• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Tak sem plně zpět na platformě. Krása!
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Dotaz : jaka je aktualni nejnovejsi verze OS pro WP8? Me to porad ukazuje ver. 8.0.10211.204, coz si myslim neni uz uplne aktualni. (nicmene i kdyz dam rucni aktualizaci, tak napise, ze zadne nove aktualizace nejsou) Operator je O2, Lumia 620
    Diky
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    TWARR: To jo. Geniální.
    TWARR
    TWARR --- ---
    S tou nabijeckou je to slušnej vtip :))
    Microsoft's YouTube Windows Phone app returns following Google complaints | The Verge
    http://www.theverge.com/2013/8/13/4618986/windows-phone-youtube-app-returns-after-google-complaints
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ADAMFC: Ale to je furt dokola to samý. Když si WP nedokážou naklonit redaktory těch rádobyseriózních plátků, budou všichni pořád dokola jenom papouškovat co se o tom píše. Takže je musí jednak umlčet tím, že implementují všechny ty zbytečnosti, co má konkurence, opraví ty retardované nedodělky a pak si zaplatí pár redaktorů, kteří budou psát že WP jsou supr.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    malá story, jak se informuje o win phonech.

    Dnes vyšla v HN recenze na Lumii 925, dělal jí Otakar Schön. Já jsem už na něj poměrně subjektivně zaměřenej, protože cokoliv WP nebo Win a MS obecně hází automaticky do koše a pak až zkoumá, jak to vlastně funguje. Telefon pochválil po HW stránce, pochválil i přiložené aplikace. Sepsul aplikace na WP, absenci notifikačního centra atd. Jako největší problém uved cenu - 14.000 Kč v ofiko distribuci. Přitom se dá v pohodě sehnat za 11.000 v EU distribuci. K tomu přidáme navigaci v ceně 1000 Kč a porovnání by v tu chvíli mohlo bejt s telefony za 10k. Pod článkem se rozjela diskuse a během diskuse se ukázalo, že v ofiko distribuce je telefon za 12,5k - ne za 14. K tomu ta navigace atp. Ota řek, že to teda v článku změní. Ale článek už například zmizel z první stránky ihned.

    Takže lidi už maj zafixováno - hm, pěkný železo, ale drahý jak prase, takže do toho nejdu. Se to holt těžko někam dostane, když se o tom mluví takovymhle stylem

    Nokia Lumia 925: Nejlepší telefon z Espoo má povedený displej i foťák, ale také co dohánět | tech.ihned.cz - Testy
    http://tech.ihned.cz/testy/c1-60411170-nokia-lumia-925-recenze
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    NECROMAN: díky jede. Tohle jsem zkoušel, jenže před tou hodinou mi nedošlo, že po nastavení focusu musím taky na chvíli pustit GUI vlákno a ne hned začít vyčítat hodnoty.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    H_U_N_T_E_R: databinding hodnota se aktualizuje pri ztrate fokusu elementu, melo by tedy fungovat -> pri kliku na button nastavit fokus nejakemu fiktivnimu elementu, coz by melo zajistit aktualizaci i posledniho pole.
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    po dlouhý době jsem zase něco vyvíjel pro WP. Je už nějaký obecný ojeb na to, že když vyplňuji formulář a send mám v AppBaru, tak se nepropíše poslední hodnota skrz binding (txtBox neztratí focus)? Nebo je to furt středověk a musím si ty hodnoty propsat ručně?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Btw.

    Windows Phone App Studio | Microsoft
    http://apps.windowsstore.com/default.htm

    Kdyz si zazadate mailem o invitation code, prijde do druheho dne. Zatim to umi vyrabet jen vice ci mene staticke aplikace (nebo RSS a jine ptakoviny), ale je to rozhodne zajimave. Nicmene mam v planu naucit se programovat pro wp8 a napsat zkusmo nakeho nyx klienta, to snad nemuze byt tak tezke :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    GEE: ok, dik moc za info.
    GEE
    GEE --- ---
    TWARR: Používám, synchronizuje pouze do interní paměti
    TWARR
    TWARR --- ---
    nepouziva nekdo nahodou rdio? je moznost syncovat na kartu?
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    CERMINEK: Můžeš kouknout na https://smsender.o2.cz Nevím, zda je to samé, co nabízí Vodafone Park, ale zda se, že ano.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ROTTWEILER: bohužel O2...
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    CERMINEK: Jestli si u Vodafone, tak můžeš zkusit Vodafone Park. Maji webové rozhraní a posíláš SMS z tvého čísla a potom za ně i platíš z toho čísla. Příjemce nepozná, že si to poslal z webu.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    H_U_N_T_E_R: Mno Outllok nepoužívám a ze zdrojáku bych to sice dohromady asi dal, ale už ne do telefonu :D Vývoj pro WP je mi na hony vzdálen :D Ale díky :)
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    CERMINEK: kdysi jsem na to appku napsal (plugin do outlooku / silverlight webový frontend), který to pushuje do mé aplikace. Akorát mi vypršelo subscription na store (a nehodlám ho v dohledné době obnovovat), takže appku stáhli.
    Pokud chceš, pošlu zdroják (backend server mi zatím běží)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam