• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    VECTOR: Mam to stejné už asi měsíc a taky nevím jestli to ten člověk posílá mě nebo všem :D
    BELO
    BELO --- ---
    VECTOR: Stáhni spíš 6tin .)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Pouzivate nekdo snapchat? Resp. 6snap? Ja uz jsem na tyhle veci asi moc starej.. vcera jsem to nainstaloval..a prej se da rozlisit, jestli se zprava poslala vsem, nebo jenom mne. jak to zjistim u prichozi zpravy? ony vzdycky zmizi a clovek pak zpetne dohleda hovno.
    BELO
    BELO --- ---
    Ahoj, používate někdo služby typu Spotify (tj. streamování hubdy)? Co vím tak appku pro WP mají ještě Deezer a Rdio. Co ale ani jedna z nich na WP8 neumí, je ukládat hudbu na SD kartu. Víte o službě/appce co by ukládat na SD kartu uměla?

    PS: Nechci instalovat WP8.1 (viz níže)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PANORAMIX: Když je to na klasickej reprák z telefonu, tak to fachá normálně. Když připojíš BT, tak pípne překročení rychlosti, ale jinak ticho. Když posloucháš nějakou muziku k tomu, tak to muziku ztlumí, ale je ticho. Pak se muzika zas rozjede
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    VECTOR: Hlas máš předpokládám staženej. Zkus jedině odinstalovat a nainstalovat znova, pak stáhnout ten hlas. :) Je to sice opruz, ale nic lepšího mě nenapadá.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ADAMFC: jo to mne taky
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    VECTOR: Mně to hlásí - ale ne přes BT. To produkuje ticho. Přitom upozornění o překročení rychlosti zacinká
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Zdravim s dalsim problemem. Od update na 8.1 mi navigace (Here maps) nedava hlasovy pokyny. Cestu atd sice naviguje furt dobre, ale nemluvi to. Jazyk telefonu mam v eng, jazyk navigace taky. Mate nekdo podobny problem?
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    BELO: To nebyla otázka, ale z tvýho postu jsem pochopil, že to je podle tebe "rozbitý" hub. Na nic to sice je, ale je to síla zvyku.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Ja to mam ve WP 8.0 ten facebook v message hubu vyplej, protoze me vzdycky sralo jak, kdyz jsem komunikoval pres prohlizec na pc, chodilo hned i na telefon a pipalo
    BELO
    BELO --- ---
    PANORAMIX: neni...a je to pekne na hovno
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    BELO: ve WP 8.1 facebook neni přes message hub integrovanej.
    BELO
    BELO --- ---
    Tak jsem dnes downgradeoval z 8.1 zpátky na 8. Hlavním důvodem byl rozbitý (nefunkční) Message hub v 8.1. Místo komfortního chatování s facebook kontakty přes Messaging appku, jsem musel nainstalovat Facebook Messenger, který je pomalý a nahovno. Vedlejším důvodem je fakt, že na mou Lumii 520ku je ta 8.1čka už krapet moc. WP 8.0 mi naopak sviští jako by to byl telefon za 13 tisíc.

    Jinak je ale mimo ten Messanging (a Music a Video) Hub ten WP 8.1 velice hezkej update. Jeho největší výhodou však pro mne byla možnost instalovat appky na SD kartu, což není nějak revoluční feature...
    INSTINKKT
    INSTINKKT --- ---
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DRCRABAKLES: nebud smutnej, ja mam v prdeli usb sbernice a nemuzu deployovat xap do WP ani ipa do ios zarizeni
    DRCRABAKLES
    DRCRABAKLES --- ---
    ADAMFC: Asi budu muset ... ani 2. kabel nefunguje :/
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DRCRABAKLES: hele nenech si srát na hlavu. Jestli si myslíš, že je to chyba přístroje, tak marš na čojku http://www.coi.cz/cz/spotrebitel/prava-spotrebitelu/podani-stiznosti-podnetu-dotazu/
    DRCRABAKLES
    DRCRABAKLES --- ---
    ADAMFC: Tak on se vyjadril ve smyslu: "Vidite, telefon funguje ... s tim ja holt nic nenadelam, to ti v servisu". Obavam se, ze by se scenar pouze opakoval, vzhledem k tomu, ze se ty BUGy objevujou jen cas od casu, tak je to z moji strany neprokazatelny.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DRCRABAKLES: tak když ti týpek v krámě dával za pravdu, tak na tý reklamaci trvej, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam