• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    BOPA: Jakto? Taková paráda…
    BOPA
    BOPA --- ---
    BOPA: samozřejmě, že bude k mání ten telefon :-))))))
    BOPA
    BOPA --- ---
    BOPA: takže L 735 doma...
    a moc úspěchů jsem s tím nezaznamenal :-(((( no snad si na to během 14 dní zvykne, jinak bude k mání pro širokou veřejnost:-)))
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Mel by tu nekdo zajem o koupi rok stare (jeste rok v zaruce) Lumii 1520? Je v perfektnim stavu, minimalni znamky pouzivani protoze jsem ji po vetsinu zivota nosil ve flipovem/penezenkovem obalu ze ktereho jsem ji vytahoval jen v aute kdyz jsem ji daval do drzaku... Puvodni cena 10.990Kc novou asi nabidnete?

Vim ze to patri do trziste ale je to docela specifickej telefon a ja vlastne ani nevim co si za nej v tomhle stavu rict...
    TWARR
    TWARR --- ---
    RENDALF: tj, protoze oprava se teda nevyplati. jen mne fascinuje, ze padi z vic jak metru na beton a asfalt bez problemu a na podlahu s kobercem v praci ko :D

kdyby nekdo chtel na soucastky ... .))
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    TWARR: a mas to vyreseny:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    chtel jsem vam to nahrat na utube, co to dela a jak se to chova. ale pred chvili mi nekdo volal, po polozeni hovoru zaclo samo od sebe hrat spotify s tim, ze ukazatel na pauzu tam nebyl :D tak jsem s tim jebnul o zem a displej total :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TWARR: Spotify je stejně naprd, zkoušel jsem a zavrh, používám radši Deezer.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    STARE_CASY: mam to stejne
    BOPA
    BOPA --- ---
    OK - jdu koupit L 735 - nic jiného stejně nevymyslím... :-)
    Díky všem
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    TWARR: co je za problém se Spotify? Mám WP sotva týden, ale Spotify byla jedna z první app, kterou jsem si tam dal, a zatím s ní nemám problém. Nabíhá mi sice pomaleji než na předchozím telefonu a Androidem, ale při samotném použití jsem dosud nenarazil na problém. Prostě playlist, radio či album vyberu a hraje. Co mám očekávat, že tam je blbě?
    TWARR
    TWARR --- ---
    MOPIK: To byl obecnej povzdych nad woknama.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    TWARR: co ma spolecneho spotify s typem telefonu? btw v zivote sem to nepouzil :) asi sem starej uz :)

ja koupil https://www.mironet.cz/jekod-tpu-silikonove-pouzdro-pro-nokia-lumia-730-cerne+dp222788/ tohle pozdro, je po stranach dost vroubkovane , tak telefon drzi dobre v ruce .. samozrejme padani telefonu obecne bych povazoval spis za blbost uzivatele nez chybu telefonu ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    kupoval jsem v unoru 735 lte, za necelejch 5k, je to polka.
    ale v zivote bych si ten kram uz znovu nekoupil :)))

pady na zem na zada jsou okej, proste to udela v tom plastu tak max par rejh a potom se to aspon lip drzi (je to svine klouzava :)). ale pri kazdy snaze pouzivat spotify brecim do imaginarniho polstare .D
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    STARE_CASY: jojo vim neboj , taky sem trochu nestastne pokoukaval :)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    A o 640 DS LTE jsem docela uvažoval, že si ji nechám poslat. Ale pak jsem si osahal 640 v prodejně a prostě těch 5 palců je opravdu už hodně. Papírově pár milimetrů, ale v ruce to dělá dost a obsáhnout celý displej jednou rukou je už hodně nepohodlný.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MOPIK: mimochodem - minulý týden jsem 730 kupoval za 4700. Jistě, proti 3500 to je rozdíl, ale už to není těsně pod 6 tisíc.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    BOPA: na to uz argument neni :-)
    BOPA
    BOPA --- ---
    MOPIK: jojo, ten rozdíl není velkej, dokoncejsmeměli možnost to mít i v ruce.... le tu 640 prostě zavrhla, že už to je moc velké :-((((
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    BOPA: 134.7 x 68.5 x 8.9 mm proti 141.3 x 72.2 x 8.8 mm
    Nokia Lumia 735 vs. Microsoft Lumia 640 LTE - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6639&idPhone2=7055
    Nevim , zalezi za jakou cenu ji sezenes , ja 730 kupoval tesne pod 6 tisic , coz je oproti 640 LTE , kterou sem nakonec sehnal za 3500 docela rozdil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam