• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

    Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

    Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    CHIMERA07
    CHIMERA07 --- ---
    SLUPKA: Děkuju! Samy se tam ze serveru nahraly...no, jen mi hlava nebere, jaktoze tam nektera cisla jsou a nektera se ztratila....asi jsem neco udelala spatne :)...ale aspon neco:)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    SLUPKA: a samozřejmě po loginu na nový telefon se ti tam nahrají ze serveru samy (opět se stejnou podmínkou).
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    CHIMERA07: http://people.live.com, přihlaš se tam a najdeš svá telefonní čísla (samozřejmě jen pokud jsi předtím měl zapnutou synchronizaci)...
    CHIMERA07
    CHIMERA07 --- ---
    Dotaz: telefon rozbit, software na PC jsem pouzivala "Zune", používáte to někdo? daji se z toho nejak dostat telefonni čísla? Díky
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Bez toho hardresetu to nevyresis, nahozeni aplikaci chvilku zabere, ale pak uz s tou kartou nebudeš mít problémy, ver mi stojí ti za to.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAWLIS: po updatu se stane 8.1 defaultnim systemem, takze se ti to obnovi na nej.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    respektive - uměly 3 rozměry, ale neuměly 6 sloupců
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    HAWLIS: stahlo mi to nějakej update. Ale myslim, že to byly 8.1, protože ty před tim neuměly 3 rozměry dlaždic (nebo se pletu? už nevim)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ADAMFC: a pri obnove se ti obnovil i 8.1 rovnou?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    HAWLIS: mam 8.1.. nic se nekouslo
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ADAMFC: 8.1?

    když si nainstaluju 8.1 na L925, dam hardreset a obnoveni ze zalohy, nainstaluje mi to i 8.1 ?

    ja s tim nemam prave dobrou zkusenost.. delal jsem to nekolikrat s 920 i 925 a vzdy to byl problem. pri stahovani se to zaseklo, nenaistalovalo se s skoro nic, proste trapeni..
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    HAWLIS: právě Sem prošel hard resetem a je to celý jako když sem ten reset hodil. Blbnul mi soukromej email a the Other už zabíraly 3GB. Tak sem to shodil. Email fachá, aplikace se instalujou. Všechno vypadá stejně jako předtim. Jen asi tři aplikace se nebyly schopný napárovat, takže semje doinstaloval manuálně
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    SWAMP_ASS: Hardreset je trochu tvrdy ne? Tu SDkartu jsem zkousel zformatovat v telefonu ale dela to porad, jedna mp3 je tam normalne treba 3-5x v seznamu skladeb, nechapu. mimochodem ten integrovanej prehravac je pekne debilni sam o sobe.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAWLIS: WP8.1 uz zalohuje skoro vse, vcetne nainstalovanych aplikaci a rozlozeni na plose. Kombinace tlacitek a volba z menu by mela byt stejna.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    dotaz k hardresetu... je to tovarni nastaveni telefonu? respektive jaky je rozdil mezi kliknutim v menu na tovarni nastaveni a fyzickym zmacknutim kombinace tlacitek?

    vzhledem k tomu, ze WP zalohuje jen zpravy, tak se mi nikdy hardreset delat nechtelo - applist sice píše že zálohuje taky, ale jeho obnova se mi v puvodni plne parade nepovedla nikdy. krom toho nechapu, proc nemuze po obnoveni z backupu bejt obnoveny i nastaveni metra...

    umi 8.1 tohleto už lépe?
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Problém s SD kartou, zformatuj ji, s kartou uvnitr loupni hardreset telefonu a bude vše v cajku, sam jsem takto resil...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    VECTOR: me vymena simky, ani pouzivani 2G nepomohlo. a v servisu si taky nepomohli - pry problem na desce. a ano, byt mesic bez lumie, to bych uz znova nechtel absolvovat. proto jsem pri druhy reklamaci poridil nejlevnejsi moznost (tusim 520) a pak to dal pritelkyni. a tedko s 925 bych uz taky mel davno jit na reklamaci, ale resim prave problem, byt mesic bez svyho mobilu.. to je jak za trest.. ))
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ale jak to tu ctu, treba je to fakt problem simky...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    HAWLIS: ja to nechci reklamovat, byl bych mesic bez mobilu, a verim, ze je to softwarovej problem, driv to nedelalo. navic fakt pomohla rada dat si 2G pripojeni, pak to signal neztraci. takze kdyz fakt musim bejt na prijmu a cekam hovory, zmenim na 2g, jinak blazene jedu na 3g, ktere sice blbne jen nekdy, ale casto v tech nejblbejsich chvilich...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    VECTOR: měl jsem stejnej problem s 920. (simka vodafone s lte.. ale nemyslim ze to hralo roli).. reklamace, mesic to tam meli, nevyresili a vratili love. tedko mam 925 a je to v pohode. sice mam pocit, jako by to melo spatnej prijimac signalu, ale protoze casto signal nemam, nebo je slabej, ale neni to tak hrozny jako u toho problemu s 920. a vzdy kdyz volam, tak si signal najde a kdyz vola nekdo me, tak se dovola temer vzdy.
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    CAPTAIN_TACUD: tak to máš divný, mě se všechny videa ukazují jen 2x :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam