• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    NECROMAN:
    Takze uz to chteji delat stejne kokotsky, jako je to v desktop win v ovladacich panelech, hmm. Teda ne ze by to puvodni serazeni bylo lepsi, to snad taky vymejslel nekdo z Apple mi pripada. Proc tam proste nejsou jednotlivy polozky serazeny podle abecedy? Jakmile si to jednou najdu, tak uz vzdycky vim jak se to jmenuje a pomoci lupy zadam prvnich par pismen a mam to, ne?

NECROMAN:
    ADAMFC:
    No vzdyt rikam, ze je tam nejakej dement z Apple!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MOPIK: Zazvoní, pak zavěs? :D
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    ELHO_CID: jj presne tak u cisel co nemas v kontaktech to vypada :)
    hele zatim rozpacity nema byt z ceho .. oba TP buildy jen naznacujou vychozi fukcnost.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MOPIK: Jako že tam uvádí rozdíl mezi prozvoněním a normálním zmeškaným hovorem? To je vtipný. ale stejně jsem ropačitý z nástupu WP10.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    nějaký nový rozumě veliký lumie se chystaj? koukám po náhradě za 720 ale kde nic tu nic :(
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    PANORAMIX: jo GDR2 byl duvod proc sem insider znovu na 730 poustel a nic z toho :(
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    NECROMAN: presne toto sem psal na fb nejakemu ortodoxnimu prudici, ktery neumi nic nez nadavat lidem co si stahli w10 TP a neco jim tam nefunguje a ted breci. Podle me ( mel sem prvni build TP ) nemeli spechat ale vydat neco co dava trosku smysl.. to co delaji ted, je zbytecne topi ... a nebo to fakt nenechat mezi sirokou verejnost.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Co mě na tom trápí nejvíc je to, že bezkonkurenčně nejlepší výrobce low-range smarthone je teď v Microsoftu :(

Uvidíme, jak špatné to bude - HW 735 a níž je pořád úžasný oproti konkurenci a třeba to poladí
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Nemáte někdo nápad co s tím? > situace kdy mi po přihlášení do Insider programu ( sosal sem přes to update na 8.1 ( OS version 8.10.14219.341 ) telefon stáhne instalaci Win10 TP a já jí nechci, ale už jí mám sosnutou. Dá se s tím něco udělat kromě recovery? Odstranit, zrusit?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NECROMAN: Stejný pocit jako WP 8.1 Preview. Rozhodně nespěchám :)
    NECROMAN: Bohužel není jediný.
    NECROMAN: Tak to je největší tahák na Windows 10 - Integrace všeho do jednoho systému. WP 10 budou velké na tabletech, ale na mobilu to bude pěkný shit
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    VECTOR: Proto se to bojim stáhnout na L925, zatim jsem teda aktualizoval jen na GDR2. Pokud bych si nepřečetl, co je novýho, tak bych to ani nepoznal. Teda kromě nastavení. Stále jsem dost zklamanej, jak to poslední půl rok Microsoft vede...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    hmm, tak W10 jsou na 920 totalne nepouzitelne. rozhozena grafika, jinak velke ikonky, indikator baterie je tak smrsklej, ze na nem nejde nic precist, zapnuti telefonu trva dve minuty, a po druhym restartu se telefon sekne na obrazovce "Enter PIN code". a ten WP8 Recovery tool se pro zmenu vzdycky sekne na "Prosim cekejte - nacitam informace o telefonu". Zkratka, telefon je zatim odepsanej.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADAMFC: tipuji, ze nejaky manager rozhodnul "Design a ovladaci prvky aplikace musi byt stejne na tabletu i telefonu." A bylo zadelano na problem.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAN_F: Jo? Já zaznamenal primárně tu přenositelnost aplikací, ale maj i ty věci jako odpovědi na sms okamžitě z počítače a podobně? Pak by to bylo lákavé, ale ten design hrozně pohřbívaj...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: Integraci představili, dokonce asi pokročilejší než v tuhle chvíli nabízí Apple, ale ty hamburgery jsou hrozná podpásovka. Hrozně to ničí UX a navrch to blbě vypadá :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Jinak s MacOS přeju Vávrovi hodně štěstí. Vzhledem k tomu kolik legacy nesmyslů si ten systém do dnešní doby zachovává bude určitě moc spokojený.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DIM_: No ale otázkou je, proč by uživatel androidu měl přecháízet na kopii androidu. Já android ani WP nikdy neměl, ale WP měly od začátku mé sympatie tím, jak vypadaly. Jednak mi to ovládání dávalo celkem smysl a navíc to i dobře vypadalo. Přijde mi ale, že aby tyhle aspekty jsou verze od verze horší. Už jsem se pomalu rozhoupával k nákupu novýho telefonu a právě s WP, ale když vidím, kam se desítky posunuly od původních WP7, tak mě ta myšlenka opouští... Jediný, co mě asi ještě dokáže k Windows přesvědčit, pokud představěj nějakou integraci se stolnímu Windows podobnou tý, jakou nabízí Apple
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DIM_: Spíš si myslim že je to.protože ten jejich aktuální design team se nedokáže rozumně vypořádat s responzivním layoutem těch aplikací a tak vzniká taková trochu zoufalost.
    DIM_
    DIM_ --- ---
    KEJML: Jo tak.
    To asi aby s WP nemeli problem lidi pri prechodu z Droidu... ale to je retardovany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam