• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    A o 640 DS LTE jsem docela uvažoval, že si ji nechám poslat. Ale pak jsem si osahal 640 v prodejně a prostě těch 5 palců je opravdu už hodně. Papírově pár milimetrů, ale v ruce to dělá dost a obsáhnout celý displej jednou rukou je už hodně nepohodlný.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MOPIK: mimochodem - minulý týden jsem 730 kupoval za 4700. Jistě, proti 3500 to je rozdíl, ale už to není těsně pod 6 tisíc.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    BOPA: na to uz argument neni :-)
    BOPA
    BOPA --- ---
    MOPIK: jojo, ten rozdíl není velkej, dokoncejsmeměli možnost to mít i v ruce.... le tu 640 prostě zavrhla, že už to je moc velké :-((((
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    BOPA: 134.7 x 68.5 x 8.9 mm proti 141.3 x 72.2 x 8.8 mm
    Nokia Lumia 735 vs. Microsoft Lumia 640 LTE - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6639&idPhone2=7055
    Nevim , zalezi za jakou cenu ji sezenes , ja 730 kupoval tesne pod 6 tisic , coz je oproti 640 LTE , kterou sem nakonec sehnal za 3500 docela rozdil.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BOPA: Ty plastový záda chrání celkem dobře a když se poškodí, snadno je vyměníš. A displej je problém s každým smartphonem.
    BOPA
    BOPA --- ---
    MOPIK:
    5" je už hodně.... už jsem měl potíž ji dostat na 4,7" :-)))))
    Volím raději LTE než DUAL SIM - bohužel není LTE s dual sim dokupy :-(
    Glance Screen si nechám zdát :-(
    odolnost je bohužel taky SCI-FI

takže opravdu snad jediné je ta 735 ...
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    BOPA: Ja mam 730 a spokojenost, dolce fajn varianta je 640LTE , ale ten ISP display trochu boli, zase ma GS a vetsi baterku a je to tedy 5 palec
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BOPA: koupil jsem ho otci a je to fajn model. Ale musíš si vybrat jestli LTE nebo dual sim, oboje mít nelze. Fajn je na něm ten oled a oldskool design připomínající N9.
    BOPA
    BOPA --- ---
    Vybíral jsem mobil pro svou drahou... a díky požadavkům, jsem to musel dost smrsknout - nebo jsem něco přehlíd?
    LTE
    velikost nejlépe do 4,7"
    jako nehradši bych dual SIM a ještě trochu odolnej, ale to vím, že prostě nexistuje...

No a výběrr padl na L 735 - zvolil jsme dobře??
    ACID
    ACID --- ---
    Nemate nekdo problem s datovou nenazranosti mailu u seznamu? Kolegovi za 20 dni vycucne 1GB dat, aniz by mu chodily velke maily s prilohama.. Firemni mail na outlook ucet mu funguje normalne a to tech mailu chodi vic
    GAF
    GAF --- ---
    JESSE_MORENO: ony ty nastavení jsou totiž dvě. Jedno pro celý web a druhý na konkrétní stránce. Nevím jak to máš ty, ale třeba ti pomůže, že teprve, když jsem měl nastavený obě, tak se mi zobrazoval fakt desktopovej NYX.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    GAF: ja z nejakeho duvodu nejsem schopen nyx ani prinutit k tomu aby se mi zobrazoval v dekstop verzi... kdyz to prepnu stale to nacita tu "responsivni" ktera ale prave zahazuje to zvyrazneni neprectenych a datum a cas coz je nekdy trochu otravne...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    STEMBUS: jakto??
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    HAWLIS: ten to bohužel neumí....
    KEJML
    KEJML --- ---
    Tatlačte na MS ať se vzpamatuje a vrátí se v desítkách k UI z WP a portnu vám NeeNyx :)
    GAF
    GAF --- ---
    (:
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    GAF: musime tlačit na mistra Necromana, aby udelal appku pro Windowsy :)
    GAF
    GAF --- ---
    HAWLIS: ok, kliknutim do čtverečku u zprávy se objeví reminder, výmaz a kopie. Ale datum a palce a jestli je zpráva přečtená případně mazání nikolivěk.

Díky i tak za reakci, škoda že toho není víc, nevím čím to je.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    GAF: nevim jestli ti uplne rozumim, uz dlouho pouzivam desktopovou verzi i v mobilu, ale pamatuju, ze na ty mobilni jsem z defaultu mohl kliknout jen na palec nahoru a chybelo par dalsich klikatek z radku s ID, datem, palcema atp.. ale je tam jedno klikatko, na ktery kdyz kliknes tak se ten zbytek objevi. tak jestli si myslel tohle?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam