• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    VECTOR: s timhle jsem nidky nijak nespekuloval, highest connection nastaveny na 4G a telefon si to ridi sam ne?

ADAMFC: jen to ne! Deje se to sporadicky, zarim nereprodukovatelny. Uz vidim jak to nechaj v servise lezet 30 dni na pozorovani, prehrajou sw a vratej s tim ze se neprojevilo.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    RENDALF: neni to tim ze mas zaply 3G? to je uplna klasika, stava se to spouste lidem, holt jet na 2G...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    RENDALF: Reklamace
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    JESSE_MORENO: Me ted zlobi telefonování. Telefon v provozu, plnej signál, ale po volajiciho jsem nedostupnej. Aspoň ze mi prijde sms od operátora, ze se mi někdo snažil dovolat...ale je to pěknej provar, telefon, kterej neumí telefonovat je jaksi na kokot. Neresil někdo? (lumie 925)
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    DAN_F: To vím taky, ale slyšel jsem o lidech, kteří snapchat normálně používají na WP, tak mě zajímalo, jestli někdo takový není i tady a neporadí
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    MUFLONEK: ty smsky se mi staly minuly patek, volani v pohode, domluva s osobou ze mi posle smsku, cekam cekam nic tak posilam smsku ze kdy napise teda, jakmile ji odeslu tak se nad ni zaradi uz hodinu stara od nej poslana smska ktera tam predtim nebyla (prvni WTF) posilam dalsi smsku ze sorry ignoruj prvni smsku uz jsem to dostal, o hodinu pozdeji posilam dalsi sms s dalsima informacema, o nekolik hodin pozdeji telefonat od nej ze nedostal porad zadny smsky a co je se mnou, jdu do smsek a najednou u tech mejch sms sviti ze nemohly bejt odeslany (nedalo to zadne notifications nikde nic), naklikam odeslani znova a odeslou se jakoby se nechumelilo...

velky WTF nikdy predtim se mi nic podobneho nestalo, asi bych veril ze to neni operatorova chyba...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Neměli jste teď prosím problémy s doručováním SMS? Mám Lumia 735 a všechny sms, které jsem tento týden poslala, byly doručeny příjemcům až dnes v 5 hodin odpoledne... Na lince operátora mi tvrdí, že problém je v telefonu, ne na jejich straně...

A druhá věc... když chci zálohovat - proběhne 97 % a poté mi to napíše, že chyba a nešlo zálohovat - mám nastavené automatické zálohování a už nějakou dobu tedy neproběhlo,, což mě štve...

A třetí věc... Kde ty zálohy najdu a kde najdu zálohy sms?

Díky moc za odpovědi.o)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    PIKAPRD: Snapchat zlikvidoval všechny 3rd party aplikace a sám oficiální aplikaci pro WP nemá (a v tuhle chvíli ani neplánuje).
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    Používal jste popř. používáte někdo SnapChat? Dokázal jste ho někdo rozjet na WP?
    TWARR
    TWARR --- ---
    CERMINEK: ok, dik za odpoved. chapu.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    TWARR: Kdysi jsme s kapelou s nima uzavírali smlouvu a exkluzivně nám šířili album. to bylo ještě před tím, žnež Bandzone a Supraphon přišli s Prodejhudbu.cz. Navíc jsem si nějakou dobu platit tarif Naplno, a když jsem přestal platit, tak naplno mám pořád... Muzika, kterou chci tam je, až na výjimky jako Meshuggah atp. Používám to víceméně ze setrvačnosti. Spotify mám ale taky, pač MusicJet nemá nic pro Linux...
    TWARR
    TWARR --- ---
    CERMINEK: a musicjet je k cemu dobrej oproti spotify? porporujes lokalni projekt? je tam moravanka? :D ne, fakt mne to zajima.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Geocaching Pro is this week's Windows Phone myAppFree Deal | Windows Central
    http://www.windowscentral.com/geocaching-pro-weeks-windows-phone-myappfree-deal
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MODROPULOS: Věř tomu, že se Spotifi to jsou jen malé problémy oproti MusicJetu... Ten je na WP tragický...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Hlavně by mě zajímalo co se stalo s obyč 740.
    TWARR
    TWARR --- ---
    MODROPULOS: Jo. Je to pomalý. Přechody pomalý. Chybi filtr pro off-line muziku. Je to tragédie. Naštěstí z větší části pouzivam na iosu a pc, tak to kousu...
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Já mám místa dost, možná pro to to funguje bez problémů...
    Jinak se nám blíží další várka pádel, MS si asi mysli ze jsme slepí... Velkej mobil má nepochybně svoje plusy, ale mohli by mít i něco menšího...

mobil.idnes.cz/chysta-se-lumia-940-940xl-840-a-740xl-d2b-/mob_nokia.aspx?c=A150416_232649_mob_nokia_ada
    MODROPULOS
    MODROPULOS --- ---
    ELHO_CID: To je pravda, mám tam narváno až po střechu. Promažu a zkusim. Dík moc za tip!
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MODROPULOS: Kolik máš volného místa na flashce? Když je málo místa, u některých aplikací se to takhle projeví. U mě třeba už když se dostanu pod 2GB.
    MODROPULOS
    MODROPULOS --- ---
    GILDARIUS: No mně to dělá psí kusy. Načítání trvá dýl než kriketovej zápas a navíc to obvykle skončí černou obrazovkou a šmytec. Padá to (sic!) a nejednou jsem musel vyndat baterii abych telefon vůbec probudil zpátky k životu. Dvakrát jsem provedl reinstalaci ale chová se to stejně. Nevim jestli je to tim, že ta moje lumie je vcelku ořezávátko (635 LTE), nebo nějakým přednastavením který jsem přehlédl. Ptám se jak trubka proto, protože jsem z androidu na WP přešel relativně nedávno a Spotify jsem používal náruživě a bez problémů. Obecně si nemůžu Windows Phone vynachválit a hlasitě Microsoftu tleskám ale tohle mi pije krev…
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Já používám a v pohodě, prostě random přehrávač :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam