• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    nemate nekdo problem s navigaci? .... Lumia 920 .... posledni dobou se mi pripoji kdyz to zapnu, ale jakmile nastavim cil a dam start, tak mi jen vyhledava GPS signal ..... kdyz ji vypnu a zapnu, tak se mi zmeni pozice na aktualni, ale po odstartovani mi zas hlasi ze hleda GPS signal .... ma nekdo podobnou zkusenost a jka to resil?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    CERMINEK: maximalne nejaky security update, urcite bych necekal nejake nove funkce.
    DIM_
    DIM_ --- ---
    CERMINEK: Nutny poridit WP8.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Mám dotaz, jelikož tu informaci nemohu nikde najít... Bude na WP7.8 ještě nějaký update, nebo je nutné pořídit telefon s WP8?
    ESY
    ESY --- ---
    MAGE: to je o pragramatorech co bouchaj aplikace, ne systemu..
    MAGE
    MAGE --- ---
    NECROMAN: aha a to se stává často to padání? Osobně mě tohle u 7.x dost štve a trošku tak ty aktivní dlaždice ztrácí smysl.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MAGE: neni. U WP8 se background agent spousti nekonecne dlouho, POKUD je pro danou aplikaci pripnuta nejaka aktivni dlazdice, nebo ten agent updatuje lockscreen.
    Samozrejme pokud Background agent nekolikrat po sobe spadne, nebo prekroci memory limit, tak ho system stopne.
    MAGE
    MAGE --- ---
    Mohu se zeptat majitelů WP8 jestli je furt potřeba každých pár dní (14?) spustit aplikaci aby se nepřestala obnovovat data v dlaždicích?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VECTOR: update kabelem neni standardni pro koncove uzivatele, ale jen pro servisy, pokud myslis Nokia Care Suite. OTA updaty jsou standardni a tam se o data neprichazi.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NECROMAN: protoze kdyz delam update kabelem, tak se vymaze. Takze premyslim, jestli cekat na Amber nez bude OTA, nebo to nainstalovat tim oficialnim nokia updaterem, kterej to vymaze
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VECTOR: ne, proc by mel? je to regulerni update.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, viděl jsem, že někdo používá aplikaci, která umožní nastavit obrazový poměr stran a ohniskovou vzdálenost. Neznáte někdo název? Je i obdobná apliakce pro Windows Phone 8... a celkově bych měl otázku na aplikace Android vs. Windows Phone 8 , jelikož mám vybraný nový mobilní telefon, který je Win Phone 8.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    prosim vas, kdo uz aktualizoval na Amber prirozenou cestou (OTA) - prijde clovek o uzivatelska data?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MAGE: tam je problem v absenci low-endu s WP. Ted se chytly ty L520 atp. a jakmile bude rust podil, bude vic aplikaci, bude to automaticky mnohem atraktivnejsi. Podle me je to na dobry ceste.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: povime si za tri roky :)
    MAGE
    MAGE --- ---
    ADAMFC: můžeš mít sebelepší recenze ale když nemáš prodeje tak je ti to prd platné. To samé tu máme s WP, opět dobré (podplacené?) recenze jak na systém tak na Nokia telefony, ale prodeje jsou slabé.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADAMFC: Microsoft umi delat dobre produkty, ale neumi je prodat tak dobre, jako treba Apple, na tom se celkem schodneme. Ono uz principu pokud ma neco v nazvu Microsoft nebo Windows, tak to nemuze byt cool, kdezto Apple... :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MRAKY: MS neumi ridit rozvoj svejch produktu? Office, SQL Server, .NET... To je jeden pohrbenej produkt za druhym. Well done!

    MAGE: mel si nekdy v ruce Zune? To bylo asi milionkrat lepsi zarizeni, nez ipod, jenze to nemelo hype a celej ten store za prdeli.

    Kin mel pozitivni recenze, jenze ho MS odstrelil kvuli vyvoji WP (pro kterej byl, svete div se, predlohou Zune soft)
    MAGE
    MAGE --- ---
    NECROMAN: Kin byl neco jako Zune =) MS se snaží být tak moc Applem+Google až na to pojde...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pro zajimavost, posledni firma vyrabejici mobily, kterou Microsoft koupil, stala pozdeji za mobilem Kin, komu to neco rika :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam