• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TWARR: To je pomsta za pokus unést FB zeď do People Hubu. Aplikace FB pro windows 8 je na tom podobně špatně, ale aspoň má integrovaný messenger. Jsem zvědavý, jak se FB popasuje s W10 a continuem.
    TWARR
    TWARR --- ---
    BOPA: facebook appka na wp je krasnej priklad nedodelku. nektery obrazky se otviraj separatne v prohlizeci, v kterym pak nejde menit pohled, tzn. ze velka fotka je videt jne z pulka treba. novy veci nefungujou, napriklad zavedeni kazdoranni informace o udalostech v ten den rok, dva, tri, atd zpatky ... tak to nezobrazi nic. obcas se to zahadne zasekavalo. na iosu jsem stim nemel nikdy v zasade problem.
    ted vsak, jsa nucen pouzivan s3 mini s droidem brecim opet. sranda vsak je, ze na tom, zrovna to mnou oplakavany spotify funguje uplne normalne :D
    BOPA
    BOPA --- ---
    ELHO_CID: no neboj, já to taky nechápu... IOS mi přijde neskutečně přeplácaná omalovánka.. Systematičnost aby člověk pohledal... A navíc jakákoli synchronizace mi přijde u jablka zmatečná... Např Facebook ji přijde na iOS čitelnější a přehledější - NECHÁPU...
    WP je naprosto geniální, a jen se k tomu moje drahá musí nějak dopracovat - a věřím, že do 14 dní na to přijde :-)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BOPA: Tomu nějak nerozumím, v čem je jako japko lepší?
    BOPA
    BOPA --- ---
    DAN_F:
    Jojo, taky si mylím, že to je paráda... ale přímé srovnání s nahryzlým jabkem nvychází úplně nejlíp... Bo To jabko je jaksi líbivější omalovánka - a to je ten problém :-(((( ale věřím tomu, že za 14 dní bude situace jiná...pochopí, že rychlost, svižnost, logika je na straně WP... ale bude to 14 denní boj :-D.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Microsoft (Nokia) 1. 6. zruší servisní sítě pro záruční opravy svých produktů v Česku a na Slovensku.
    ATC Mobile - autorizovaný servis Nokia, Mobiola a dalších značek
    http://www.atcmobile.cz/autorizovany-servis-telefonu/t-62
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    BOPA: Jakto? Taková paráda…
    BOPA
    BOPA --- ---
    BOPA: samozřejmě, že bude k mání ten telefon :-))))))
    BOPA
    BOPA --- ---
    BOPA: takže L 735 doma...
    a moc úspěchů jsem s tím nezaznamenal :-(((( no snad si na to během 14 dní zvykne, jinak bude k mání pro širokou veřejnost:-)))
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Mel by tu nekdo zajem o koupi rok stare (jeste rok v zaruce) Lumii 1520? Je v perfektnim stavu, minimalni znamky pouzivani protoze jsem ji po vetsinu zivota nosil ve flipovem/penezenkovem obalu ze ktereho jsem ji vytahoval jen v aute kdyz jsem ji daval do drzaku... Puvodni cena 10.990Kc novou asi nabidnete?

Vim ze to patri do trziste ale je to docela specifickej telefon a ja vlastne ani nevim co si za nej v tomhle stavu rict...
    TWARR
    TWARR --- ---
    RENDALF: tj, protoze oprava se teda nevyplati. jen mne fascinuje, ze padi z vic jak metru na beton a asfalt bez problemu a na podlahu s kobercem v praci ko :D

kdyby nekdo chtel na soucastky ... .))
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    TWARR: a mas to vyreseny:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    chtel jsem vam to nahrat na utube, co to dela a jak se to chova. ale pred chvili mi nekdo volal, po polozeni hovoru zaclo samo od sebe hrat spotify s tim, ze ukazatel na pauzu tam nebyl :D tak jsem s tim jebnul o zem a displej total :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TWARR: Spotify je stejně naprd, zkoušel jsem a zavrh, používám radši Deezer.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    STARE_CASY: mam to stejne
    BOPA
    BOPA --- ---
    OK - jdu koupit L 735 - nic jiného stejně nevymyslím... :-)
    Díky všem
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    TWARR: co je za problém se Spotify? Mám WP sotva týden, ale Spotify byla jedna z první app, kterou jsem si tam dal, a zatím s ní nemám problém. Nabíhá mi sice pomaleji než na předchozím telefonu a Androidem, ale při samotném použití jsem dosud nenarazil na problém. Prostě playlist, radio či album vyberu a hraje. Co mám očekávat, že tam je blbě?
    TWARR
    TWARR --- ---
    MOPIK: To byl obecnej povzdych nad woknama.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    TWARR: co ma spolecneho spotify s typem telefonu? btw v zivote sem to nepouzil :) asi sem starej uz :)

ja koupil https://www.mironet.cz/jekod-tpu-silikonove-pouzdro-pro-nokia-lumia-730-cerne+dp222788/ tohle pozdro, je po stranach dost vroubkovane , tak telefon drzi dobre v ruce .. samozrejme padani telefonu obecne bych povazoval spis za blbost uzivatele nez chybu telefonu ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    kupoval jsem v unoru 735 lte, za necelejch 5k, je to polka.
    ale v zivote bych si ten kram uz znovu nekoupil :)))

pady na zem na zada jsou okej, proste to udela v tom plastu tak max par rejh a potom se to aspon lip drzi (je to svine klouzava :)). ale pri kazdy snaze pouzivat spotify brecim do imaginarniho polstare .D
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    STARE_CASY: jojo vim neboj , taky sem trochu nestastne pokoukaval :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam