• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    MOPIK: jo jo, akorát ta nemá hardwarovou spoušť, což je škoda, a je větší, což nepotrebuju
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    LACHAUER: neni , resp. L630
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Sorry za lama dotaz, ale... Uvazuju o něčem, co by mělo splňovat následující :
    1. Co nejmenší
    2. Foťák s autofokusem

Zdá se, že tyhle podmínky splňuje furt nejlíp stará 520. Nebo jsem něco prehlíd a je už něco adekvátního nového z produkce MS? DÍKY.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Mate uz nekdo Denim na L920? Btw. z nastaveni simky mi zmizela moznost vybrat 4G pripojeni, nemate s tim nekdo zkusenost?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    PIKAPRD: Sorry, you can't get apps in this region. Please check the Store in your region....
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    MOPIK: Jo tak :D já nekupuji aplikace, stahuji pouze ty zdarma, tak to ti asi nepomohu :/
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ELHO_CID: super, dík za názor. Já osobně po tom nijak extra neprahnu a v kontextu s tvým textem mi to ani nepřijde tak zajímavé jako se mi zdálo dřív :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    PIKAPRD: no a jak si tedy registroval bud paypal nebo kartu k nakupum? samozrejme zdarma produkty mi to bere bez problemu.
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    RENDALF: Mam mojí Lumii v USA taky kvůli Cortaně :) takže nevím jestli to jde v ČR, já to tam mám :) a jinak žádný takový problém jako MOPIK: tam nemám :/
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    HAWLIS: Na Googlu to ale vůbec nezáleží. O tom jestli poběží nebo ne rozhoduje spíš Microsoft. A vzhledem k tomu jak se podpora anroidích apek vymstila BB a že WP sice pomalu, ale rostou, tak by to byl hodně riskantní krok.
    Navíc není možné, aby fungovaly všechny aplikace z androidu, ty systémové typu náhradní klávesnice nebo úpravy launcheru na windows určitě nepůjdou, tím by WP ztratil výhodu spolehlivého a bezpečného zařízení. Nakonec jediný přínos by byly další hry, které by ale nebyly optimalizované a dost možná fungovaly pomalejc než na androidech. Takže by to byla pro MSFT další zrtáta.
    Podle mě by byli blázni, aby do toho šli. Co vidím jako reálné je emulace typu BlueStack.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    RENDALF: Btw kdyz sme u toho .. mam telefon v regionu USA ( kvuli cortane ) jak se zaregistrovat k nakupum? Chce to po me USA adresu si mam vymyslet nebo musim prepnout na CR?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Máte pls někdo bližší informace, jak to vypadá s nepotvrzenou zprávou, že by na W10 mohli běžet appky z androidu? našel sem jen zprávy z půlky ledna: "existuje moznost že by mohli".... ale podrobněji nevim.
    Včera mi kamarad říkal, že už to je zavržený, že se na to google vysral, ale tuhle informaci jsem taky nikde nenasel.
    díkes :)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    PIKAPRD: jde to v nasem regionu?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NECROMAN: Však jsem taky dal na hodinu přerušení v docházce, abych si pro ni dojel do Mironetu. A jelikož sedíme v jedné budově, tak klidně zítra půjčím do ruky :o)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Lumia 640 a 640 XL jsou uz skladem
    Microsoft Lumia 640 od 4 480 Kč - Heureka.cz
    http://mobilni-telefony.heureka.cz/microsoft-lumia-640/
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    Hmm.. Dead Trigger 2 pro WP8.1, myslím že se to Microsoftu podařilo a vývoj Windows Storu se ubírá správným směrem, ne kvuli hře, ale když už se nějací vývojáři aplikací pro Android/IOS odvážili připojit se i k WP, myslím že to nebude dlouho trvat a WP zažije světlejší chvilky.
    KEJML
    KEJML --- ---
    MOPIK: No, u kontaktů se mi upřímně více líbí současný vzhled
    ACID
    ACID --- ---
    VECTOR: nevedomky si mackas "home"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam