• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ACID
    ACID --- ---
    ROMANICAK: zkousel jsem davat do hledani ruzne nazvy, kupodivu tyhle jsem bud nenasel, nebo prehledl. Jak vypada ta starsi verze, nemas nahodou screen?
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ROMANICAK: na co používáš e-mail, ty nemůžeš jít poslat dopis na poštu??

tak asi tak ;)
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    nechystáte se někdo na hackathon do Hradce?
    HACKATHON o Xbox 360 + Kinect | Coolworking
    http://coolworking.cz//hackathon-o-xbox-360-kinect
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    HOLAKAC:
    Presne tam, google ti nic novejsiho nerekne, protoze nic neni. TC proste zarizeni nezobrazuje a WinPhones se bohuzel nechovaji jako disk. Zklamani i pro me.

STEMBUS:
    DAN_F:
    PSYSBEE:
    Na co appku, vy nemate browser? Nebo RSS ctecku?

ACID:
    A co takhle Stopwatch? Nevim jestli jsi pod timhle nazvem zkousel hledat :-)
    StopWatch | Windows Phone Store – aplikace+hry (Česká republika)
    http://www.windowsphone.com/cs-cz/store/app/stopwatch/71724a87-67b2-4fe0-acdd-3c83cfb53fd9
    Ja mam jeste trosku starsi verzi a libi se mi vic. Kdyztak muzu poslat nekam vecer, ma to pres 5MB. Dej vedet do posty.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Windows 10 SDK Preview pro vyvoj Universal Apps je venku!
    Windows 10 for developers – Windows app development
    http://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers
    Visual Studio Tools for Windows 10 Technical Preview - Somasegar's blog - Site Home - MSDN Blogs
    http://blogs.msdn.com/...rchive/2015/03/23/visual-studio-tools-for-windows-10-technical-preview.aspx
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    PSYSBEE: Na 920 se mi taky zpozduji o minutu. Resp. myslel jsem si, ze si to asi bere od operatora spatnej cas. Kdyz nastavim rucne, tak to funguje.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    PSYSBEE: Moje L920 se taky zpožďuje o půl minuty až minutu. Předcházení by mi bylo milejší. Nějak jsem to neřešila, nevím, jestli to třeba nemůže být záležitost operátora (T-mobile).
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    tak to přijměte omluvu, nevedel jsem. a odpovědí pls jakoby pro android .)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    btw: ma to nekdo podobne? ::

- pred par mesicema sem si vsiml, ze se mi zpozduji hodiny na my L620 .. cca. o pul az jednu minutu.. nejdriv sem si myslel, ze se rozhodily sami, taxem vypnul automatickou synchronizaci a nastavil je sam.. ve chvili kdy ji ale opet spustim, taxe hodiny se opet preridi o par desitek sekund dozadu..
    Koukal sem, ze neco podobneho resi nekteri uzivatele na Androidu.
    Nevi nekdo co s tim?
    Diky
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    HAWLIS presne jak rika DAN_F - moje zena leze na nyx z ifounu jedine pres ni..

iNyx | iPhone/iPad | České apps
    http://ceskeapps.cz/iphone-ipad/socialni-sit%C4%9B/inyx-axwfrfx.html
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS: Je :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ESY: :))) já mám rád jen WP, ale do ty ankety jsem nezahrnul ios, pac nevim ze by byla pro ten system byla appka pro nyx:) jestli je, tak prosim o odpoved, jakoby pro android.
    ESY
    ESY --- ---
    HAWLIS: ty nemas rad ios uzivatele ?:D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    HAWLIS: Původně jsem chtěl tˇuknout že o to nestojím, ale kdyby to mělo notifikace na poštu tak bych to bral.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---

Nyx appku pro WP bych

40 hlasy od 35 respondentů

HAWLIS
      HAWLIS --- ---
      STEMBUS: stahnuls? nema to cenu ani zkouset? nejakej lepsi klient pro gmail by se mi libil. ten defaultni je takovej... no.. proste spis nouzovka..
      STEMBUS
      STEMBUS --- ---
      MOPIK: I zadarmo to vypada dost hrozne...
      DAN_F
      DAN_F --- ---
      KEJML: Vzhledem k tomu jak brzy po 630 představili 640 a jak dlouho po 530 udělali 535 a 532 by docela dobře mohli v tom letním termínu mít už i nějakého nástupce 730/735 (představovali loni v září tuším).

Já ten kryt na N9 měnil. Je to práce asi na 15 minut a na ebay jsem ho koupil i s poštovným, SIM trayem a krytkou USB za cca 500 Kč, nicméně když už do toho člověk leze, vyplatí se i vyměnit baterku (cca 200 Kč). Kdyby sis na tu výměnu netroufal, klidně ti ho v Dejvicích a okolí můžu přehodit, ale je to snadný.

MOPIK: Ale rozumíme :) Však jsem psal "manželce" a nebylo to míněno úplně vážně. I když faktem je, že fotky s diodovým bleskem jsou většinou hrůza a bez autofocusu to aspoň rychleji ostří / fotí, takže to můžeš prodat jako výhodu. Ty máš "požadavky", tobě bych ji nedoporučoval :)
      ELHO_CID
      ELHO_CID --- ---
      KEJML: No Symbian měl ten multitasking hodně divokej, takže když jsem zapomněl na pozadí bežet něco co trochu zatěžovalo, za hodinu jsem vyndal z kapsy teplou vybitou cihličku. Stalo se mi to jen asi pětkrát, ale s WP se mi to nestane a mě to vyhovuje.
      Na RSS používám Nextgen reader a ten umí něco postahovat na pozadí, ale nepřehání to. A když mu běh na pozadí v systému zakážu tak to taky rozdejchá a při rychlostech LTE mě to ani nevadí, stejně je čtení na půl hodiny stažené za pár vteřin.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam