• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    KEDDY
    KEDDY --- ---
    PSYSBEE: No ja tady mam akorat Explorer, tak jedu prez nej... Pokud by tedy nekdo doporucil nejaky jiny, muzu zkusit.. ;)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    KEDDY: myslim, ze mi to taky nefungovalo.. prohlizec to byl tusim UC Browser..

btw: existuje uz konecne nejakej poradnej a plne funkcni alternativni prohlizec pro WP 8.x ?
    UC Browser sem opustil asi pred rokem a presel na Surfy - nejdriv spokojenost, no posledni dobou sem z nej docela rozladenej..
    Co pouzivate vy a jaxte s tim spokojeni?
    ACID
    ACID --- ---
    SWAMP_ASS: uz to mam, diky
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    ACID: Mmmyslim, ze to najdeš v nastavení u aplikaci, tzn nastavení, svenknout obrazovkou doprava a tam už hledej foto.
    ACID
    ACID --- ---
    Z nejakeho duvodu mi u 830ky lumia camera udela po zmacknuti spouste vetsinou dve fotky. Lumia Camera Clasic mi tohle nedela. Asi jsem slepy, ale nenasel jsem moznost volby vychozi aplikace, lze to nekde? Pripadne lze odinstalovat LC a nastavi se sama LCC jako apka spustena podrzenim spouste?
    KEDDY
    KEDDY --- ---
    Ahoj, neřešil už tady někdo z Vás problém s vkládáním fotek na nyx z telefonu? Mám WP 8.1 a tlacitko (kancl. sponka) pro vložení přílohy nejde stisknout.. Psal jsem i do hašení chyb, ale bez odezvy... Ví někdo, neví? Díky
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MOPIK: Jo BTW – 535 dostala další FW update:
    [Update: Not GDR2] Windows Phone 8.1 Update 2 now available for the Microsoft Lumia 535 - WMPoweruser
    http://wmpoweruser.com/...-2-now-available-for-the-nokia-lumia-535-if-you-are-willing-to-hard-reset/
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    BUTCH: btw co ten dotyk, uz to je v klidu nebo porad ghosti atd?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    BUTCH: leda recovery pres tool , melo by se to vratit na nejaky puvodni firmware , otazka zda to nezpusobi neco jineho .. oni toto doporucujou pri kazdem problemu
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Tak zitra dalsi pokus :) jde do toho nekdo?
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    MOPIK: Nástupce přímo asi ne... ale NL720 je na tom lépe jen je o trošičku větší :D
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    MOPIK: Dá, jen zjišťuju, jestli není v prodeji nebo na obzoru nějaký adekvátní, třeba lepší, nástupce. Stejná velikost, lepší foťák třeba.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    LACHAUER: a 520 se neda sehnat? HW spoust uz pak nema skoro nic :(
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    MOPIK: jo jo, akorát ta nemá hardwarovou spoušť, což je škoda, a je větší, což nepotrebuju
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    LACHAUER: neni , resp. L630
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Sorry za lama dotaz, ale... Uvazuju o něčem, co by mělo splňovat následující :
    1. Co nejmenší
    2. Foťák s autofokusem

Zdá se, že tyhle podmínky splňuje furt nejlíp stará 520. Nebo jsem něco prehlíd a je už něco adekvátního nového z produkce MS? DÍKY.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Mate uz nekdo Denim na L920? Btw. z nastaveni simky mi zmizela moznost vybrat 4G pripojeni, nemate s tim nekdo zkusenost?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    PIKAPRD: Sorry, you can't get apps in this region. Please check the Store in your region....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam