• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

    Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

    Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    CRAZY_IVAN:
    VECTOR:

    No ja vam nevim, s tim 2g a 3g/LTE. Snad za neco platim, tak to ma fungovat, ne?

    Mam podobnej problem, na miste s blbym signalem se L1520 odhlasi od site a pak uz se neprihlasi, dokud nerestartuju. Coz je naprd, protoze to clovek nevi, dokud nechce volat a nebo dokud se nedivi, ze ocekavanej hovor nejak dlouho neprichazi.

    Nevite o nejakym lepsim reseni? Uz to nekdo zkousel reklamovat?

    ADAMFC:
    Tak to je dost blby, ja si zrovna myslel, ze se vyresi muj bug (hlas se seka a jakoby preskakuje pismenka) a ono se to zrusi uplne. Ach jo.
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    DRCRABAKLES: Kupoval si ji jako novou? Zkoušel si to reklamovat?
    CRAZY_IVAN: Setkal jsem se i s dovezenym telefonem tušim z Izraele. Pak vzniká problém s reklamací, protože vám naprostá většina "oficiálních" obchodů a servisů nevezmou, pokud s tím něco je. Nehledě na to, že často lidi koupí telefon třeba z mobilní pohotovosti, která teda kvalitu rozhodně nezaručuje. Je to sice levnější, ale díky tomu se i zvyšuje pravděpodobnost, že je to vadnej kus.

    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    DRCRABAKLES: mně se u lumie 920 občas stávalo, že se mi zasekla při přijímání hovoru a nešlo s tim nic dělat, zůstala obrazovka, že mi někdo volá, jen restart pomohl

    nevim co to vyřešilo, ale už to nedělá - jestli to vyřešilo moje nastavení 2G nebo nějaká jiná magie, rozhodně 2G vyřešilo dost potíží, protože na LTE se mi sám od sebe restartuje, na 3G blbne příjem a hovory, jediné 2G funguje normálně

    mam tu lumii 920 už skoro dva roky z max shopu, ten telefon je dovoz z německého vodafone
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    DRCRABAKLES: A odkud ho máš?
    DRCRABAKLES
    DRCRABAKLES --- ---
    PANORAMIX: Nezkousel, zkusim zitra ... ale dobiji se normalne.

    Mam ho rok a pul, ale dela to "cas od casu" od zacatku. Scenar je nasledujici: 1) nekdo mi vola, tak dam prijmout hovor 2) nic se nedeje, nereaguje 3) zamknu a odemknu obrazovku a tak 3s cekam (coz ti se zvonicim mobilem v ruce v MHD prijde jako mlilion let) 4) obrazovka se odemkne a PAK AZ jde vzit. Je to ale jen tak v 10% pripadu.
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    DRCRABAKLES: Zkoušel si to s jinym kablíkem? podobnej problém jsem měl třeba s externim HDD. Po výměně už zase všechno ok. Co se vypínání a zvedání hovoru týče, jak starej ten telefon je? Docela mě to překvapuje, jsi první za cca 2 nebo 3 roky, od koho něco takového o Lumiích čtu/slyšim
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DRCRABAKLES: Tohohle se bojim u všech věcí přes USB. Mně to udělalo u starýho telefonu a starýho počítače, kdy jeden po druhym mi USB porty řikaly, že se nejde připojit. Když sem měnil počítač, už se to nikdy nestalo. Ten telefon pořád mam jako druhej, Omnia W se 7.8
    DRCRABAKLES
    DRCRABAKLES --- ---
    Tak dalsi novinka. Lumie mi nejde pripojit k pocitaci. Po pripojeni mi to vyhodi dialog: "K telefonu se nelze pripojit. Odpojte jej, restartujte a potom se zkuste pripojit znovu." ... coz samo nefunguje.

    To, ze se mobil cas od casu sam vypne, nejde vzit hovor etc. ani nezminuju. Fakt konec...Nokii uz nikdy vic
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DEMONOFANARCHY: Reboot loop. Nevim jak je to řešené u Omnie, ale flasher (tuším že i u Lumií) umožňuje možnost flashnout systém a zachovat uživatelská data.
    BELO
    BELO --- ---
    po update na 8.1 mi obcas vypadava signal - odemknu telefon a chce po mne PIN - deje se vam to nekomu? (lumia520)
    DRCRABAKLES
    DRCRABAKLES --- ---
    SLUPKA: OK diky, priste vyzkousim :)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    DRCRABAKLES: Tak jsem koukal na net a mělo by stačit podržet power button na 10s. Hard reset se myslím dělá tak, že začneš stejnou kombinací, počkáš až to zavibruje, pustíš power button, ale zbylé držíš dál asi zase na 5s.
    DRCRABAKLES
    DRCRABAKLES --- ---
    SLUPKA: Diky ... a je to jen restart? Nebo tvrdej reset do tovarniho nastaveni?
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    DRCRABAKLES: Když se ti to stane, zmáčkni všechny HW tlačítka po dobu tak 3-5s, mobil se zrestartuje. Na WP7.8 se mi to občas stávalo (na Lumii 800).
    DRCRABAKLES
    DRCRABAKLES --- ---
    Zdravim, mam Lumii 900 ktera cas od casu udela to, ze prestane reagovat display a funguji jen HW tlacitka. Nejde tedy pak vypnout a musim pockat, az se vybije baterka... coz je dost vopruz. Po nabiti funguje normalne. Uz jsem ji jednou reklamoval a vyjadreni servisu bylo ve stylu "vse je ok, mobil byl pouze vybity". Mate nekdo podobny problem? Co s tim? Diky
    HITMAN47
    HITMAN47 --- ---
    CHIMERA07: Možná se buď ještě nesynchronizovala všechna čísla, nebo nebyla uložená přes stejný účet - tj. některá mohla být synchronizovaná s Outlook.com (dřív Windows Live), některá třeba s Google účtem - a ten ještě není na tom novém telefonu nastavený.

    (Teď zrovna nemám po ruce WP, ale myslím, že snad ani nejde uložit kontakt jen do paměti telefonu - ale možná se pletu.)
    CHIMERA07
    CHIMERA07 --- ---
    SLUPKA: Děkuju! Samy se tam ze serveru nahraly...no, jen mi hlava nebere, jaktoze tam nektera cisla jsou a nektera se ztratila....asi jsem neco udelala spatne :)...ale aspon neco:)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    SLUPKA: a samozřejmě po loginu na nový telefon se ti tam nahrají ze serveru samy (opět se stejnou podmínkou).
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    CHIMERA07: http://people.live.com, přihlaš se tam a najdeš svá telefonní čísla (samozřejmě jen pokud jsi předtím měl zapnutou synchronizaci)...
    CHIMERA07
    CHIMERA07 --- ---
    Dotaz: telefon rozbit, software na PC jsem pouzivala "Zune", používáte to někdo? daji se z toho nejak dostat telefonni čísla? Díky
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Bez toho hardresetu to nevyresis, nahozeni aplikaci chvilku zabere, ale pak uz s tou kartou nebudeš mít problémy, ver mi stojí ti za to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam