• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Máte někdo nějakou app na automatické profily hlasitosti pro WP 8.1? Tedy aby se podle času, případně podle místa nastavila hlasitost vyzvánění.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    TOOMIX: Jasný. Ale tak na flashdisk to stejně musíš zkopírovat a než používat telefon ze kterého trčí kabel s flashkou, když si to místo na ni můžu snadno zkopírovat přímo do telefonu, to mi přijde poměrně těžkopádné. Co se týče kapacity tak chápu u telefonů s nerozšiřitelnou pamětí, ale pokud mají SD slot, tak při dnešní ceně karet je přece mnohem komfortnější si přikoupit větší kapacitu (než tahat redukci, flasku, když se chci na něco podívat to připojovat a nádledně používat telefon ze kterého visí kabel...).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAN_F: třeba bych si rád připojil flashku s filmem/seriálem, protože se mi to nechce kopírovat/nevejde se do telefonu ;)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOOMIX:
    DAN_F - tak nějak, můj předchozí mobil to uměl a za ty skoro dva roky jsem to nikdy nepoužil. Desítky to prý umět maj.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    TOOMIX: K čemu to potřebuješ?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    THOMASMORTA: Ne, na desktopu mám FF a Chrome. Na WP jiný prohlížeč než IE není. Proto říkám, že doufám ve W10, kde budou existovat univerzální aplikace a třeba bude šance, aby vznikly univerzální verze FF a/nebo Chrome.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    To Windows Phone (mám Lumii 640 DualSim) opravdu neumí USB-OTG?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ETHAN: Ty máš Firfox pro WP 8? Kde a jak je stáhnu?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ELHO_CID: Tak já pořád doufám, že s W10 přijde buď možnost udělat i třeba Chrome pro modern UI a nebo se Edge naučí pracovat s oblíbenými z FF nebo Chrome, protože v IE žádné záložky nemám. Všechno pracovní dělám v FF (jejich sync) a všechno soukromé jedu přes Chrome (Google účet).
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Downloader for iTube is this week's Windows Phone myAppFree Deal
    http://windowsphone.com/s?appid=393c6f33-001e-469f-8404-e54b1bae5747
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ETHAN: Nextgen je taky pod Feedly. Mimochodem záložky synchronizuje i Explorer, akorát do zvláštní sekce.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ELHO_CID: Já mám Phonly, což je v zásadě neoficiální čtečka pro Feedly. Ale zase nějak velkou reklamu tomu dělat nemohu, protože ve skutečnosti jen málokdy něco takhle čtu. Ráno prostě přijdu do práce a projedu Feedly na webu. Nicméně prohlížeč IE mi zatím docela stačil, i když tedy dost se těším na Edge a hlavně na s ním spojenou možnost mít nějak synchronizované oblíbené. A to ty s 640 XL rozhodně dostaneš taky, protože tě taky čeká Windows 10 Mobile, až to vyjde.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    THOMASMORTA: Na sledování článků používám Nextgen reader. Má spoustu fajn vlastností, ale není úplně bez chyby, klidně bych si nechal poradit alternativu.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    RENDALF: Toho jsem si všimnul, ale to že je takový záměr, neznamená, že na něj nutně musím přistoupit.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    THOMASMORTA: obavam se, ze to co nechcete (provazovani zarizeni s centralizovanym uctem), je presne trend, pro ktery se v soucasne dobe zarizeni a software vytvari
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    THOMASMORTA: Ještě jsem si na zkoušku stáhnul Chronos Calendar, zatím v neplacené zkušební verzi. Zajímalo by mě, jestli by šlo vytvořit kalendář, který by nebyl provázaný s mým Windows accountem (ani google účtem, prostě kalendář, který by byl jen na zařízeních, kam ho umístím, ale nebude ho skladovat nějaká společnost, která už skladuje jiné mé soukromé informace).
    Obecně chápu, že se asi nevyhnu tomu, abych o mě microsoft shraňoval soukromé informace, ale chtěl bych maximálně omezit centralizování těchto údajů - tj. rozhodně se mi nelíbí přístup googlu, který chce mít můj mail, kalendář, účet na sociální síti a ještě si uchovává informace o tom co vyhledávám a pak mi posílá cílenou reklamu a provazuje si mé účty se zařízeními, na kterých se k nim přihlašuji.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    THOMASMORTA: browser default a nainstalovanej mam i UC browser kvuli anonymnimu rezimu. One drive je MS varianta dropboxu.

Co pouzivate za hudebni prehravac ? Potrebuju jedinou vec - schopnost prehravat slozky a fce random. Ani folder play, ani Audiobit to neumi bez chyb/poradne.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Zdravím, od včereješka jsem čerstvým vlastníkem MS LUMIA 640 XL s WP a potřeboval bych nějaké začátečnické zasvěcení:
    Vůbec netuším, k čemu je většina aplikací, co jsem dostal do začátku: OneDrive, Zprávy, Sport...

Co bych chtěl: Poradit nějaký intenetový prohlížeč. Klidně za něj i zaplatím nějakou malou částku.

Co už mám staženo: VLC na přehrávání, Stream od Seznamu.

Co bych chtěl: Asi nějaké sledování nových článků třeba na Osel.cz
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Normálně to nedělám, ale udělám tu reklamu bezva hře co mě teď chytla. HexaLines od T. Slavíčka.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    REFLEX:
    Windows, no :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam