• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Já používám a v pohodě, prostě random přehrávač :)
    MODROPULOS
    MODROPULOS --- ---
    Zeptám se - je tu někdo, kdo používá Spotify na WP? Rád bych věděl, jestli jsem jedinej kdo u téhle aplikace zažívá každodenní porod. Díky
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    ELHO_CID: vidis ja mam treba vetsinu na whatsappu :) ( fb messenger nepocitam )
    ostatne nekde sem cetl ze v kvetnovem updatu bude :
    Audio Calling
    Video Calling
    WhatsApp Skype Integration
    Facebook Integration
    Saving WhatsApp Conversations On One Drive
    Turning off read recipts

Otazka co je pravda :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    hele vyresil uz jste nekdo ten problem s tema hodinama ? Kdyz je mam nastaveny aby si brali cas od operatora (o2) tak jdou o cca 1min napred... L925 s DP
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Taky sem se nad tim pozastavil. Nikdy mi to nepřišlo moc recht, psát si na telefonu přes Skype třeba. Ale tak každej si ten telefon používá jinak. Nemůže pak ale čekat, že mu ten telefon nějak rozumně vydrží
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MILAZAJICEK:
    A proc mas lidi kazdyho na jinym protokolu? Ja tomu furt nerozumim, tomuhle vykecavani. Bud neco resim a tak si zavolam nebo napisu sms (coz taky akorat zdrzuje), a nebo chci kecat a to si muzu zajit do hospody. Prizpusobovat se xx lidem podle toho jakej protokol si oblibili je proste cesta do pekla. To samy 8 emailu - jako proc???????? 8 ?????????????????????????????????????????????!!!!!! Promin, ale to uz je uplnej nesmysl. 1 pracovni a jedna soukroma prece uplne staci, pokud nekde mam neco z historickejch duvodu, tak se to da preposilat a odpovidat z jednoho mista.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MILAZAJICEK: Já si tím zasírat telefon nechci, takže teď tam mám jen fb messenger a skype. Ale stejně 99% všeho řeším hovory, popř. sms.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ELHO_CID: Me to taky rozčiluje ale místo 350lidi na ICQ což byl stav před deseti lety. mam teď na každým protokolu par lidi. A to nepouuivam žádný extra featury proste jen pisu.
    FESTER
    FESTER --- ---
    FESTER: a vramci USA mi bezna na MMS funguje... do zahranici ne...
    FESTER
    FESTER --- ---
    ELHO_CID: napr ma povoliny international texting... bezna aplikace ve windouz me neposle MMS do mexika, whatsapp ano
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Trochu mi dělá potíže pochopit co lidi na těch chatovacích aplikacích maj. A proč jich mít tolik. Dokáže mi někdo rozumně vysvětlit proč mít třeba whatsapp? Zkoušel jsem to ještě na symbianu a pak zase odinstaloval, prostě zbytečnej klín ICQ (který už taky léta nemá smysl)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ROMANICAK: skoro nic. 8 emailových schránek wifi v kanclu, BT v autě na hovory a audio.Pustenej BBM, viber, skype,impro whatsapp. Občas udelam fotku a nejakej ten hovor. Žádný hry nebo náročný aplikace.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MILAZAJICEK:
    Co s tim delas??? 2 dny, nekdy 3 mi vydrzi.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ROMANICAK: A jak je na tom výdrž baterky? Ona ta 530 mi vydrzi asi 5h :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    NECROMAN: nemá foťák s autofokusu, já bych za ten mobil dal klidně 5k ale prostě nic co by mi vyhovovalo není...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MILAZAJICEK:
    MILAZAJICEK:
    Vubec nevahej, jsem s tim strojem celkove strasne spokojenej, i kdyz nedostatky to ma.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    NECROMAN: Mel jsem do ted Note3 ktery je teda mensi ale vyzkousel jsem si Lumii 530 a WP mi celkem sedi. Tak jdu neceho vykonem a velikosti srovnatelneho s tim Notem. Jedine co me trosku mrzi ze nema AMOLED dispej jako 930 ale ta zase nema SDkartu :(
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MILAZAJICEK: je HODNE velky, do kapsy ho nedas a jednorucne ho take moc ovladat nejde, ale jinak je to top vykonem i fotakem.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Nechcete se někdo zbavit Lumie 1520? Případně má ten telefon nějaký zásadní nedostatek proč bych měl raději volit třeba 930tku?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    MOPIK: 8.1 update 1 zpet :) insider odinstalovan .. ale nasralo me to pekne tedy !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam