• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F: ideal pro manzelku :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Dej vědět až najdeš nějaký android s rozumnou velikostí a nebude stát miliardu :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F:pěkně pitomá móda :/ asi budu muset jít do androju a to se mi fakt nechtělo :(
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Je monstrózní. Bohužel, taková je většinová poptávka. Už se připravuju na to, že se s tím výhledově budu muset smířit a zvyknout si :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F: škoda že to je takový pádlo :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já bych tyhle testy zakázala, dokud na telefonu nebude fungovat dual-boot :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    MOPIK: hele tak na foru wmmania.cz doporucujou v tehle situaci zazalohovat telefon a udelat hard reset.

Performing a factory reset using phone buttons

Turn the power off.
    Press and hold the VOLUME DOWN button, and then briefly press the POWER button. Release the VOLUME DOWN button when you see an icon on the screen.
    Then press the following hardware buttons in sequence: VOLUME UP > VOLUME DOWN > POWER > VOLUME DOWN.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    VECTOR: aje , tak to chvilku to problikavani ze mam nainstalovat aktualizaci vydrzim
    psal sem na ms support ale tam se clovek nedocka rozumne odpovedi
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    MOPIK: ja byl ve stejny situaci, nainstaloval sem nakonec ty WP10 a mohl jsem se z toho zblaznit.
    teprve dnes se mi podarilo downgradovat tim Recovery Toolem. To byla taky hrozna lapalie, experimentalne jsem zjistil, ze (u me teda) funguje jen v pripade, ze zaroven spustim Microsoft WP Recovery Tool a zaroven Nokia Lumia Recovery tool - to pak ten microsofti tool funguje spravne a nezasekne se na "loadig info". Ani jeden samostate mi vsak nefungoval.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Existuje někde místo, kam jim dát vědět, že radši uvidím dva bary dole nad sebou, než jeden dole a jeden nahoře? Když jsem to měl před chvílí v ruce, málem jsem plakal. To se nedá ovládat (a už vůbec ne jednou rukou).
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    NECROMAN: a pak zavesi bych to videl ( nevim , je to link z facebooku, doufam, ze ne fake)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    NECROMAN:
    Takze uz to chteji delat stejne kokotsky, jako je to v desktop win v ovladacich panelech, hmm. Teda ne ze by to puvodni serazeni bylo lepsi, to snad taky vymejslel nekdo z Apple mi pripada. Proc tam proste nejsou jednotlivy polozky serazeny podle abecedy? Jakmile si to jednou najdu, tak uz vzdycky vim jak se to jmenuje a pomoci lupy zadam prvnich par pismen a mam to, ne?

NECROMAN:
    ADAMFC:
    No vzdyt rikam, ze je tam nejakej dement z Apple!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MOPIK: Zazvoní, pak zavěs? :D
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    ELHO_CID: jj presne tak u cisel co nemas v kontaktech to vypada :)
    hele zatim rozpacity nema byt z ceho .. oba TP buildy jen naznacujou vychozi fukcnost.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MOPIK: Jako že tam uvádí rozdíl mezi prozvoněním a normálním zmeškaným hovorem? To je vtipný. ale stejně jsem ropačitý z nástupu WP10.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    nějaký nový rozumě veliký lumie se chystaj? koukám po náhradě za 720 ale kde nic tu nic :(
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    PANORAMIX: jo GDR2 byl duvod proc sem insider znovu na 730 poustel a nic z toho :(
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    NECROMAN: presne toto sem psal na fb nejakemu ortodoxnimu prudici, ktery neumi nic nez nadavat lidem co si stahli w10 TP a neco jim tam nefunguje a ted breci. Podle me ( mel sem prvni build TP ) nemeli spechat ale vydat neco co dava trosku smysl.. to co delaji ted, je zbytecne topi ... a nebo to fakt nenechat mezi sirokou verejnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam