• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DAN_F: Asi bych jí taky z principu koupil, ale na symbianu jsem nyx aplikaci měl a teď když ho prohlížím přes prohlížeč mi to paradoxně připadá komfortnější než ta aplikace.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    DAN_F: tak nejak :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    STEMBUS: Souhlas, klidně bych za ni i celkem něco zaplatil :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s nějakou Bitcoin peněženkou pro windows phone? Nedaří se mi ani žádnou najít :/
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    NECROMAN: a nechtěl bys už udělat primitivní app pro NYX? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Moje primitivni appka pro sledovani NASA TV se dostala na WinSupersite :)
    Windows Apps Weekly for 15 March 2015 – NASA TV Live | Windows Phone content from SuperSite for Windows
    http://winsupersite.com/windows-phone/windows-apps-weekly-15-march-2015-nasa-tv-live
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    NECROMAN: no praveze neni, TC ukazuje disky a sitove okoli, ne zarizeni. Jdu se vice ponorit do hlubin guglu ;/
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ahoj, nevíte jestli existuje nějaká app která mi pres foťák ukáže vrcholy hor, kopců vc. ASL? Něco jako je livesight v mapach?
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    H_U_N_T_E_R: U mě dobrý, HF v autě šlape nevíc v klidu a to je to L630 a Octavia III.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HOLAKAC: na telefon lze pristoupit jen z jednotky, ktera se prida do Tento Pocitac, typicky pojmenovana treba Nokia Lumia 930. Tato jednotka by mela byt dostupna i v Total Commanderu
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    trapnej dotaz, ale gugl haze 2roky+ stary odkazy - jak pristupovat na tel. z PC pres cokoli jinyho nez device (napr. z total commanderu) ?
    ACID
    ACID --- ---
    H_U_N_T_E_R: HF pres radio v aute mi jede ok, ale to asi neni to co myslis
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    Funguje vám hands free bez problémů? Mám l925 a při volání přes BT handsfree v tom strašně chrčí. Přitom pokud do toho HF pustím hudbu / youtube, tak mám krásně čistý zvuk. Dělá to jen při telefonování (když odpojím HF a pustím to z telefonu, tak je zvuk také bez problémů)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    NECROMANTWARR: Diky, fakt ze jo! Jsem slepejs
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    RENDALF: je na to primo appka FM Radio. Musis ale WP8 GDR2 a novejsi, ale to asi mas :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    RENDALF: FM Radio :)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    tak me tak napada, jak pustit ve WP FM radio? Lumia 925 by ho snad mela mit, je na to nejaka native app? diky
    ACID
    ACID --- ---
    HAWLIS: dik
    TWARR
    TWARR --- ---
    aha, tak ono stacilo telefon zrestartovat ... tydlety windowsi neduhy :D

GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    mne ten defaultni ukazuje na live tile jen den a datum.. zivou dlazdici mam od simple calendar
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam