, jako spise mladi platformy.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STARE_CASY: já mam souběžně itunes a zune (nepoužívam ani jedno na přehrávání) a zune a synchronizace s telefonem přes zune je procházka proti itunes
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    ADAMFC: je to sice off-topic, ale já jsem iTunes začal používat kvůli Match a ač nemám macky nijak rád (dělám na nich souběžně vedle PC skoro 20 let ještě od MacOS 8.5) a iTunes jsem zkusil někdy před třemi až pěti lety a byl to na PC příšerný moloch, tak teď jsem s překvapením musel konstatovat, že to běhá rychle, je to pohodlné, funkční a pomohlo mi to roztřídit si těch 200 GB hudby, co mám na disku (i když jsem tedy musel také ručně upravit spoustu tagů).

    Teď iTunes používám jako výchozí knihovnu i přehrávač hudby, audioknih a podcastů a vyhovuje mi to víc, než když jsem měl vše ve složkách a přehrával winampem. Plně chápu, že to nemusí vyhovovat každému (sám jsem změnil názor teprve nedávno), ale mně to prostě sedlo, tak to používám.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STARE_CASY: já mam jak apple tak WP a itunes se vyhejbam velkym obloukem. Rozhodně bych to nepoužíval pro jakoukoliv správu hudby nad rámec nahrání do padu
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    HITMAN47: souhlasím, že nejjednodušší to je vyzkoušet. Proto jsem se ptal na osobní zkušenosti - třeba to už někdo zkusil a ví, co mu funguje či nefunguje.

    Zmíněný návod na webu MS je fajn, ale bohužel jejich návody ne vždy fungují (zrovna dnes jsem řešil na noťasu svého syna nefungující aktualizace a vyzkoušel jsem tři návody z webu MS a ani jeden nepomohl - pomohla až zkušenosti jiného člověka z jiné diskuse). Navíc se přiznám, že dokud WP nemám, tak jsem si nechtěl instalovat další aplikaci. I proto se nejdřív ptám.

    Pochopitelně chápu, že WP8 a iTunes na PC je neobvyklá kombinace, takže moc zkušeností tu třeba nebude. Ale na to postačí, když mi nikdo neodpoví. ;)
    HITMAN47
    HITMAN47 --- ---
    STARE_CASY: Přímou zkušenost nemám, ale podle http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/music/copy-my-itunes-music-to-my-phone by to mělo jít přes Windows Phone App for desktop. Možná nejjednodušší bude to prostě vyzkoušet - pokud WP App importuje iTunes library bez problému, tak pak už by snad neměl být problém se synchronizací s telefonem.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    STARE_CASY: jo tak to sorry, moje nepozornosti.. ale zkusit to muzes na obou frontach .)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    HAWLIS: proč? Mne zajímá, jak se Windows Phone 8 synchronizuje s iTunes, které běží na W8.

    Tedy jestli si snadno pohodlně sesynchronizuju třeba Lumii se sbírkou hudby v iTunes. Samotnou funkčnost iTunes v desktopových Windows znám a nepotřebuju to řešit. Ptám se na Windows Phone v klubu věnovaném Windows Phone.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    muzu poreferovat o 920 kdybys mel zajem, s 820 zkusenost nemam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam