• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Huhlawej?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PANORAMIX: Fuj Hyundai!
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    NECROMAN: Já jim říkám Hyundai :) záleží na trhu, jsem zastáncem toho, že kdyby nepřišla Nokia s WP s takovým zpožděním, tak měl většinu na západních trzích. Asie je dost orientovaná na Android...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ach jo. "resim" klasickej problem se synchronizaci telefonu 7.8 (os 7.10.8862.144)...
    samozrejme se mi nepodarilo natahnout kontakty a kalendar primo z googlu, nicmene jsem se pokousela to udelat zadnimi vratky pres outlook ucet, jak pisou napr. tady, ale telefon hlasi, ze mam zrejme v google apps zakazanou synchronizaci s mobilnim zarizenim (?!).
    tak jsem vpravila svy google kontakty a kalendar do windows live propojenim s google uctem, vsechno se to na webu pekne zobrazuje a hemzi informacema, nicmene do telefonu se to nenatahne, i kdyz se windows live ucet tvari, ze prubezne synchronizuje (mam si nastavit nejaky protokolovani??) a mam u lidi i v kalendari v telefonu nastaveny, ze to ma presne z toho uctu tahat. nemeli byste prosiiiim nejakej tip? import csv souboru do windows live muzu teoreticky udelat (uz tak jsem prisla o "multikontakty" pri importu z obstarozniho telefenu), ale to mi prilis nedava smysl, kdyz uz to v online profilu vsechno visi... nemate nekdo nejaky super reseni? cim to muze bejt?;/
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NECROMAN: jj....vždyť ty jejich jediné dva modely byli žalostně mizerné...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    P19: jinymy slovy Huawei nepredstavil zadny zajimavy Windows Phone, mel mizerne trzby a na zaklade toho prohlasi, ze "nikdo na WP nevydelal".
    P19
    P19 --- ---
    Windows Phone nejsou dojná kráva. Nikdo na nich nikdy nevydělal - iDNES.cz
    http://mobil.idnes.cz/...ob_tech_LHR#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
    P19
    P19 --- ---
    NECROMAN: Kurňa, tak jenom já to nejsu schopnej rozchodit. A to bych to zrovna fakt potřeboval.
    TWARR
    TWARR --- ---
    jen takova homoinformace: sporitelni s24 appka je v testovani.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    IFEELGOOD: UniCredit má appku na WP8 a celkem povedenou. Za mě OK :)
    P19
    P19 --- ---
    IFEELGOOD: Mně se teda nikdy nepodařila rozchodit (na jakékoliv platformě), protože mi nikdy nebyli schopní poslat registrační sms. Prostě jim neodešla a házelo jim to chybu. A to mám přímo v UCB plno hodně mně blízkých lidí..
    IFEELGOOD
    IFEELGOOD --- ---
    Ahoj, částečně OT: Máte někdo účet u Unicredit Bank? Dost uvažuju o změně banky (neb česká spořitelna) a zjišťuju že mít vyladěnou bankovní aplikaci je pro mě celkem důležité kriterium. Tak se chci zeptat na zkušenosti s aplikací UCB. Jestli je to vyladěná, použitelná (přehled o účtu, platby atd). dík!
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NECROMAN: super, diky...staci :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LADINEK: da se nastavit jako jeden z odkazu nahore v Action Center, to by melo stacit.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    da se nejak wifi hotspot (sdileni internetu) pripnout na hlavni obrazovku ? nebavi me porad to zapinat/vypinat pres "settings"... diky
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    P19: to jsem mel presne namysli:) jsem na to prave zvyklej taky z BB
    P19
    P19 --- ---
    NECROMAN: Ok, takže bych mohl tu library referencovat, ale jelikož nemůže být nic viditelný, tak ani nehrozí žádný předávání referencí na objekty v konstruktoru přes IoC a ty objekty tam musím vytvářet přímo?
    To je fakt celý hovadský..
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    P19: To omezení na Windows Runtime Components je dost blbý, to je fakt, ale třeba ve Windows 8.1 funguje takový trik, že v té WinRT komponentě můžeš referencovat normální Class Library a bude to fungovat. Netestoval jsem to u WP8.1, ale také by to tak mohlo fungovat. Nesmí ale žádná třída z té library být viditelná v té winRT komponentě.
    Řešení se tak nabízí dvě, buď budeš mít logiku v nějaké Class Library a tu budeš referencovat ve Windows Runtime Komponentě, kde se spustí ten IBackgroundTask, nebo v případě menší aplikace můžeš duplikovat kód, který potřebuješ na obsluhu té pushky jen do té WinRT komponenty.
    Pokud není hlavní apka aktivní, tak se nezavolá to Complete, jen Run.
    P19
    P19 --- ---
    RENDALF:To existuje. Jmenuje se to Blackberry Hub v Blackberry OS 10 :)
    Na WP mi to chybí nejvíc.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    existuje pro WP8.1 neco jako message hub, kde bych mel vsechny zpravy ze vsech kanalu (emaily, SMS, FB, Viber...) pohromade a prez ktery bych dostaval take spolecne notifikace, rovnou bych na ne mohl odpovidat a neresil bych prez kterej kanal..apod. Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam